Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips

Product Information
Pr. stk.
kr. 89,90
kr. 89,90
2 stk.
kr. 172,90
kr. 172,90
3 stk.
kr. 254,90
kr. 254,90

Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips er naturlige tyggestrips lavet af 100% vegetabilske ingredienser til små hunde op til 10 kg. Velegnet til hunde med en fødevareintolerans overfor animalske proteiner.

  • Indeholder 100% vegetabilske ingredienser
  • Renser og plejer tænderne
  • Mindsker dannelsen af tandplak og tandsten

Mere info

Produktinformation Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips

Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips er baseret på naturlige, vegetariske ingredienser og er meget lækre. Den patenterede Z-form sørger for et godt greb og forbedrer den naturlige rensende effekt af hundens tænder og tandkød. De hjælper med at mindske dannelsen af tandplak og tandsten, forebygger dårlig ånde og sørger for sundt tandkød. Ved at tygge regelmæssigt på en VeggieDent tyggestrip bidrages til den daglige tandpleje, og sørges der for rene tænder og sundt tandkød. Denne hundegodbid er en kaloriefattige tyggestrip, som 100% er baseret på vegetabilske ingredienser. Det gør denne tyggestrip særdeles velegnet til hunde med fødevareintolerans overfor animalske proteiner. 

VeggieDent tyggestrips er en del af din hunds daglige tandplejerutine. Giv din hund mindst én VeggieDent tyggestrip på de dage, hvor dens tænder ikke bliver børstet. VeggieDent Small har den rette balance mellem tykkelse og tyggevarighed, og det sørger for en optimal rengørende effekt hos små hunde. Derudover påviser videnskabelige undersøgelser, at VeggieDent har en klinisk bevist indflydelse på reducering af tandkødsbetændelse (gingivitis).

Hos Brekz kan du online bestille billige og sunde hundegodbidder fra Virbac. Se vores sortiment og køb lige nu Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Ingredienser Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips

Sammensætning:
Majsstivelse, glycerin, sojaprotein, rismel, smagsstof, sorbitol, majsderivater og klorhexidin. Med konserveringsmidler EG - tilsætningsstoffer. VeggieDent tyggestrips indeholder ingen animalske ingredienser. 

Analytiske ingredienser:
Råprotein 18%, råfedt 1%, råcellulose 4%, råaske 1,2% 
Energi 3,4 kcal/kg.

Dosering og opbevaring Virbac VeggieDent Small hundegodbid til 10 kg/15 tyggestrips

VeggieDent tyggestrips udgør en del af din hunds daglige tandplejerutine, hvoraf tandbørstning er en meget vigtig del. Giv mindst en VeggieDent tyggestrip om dagen, på de dage, hvor hunden ikke får børstet tænder. Sørg for, at dit husdyr altid har tilgang til friskt drikkevand.

Bemærk!
En dårlig fordøjelse som følge af, at der ikke er blevet tygget grundigt nok på dette produkt, kan medføre opkastning eller forstoppelse i tarmen. Læg derfor godt mærke til din hunds tyggeadfærd, og giv ikke for små tyggestrips. Hvis din hund spiser alt for hurtigt og bare hugger alt i sig, så giv helst en tyggestrip efter det regulære måltid. VeggieDent skal opbevares tørt ved en temperatur mellem 15-25°C, og uden for børns rækkevidde. Holdbarhedsdatoen er påtrykt emballagen.

Et andet produkt?

Leder du efter VeggieDent til hunde på mellem 10 og 30 kg? Så kig engang på Virbac VeggieDent Medium hundegodbid. For alle øvrige varianter, kan du kigge på vores oversigtsside med tandplejeprodukter til hunde.
 

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
18-04-2021
4
4
4
4
4
Mag wel iets goedkoper

Translate to English

14-04-2021
4
4
4
4
4
Indispensable pour la bonne hygiène des dents du chien et éviter d avoir à faire faire un détartrage. Produit appetant que le chien doit bien croquer.

Translate to English

21-01-2019
4
4
4
4
4
Mes chiens adorent, je vais d'ailleurs en commander à nouveau

Translate to English