Hos Brekz finder du alt til din hund. Du kan gøre brug af en bred vifte af attraktive priser for de fodermærker, som din hund bedst kan lide. Men også et bredt sortiment hundelegetøj. Hos Brekz holder vi os til kombinationen af lave priser og god kvalitet! Lige fra en hundekurv til din hvalp til foder til din ældre hund. Op til 40% billigere! 
Læs mere ..
Hund


Største udvalg hundeudstyr

Brekz byder på alle nødvendige produkter til din hund. Fra hundefoder til fordelagtige priser til hundetilbehør. Fra hundelemme til ormemiddel. Vores udvalg af produkter til hunde består af alle mulige slags hundefoder, suppleret af nødvendigheder såsom legetøj, diverse kosttilskud og mere! På denne måde finder du alt til din hund billigt og nemt i vores online hundebutik, uden at skulle ud af døren. Hos Brekz hører produkter af høj kvalitet altid sammen med en god, ærlig pris. Dermed sparer du op til 40% når du bestiller hundeudstyr.

Vores udvalg af hundefoder

Brekz byder dig på et udbredt udvalg af hundefoder. Vi sælger tørfoder og vådfoder i mange varianter! I vores online hundebutik finder du tørfoder fra bl.a. Royal Canin, Eukanuba, Hills og Prins. Hvert mærke har foder til forskellige racer og livsfaser i deres sortiment. Derfor kan vi hos Brekz tilbyde hver enkelt hund det bedst egnede foder! 

Udover tørfoder tilbyder vi også vådfoder. Du kan vælge imellem dåsefoder fra bl.a. Hill’s, Taste of The Wild og Royal Canin. Hvert A-mærker har eget udvalg med forskellige smage, egent til forskellige hunderacer og aldre. Udover forskellen mellem tørre hundebidder og vådfoder kan du også søge direkte på din hunds livsfase på vores website. Når din hund ældres, ændres dens behov og er det nødvendigt at tilpasse dens foder. Samtidig kan du også vælge på baggrund af din hunds race.

Når dit kæledyr er et skønt vejkryds af forskellige hunderacer, kan du selvfølgelig også søge på størrelse. Større hunde har tit brug for mere støtte til deres led, mens mindre hunde ofte må hjælpes i deres aktive livsstil. Skulle din hund have præference for en specifik smag kan du vælge mellem de forskellige smage af hundefoder. Ligeledes vigtigt at fortælle; vi sælger også specialfoder, såsom hypoallergent hundefoder og glutenfrit hundefoder. 

Leder du efter hundesnacks?

Vi har et bredt udvalg af hundesnacks, så du kan forkæle din hund af og til mellem måltiderne. Du kan vælge mellem velsmagende hundekiks, hundepølser eller tyggesnacks. Selv for hunde med følsomme mave- og tarmflora har vi sunde hypoallergene hundesnacks.

Det sjoveste hundelejetøj!

I vores udvalg af produkter til hunde har vi selvfølgelig også legetøj til din hund!  Eksempelvis apport legetøj, pivelegetøj, legetov og træningslegetøj. En god leg sørger for bevægelse og afslapning til din hund. Desuden kan du lære din hvalp at apporteren med hundelegetøj. Vil du købe billigt og godt hundelegetøj? Med vores store udvalg er det ikke noget problem!

Hundeapotek til en sund og rask hund

Desværre har en hund til tider ubehag eller har den brug for midlertidig ekstra omsorg. Derfor finder du hos os også loppemidler og velegnet shampoo til den følsomme hud. Vi sælger også kosttilskud til at støtte din hunds sundhed, eksempelvis til dens muskler og led. Som oftest tænker man ikke på det når man anskaffer sig en hund, men hos os kan du også købe sundhedsprodukter til hunde i vores hundeapotek

Hunde udstyr, fra Furminator til hundesnore!

Vil du købe udstyr til hunde? Glem ikke hundetilbehør når du bestiller. Hundesnore, halsbånd, kurve, svømmeveste… Listen over hundetilbehør er lang. Ved anskafning af en hund er der brug for mere end hundefoder. Produkter såsom puder og foderskåle er uundværlige! Og selvfølgelig er produkter til hundetræning nødvendige. Alt hundetilbehør finder du hos Brekz - oftest 40% billigere end hos konkurrenten.

Købe hundeudstyr online?

Hos Brekz kan du købe hundeudstyr til en garanteret lav pris! Fra højkvalitets hundefoder til og træningsprodukter til ‘næsten gratis’ hundeprodukter, vi har det hele til dit kæledyr. Vi sælger produkter til hvalpe, men også til ældre hunde. 

Hos brekz.dk kan du betale sikkert ved hjælp af betalingsmetoder som bankoverførsel og Mastercard. Hvis du har spørgsmål omkring bestilling eller betaling online, eller har du brug for hjælp? Tag kontakt til os, vi hjælper dig gerne!

Ved en bestilling af alt til din hund fra 449 DKK er der altid fri levering!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.