Om Brekz.dk

Leverandør af foder til kæledyr

- God online shop med hurtig levering til hjemmeadresse og billige priser –

Historien: En familievirksomhed med over 70 års erfaring

Familien Brekz blev grundlagt i 1949 af Theo Broekhuizen. Oprindeligt startede Brekz som en hønsefarm, men det udviklede sig efter nogen tid til en specialiseret butik med dyrefoder til høns, kaniner, hunde og katte.

Siden 1987 har virksomheden løbende udviklet sig og er nu repræsenteret som en full-service kæledyrs webshop. Brekz tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter af de kendte mærker til meget konkurrencedygtige priser. Brekz har i meget lang tid været en af de største forhandlere af dyrefoder i Holland, og har kunder flere steder i Europa.

Theo Broekhuizen to sønner, Bert og Eric, er nuværende administrerende direktøre. I 2008 besluttede de at udvide deres detailforretning til en webshop med dyrefoder. Målet var at nå ud til dyreglade hollændere som benyttede sig af online handel. Da Brekz tidligere har gjort et navn i Holland, blev onlineshoppen vellykket fra start, og har siden da været i konstant udvikling.

Europæisk udvidelse af onlinemarkedet, herunder udvikling af Broekhuizens til Brekz

Efter Brekz voksede til en af de største online forhandlere i Holland, blev det besluttet at åbne yderligere onlineshops i andre lande. Ved opstart af onlineshops i andre lande blev det klart, at det er svær at udtale efternavnet "Broekhuizen". De valgte derfor den forkortede og enklere betegnelse Brekz (fra Broekhuizen).

Brekz har flere online-butikker, der tilbyder en bred vifte af foder og tilbehør til kæledyr, og leverer til kunder i Holland, Belgien, Frankrig, Østrig, Italien, Tyskland og Danmark.

Unternehmen früher Unternehmen heute

Vores løfte: Permanente lave priser!

Virksomheden Brekz bruger enhver mulighed for at erhverve top mærker af kæledyrsfoder i store mængder, og gøre dem tilgængelige i de pågældende lande til lave priser. Pga vores logistiske metoder, er det muligt at sikrer kunderne i alle lande, samme faste lave priser.

En bred vifte af produkter

Brekz tilbyder et meget stort udvalg af varer til store og små dyr. Udover foderprodukter fra de mest kendte mærker, har vi også sundhedsfremmende lægemidler i vores sortiment. Gennem mange års erfaring og omfattende viden, kan vi forsikre dig, at dette sortiment kun består af de bedste produkter.

Lager brekz.dk

Nem og sikker betaling - direkte levering

Dine varer ankommer få dage efter din ordre er bestilt hos os. Brekz behandler din ordre straks efter at have modtaget den, og sender din pakke samme dag, hvis du bestiller før 14.00 og betaler med kreditkort. Bemærk, at der kan være forsinkelser via de forskellige betalingsmetoder og deres forskellige sagsbehandlingstider. Derudover skal man have i mente at varerne skal finde vej igennem Holland, Tyskland og Danmark.

For at skabe et overblik over forsendelsen, har du mulighed for at spore din forsendelse ved hjælp af Track & Trace system hos DPD.

Alle online ordrer over Brekz.dk er 100% sikre, hurtige og pålidelige. De forskellige lande har sikre betalingsmetoder er tilgængelige, hvilket garanterer en høj sikkerhedsstandard. Ydermere behandler Brekz altid dine personlige data strengt fortroligt.

Velkommen til Brekz!

Vi ønsker dig behagelig shopping på vores hjemmeside og håber, du finder det rigtige produkt til dit elskede kæledyr.

Dit Brekz-Team

Team


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.