Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest

Product Information
100 ml
kr. 175,90 (kr. 1.759,00/l)
kr. 175,90 (kr. 1.759,00/l)
2 x 100 ml
kr. 337,90 (kr. 1.689,50/l)
kr. 337,90 (kr. 1.689,50/l)
3 x 100 ml
kr. 496,90 (kr. 1.656,33/l)
Oftest købt
kr. 496,90 (kr. 1.656,33/l)

Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest er et kosttilskud, som hjælper med at understøtte blodcirkulationen i senevævet hos hunde, heste og katte.

  • Hjælper med at fremme blodcirkulation i senevævet
  • Velegnet til hunde, katte og heste
  • Et supplement i flydende form

Mere info

Produktinformation Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest

Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest et supplement til foderet, som hjælper med at understøtte blodcirkulationen i senevævet hos hunde, heste og katte. Dråberne kan bidrage til mere smidig bevægelse og smertelindring. 

Hos Brekz kan du online bestille diverse, billige kosttilskud hunde, katte og heste. Se vores udvalg og køb lige nu Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Sammensætning Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest

Ekstrakt af gurkemeje (Curcuma longa). Fortyndede ekstrakter af lægekulsukker (Symphytum officinale), agerpadderok (Equisetum arvense), guldblomme (Arnica montana) og almindelig rude (Ruta graveolens). Alkohol 21% v/v.

Analytiske ingredienser:

Råprotein 0,1%, Råcellulose 0,1%, Råfedt 0,1%, Råaske 0,1%, Natrium/Sodium 0,002%.

Dosering og opbevaring Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest

To gange om dagen, medmindre din dyrlæge anbefaler noget andet:

Heste                   20 - 30 dråber             
Hunde 10 - 15 dråber
Katte 5 - 10 dråber

1 ml = 20 dråber

Flasken med Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest omrystes grundigt før brug. Tal altid med en dyrlæge først, hvis du vil give midlet til et drægtigt eller diegivende dyr. Er det besværligt at give produktet flere gange om dagen, så er det også tilstrækkeligt at give den daglige maksimale dosis 1 gang om dagen, hver 1 eller 2 dage. Produktet er i det tilfælde også effektivt, men det kan tage længere tid, før man bemærker en forbedring. I tilfælde af bedring, kan der overgås til en vedligeholdelsesdosering. Det er for det meste det halve af den anbefalede dosering. Hold godt øje med, hvordan dit dyr reagerer på produktet. Det kan i begyndelsen være nødvendigt at give en højere dosering, og det i dette tilfælde sikkert. Ved forbedring sænkes doseringen gradvist til den lavest mulige dosis. Et par af ekstrakterne kan i starten af behandlingen forårsage en kortvarig forværring af symptomerne. Ved en alvorlig forværring af symptomerne, kan doseringen halveres, eller stop i en periode med at give produktet. Herefter kan doseringen stille og roligt trappes op igen. Produktet kan sprøjtes direkte i dyrets mund med en lille sprøjte. Man kan eventuelt fortynde det med en smule vand. Produktet optages bedre med en ren mundslimhinde. Det frarådes derfor at give Puur Tendo (sener) til hund, kat og hest i kombination med et måltid. 

I en akut situation, varer behandlingen mellem et par dage og 3 uger. I tilfælde af bedring, anbefales det at fortsætte med behandlingen i et par dage til. Ved langvarige problemer er bedring for det meste først synlig efter 1 til 3 uger. Produktet kan gives permanent. Det anbefales, at man holder en uges pause hver 6. til 8. uge. Genoptag behandling efter en uges pause, eller hvis det er nødvendigt. Sørg for, at dit husdyr altid har tilgang til rigeligt med frisk drikkevand. Holdbarhedsdatoen er påtrykt emballagen. Undgå kontakt med direkte sollys og opbevar produktet tørt ved en temperatur mellem 5-20 °C. Opbevares udenfor børns rækkevidde.

Et andet produkt?

Lider dit dyr af stive muskler? Så kan du prøve Puur Myo til hund, kat og hest. For alle øvrige varianter, kan du besøge vores hundeapotek

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
20-01-2021
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
helpt echt bij het herstel bij peesblessures

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.