Black Friday hos Brekz

Igen i år kan du hos Brekz få de allerbedste Black Friday-tilbud til dit kæledyr. Det betyder store rabatter på sundt hundefoder, kattefoder og det bedste tilbehør!

Black Friday DK

   

Ved at klikke på knappen tilmelder du dig vores tilbudsmail,
hvor vi holder dig opdateret med Black Friday og andre gode tilbud

Få det bedste ud af Black Friday 2023

Black Friday er begyndt som en amerikansk tradition, hvor butikker en hel dag giver rabat på en masse produkter. Black Friday 2023 falder i år på fredag d. 24. november. Vi begynder tidligere hos Brekz og allerede fra d. 6. november vil du modtage et væld af tilbud! Sådan giver vi alle mulighed for at udnytte vores gode tilbud. Men du skal være hurtig, da tilbuddene kun gælder så længe lager haves.
      

Få det bedste ud af Black Friday 2023

Black Friday hos Brekz er en fantastisk mulighed for at købe dine favoritprodukter til dit husdyr til en billig pris. Med disse tips kan du udnytte tilbudsdagen optimalt: 

  • Vil du gerne forkæle dit husdyr? Så vent lidt endnu til det er Black Friday og bestil noget lækkert eller en overraskelse sammen med andre favoritdyreprodukter.
  • Kombiner din ordre med en bestilling til venner eller familie. På den måde får du det bedste ud af vores Black Friday-rabatter.  
  • Hold øje med vores sociale medier. Her annoncerer vi vores bedste tilbud i dagene op til Black Friday.
          

Køb allerede nu ind til jul

Køb ind til juledagene! Da Black Friday falder i god tid før juledagene, har du en optimal mulighed for at købe en masse billige produkter og julegaver inden jul.
      

Sådan er Black Friday opstået

Black Friday er også gået hen og blevet fast tradition i Danmark. Denne dag kommer fra USA, hvor den er opstået i forbindelse med Thanksgiving, som er en kendt helligdag, der fejres med familien. Thanksgiving er en dag, hvor man takker for en god høst og andre gode ting. Vi har i Danmark ikke en ”taksigelsesdag”, men de fleste kender den amerikanske tradition fra TV og film.

Amerikanerne har døbt dagen ”sort fredag” på grund af det enorme trafikkaos, der ofte ses på denne meget populære shoppedag. Det har også noget at gøre med, at mange butikker kan notere sorte tal i regnskabet omkring denne tid. Men uanset hvordan det ellers hænger sammen, så er Black Friday 2023 din mulighed for at gøre brug af nogle rigtig fine efterårstilbud. Men det er naturligvis et fantastisk godt tidspunkt at bestille de de bedste husdyrprodukter hos Brekz, ikke kun til de allerbedste priser, men også i god tid til den travle og dyre december måned.


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.