tilbage
Hill's Science Plan vådfoder til hunde

Hill's Science Plan vådfoder til hunde

Hill's vådfoder fås til både store og små hunde! Se udvalget af Hill's vådfoder, og bestil din hunds yndlingssmag op til 40% billigere!
Læs mere ..
Hill's Science Plan vådfoder til hunde

Hill's vådfoder, et måltid af høj kvalitet til alle hunde

Hill's sætter en ære i at udvikle hundefoder af høj kvalitet. Hill's vådfoder til hunde er en afbalanceret kost, som selv de mest småtspisende hunde vil elske. At vælge det rigtige foder kan nogle gange være kompliceret, da alle hunde er forskellige. Det er derfor, Hill's har udviklet flere varianter af vådfoder. Hver variant er skræddersyet til behovene hos hunde fra unge til gamle.

Fordele ved Hill's vådfoder til hunde

  • Ingredienserne er sammensat ud fra videnskabelige indsigter. Hill's vælger kombinationer, der ikke kun smager bedst, men også giver den bedste næringsværdi i forhold til hundens alder, størrelse og behov.

  • Hill's anbefales af mange dyrlæger. Det skyldes, at Hill's bruger feedback fra eksperter og dyrlæger til at forbedre og forfine sine produkter.

  • Hill's bruger "prædiktiv biologi". Løbende forskning i ernæringens effekt på vores kæledyrs velbefindende gør det muligt at udvikle foder, der bidrager til et længere og sundere liv.

  • Hill's mener, at hundens sundhed kommer indefra. Gennem mange års forskning er Hill's nået frem til den konklusion, at tarmens mikrobiom ikke kun har indflydelse på en sund fordøjelse, men også på hundens generelle sundhed.

Hos Brekz kan du bestille det allerbedste hundefoder hurtigt og nemt online. Se vores udvalg og bestil Hill's vådfoder til de skarpeste priser!

Udvalget af Hill's vådfoder til hunde

Hill's har et omfattende udvalg af vådfoder til hunde. Man kan overordnet opdele produkterne i webshoppen i Hill's Science Plan-varianter og Hill's Prescription Diet-varianter. For at gøre din søgning lidt lettere, er her en kort beskrivelse af de forskellige varianter.

Hill's Science Plan

  • Hill's Puppy: Dette velsmagende vådfoder er specielt til hvalpe op til 1 år. Også velegnet til hunde, der er drægtige eller diegivende. Med et øget energiindhold for at vokse godt. De anvendte ingredienser bidrager til en afbalanceret vækst og et sundt mikrobiom.

  • Hill's Adult: Dette er vådfoder af høj kvalitet med et stort indhold af sunde proteiner. Ingredienserne bidrager til en sund fordøjelse og en smuk pels. Dette vådfoder indeholder kun ingredienser af høj kvalitet. Specielt til hunde i alderen 1-6 år. Fås i smagsvarianterne kylling, kalkun og med oksekød.

  • Hills Adult No Grain: Ideel til hunde med allergi eller intolerance over for korn. Velegnet til voksne hunde i alderen 1-6 år og fås i varianterne med laks og kylling.

  • Hill's Adult Light: Et velsmagende vådfoder med et reduceret energiindhold. Dette foder er meget velegnet til hunde, der er (eller har tendens til at være) overvægtige, og kan hjælpe med at opretholde en sund vægt. Velegnet til hunde i alderen 1-6 år.

  • Hill's Mature Adult: Lækkert vådfoder til ældre hunde fra ca. 7 år. Bidrager til at bevare musklerne og indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der støtter ældre hunde i deres alderdom.

  • Hill's Perfect Digestion: Lækkert vådfoder med kylling til hunde, der har brug for støtte til fordøjelsen. Til hunde på 1 år og derover.

Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet er specielt udviklet til hunde med sundhedsproblemer eller sundhedsrisici. Før du fodrer din hund med disse varianter, bør du konsultere din dyrlæge. Dette skyldes, at foderets sammensætning er specielt skræddersyet til de behov, der er forbundet med visse tilstande.

Hill's hundefoder

Ud over vådfoder har Hiil's også mange varianter af tørfoder af høj kvalitet. Hill's tørfoder er fremragende at kombinere med vådfoderet. På den måde giver du din hund en afbalanceret kost. Du kan også finde de lækreste snacks på siden med Hill's hundesnacks.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.