Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Puur Matatabi til katte - 2 pinde

Product Information
Pr. pakke
kr. 24,90 (kr. 24,90/ct)
kr. 24,90 (kr. 24,90/ct)
2 stk.
kr. 47,90 (kr. 23,95/ct)
kr. 47,90 (kr. 23,95/ct)
3 stk.
kr. 70,90 (kr. 23,63/ct)
kr. 70,90 (kr. 23,63/ct)

Puur Matatabi til katte - 2 pinde kan sørge for en beroligende effekt. Du kan give pindene, hvis dit dyr er uroligt, frustreret eller nedtrykt. Ved at tygge på pindene, frigives et stof, som katte godt kan lide og som virker afslappende. 

  • Midlet kan hjælpe med en beroligende effekt
  • Kan gives ved uro og frustration
  • Velegnet i perioder med forandring i omgivelserne

Mere info

Produktinformation Puur Matatabi til katte - 2 pinde

Puur Matatabi til katte - 2 pinde er et naturligt tyggeprodukt, som kan hjælpe med at berolige din kat. Dette produkt er særligt velegnet i perioder, hvor der er forandringer i omgivelserne; som for eksempel en rejse, eller i urolige situationer som ved fester eller Nytårsaften. 

Puur Matatabi til katte - 2 pinde er lavet af tørre grene fra Sølvkattebusken (Actinidia polygama), som vokser i bjergområder i Kina og Japan. Pindene indeholder et stof, som katte finder uimodståeligt og som har en afslappende og beroligende effekt. Det er en lækker måde at hjælpe med at forebygge stress på! Bemærk: Læs altid den vedlagte brugsanvisning grundigt igennem før brug. Under "Produktvejledning" står der også en kort brugsanvisning. 

Hos Brekz kan du online bestille billig Puur Matatabi til katte - 2 pinde. Se vores udvalg og køb lige nu dyrplejeprodukter til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Produktvejledning Puur Matatabi til katte - 2 pinde

Dosering og brugsanvisning: 

Produktet kan gives 2 til 3 gange om ugen, så det undgås, at din kat vænnes til produktets virkning. Produktet må ikke opbevares i lufttæt plastik. Den originale emballage har små huller, som sørger for at produktet kan "ånde". Reagerer dit dyr kraftigt på produktet, så stop med det samme og kontakt din dyrlæge. 

Holdbarhedsdatoens på Puur Matatabi til katte - 2 pinde er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering. 

Et andet produkt? 

Puur Nervo er et andet produkt fra Puur, som kan hjælpe mod nervøsitet. Leder du efter et andet beroligende middel, så kan du finde det på vores side med beroligende midler til katte.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.