Hvalpefoder

Hos Brekz finder du et stort udvalg af det bedste hundefoder til hvalpe af forskellige racer og størrelser. Køb hvalpefoder hos Brekz, så din hvalp får de helt rigtige næringsstoffer i denne vigtige livsfase. Op til 40% billigere.
Læs mere ..
Hvalpefoder

Hvalpefoder

Når du vil anskaffe foder til din hvalp, er det vigtigt at købe specifikt ’hvalpefoder’. Hvalpefoder sikrer ikke kun, at din hund får den energi gennem maden, som den har brug for, men også at din hvalps vækst understøttes mest muligt. For at få en afbalanceret tarmflora og god afføring er det vigtigt, at du køber foder, der er letfordøjeligt. Hver hvalp har sine egne unikke ernæringsbehov. Disse afhænger af din hunds størrelse og race. Proteiner, mineraler, vitaminer og kulhydrater har alle deres egen funktion i din hunds foder. Mange hvalpe skal vaccineres, inden deres immunsystem er begyndt at fungere korrekt. For at tage højde for dette, tilsættes der ofte ekstra næringsstoffer til hvalpefoderet. Desuden sikrer ekstra calcium og fosfor, at hvalpens skelet udvikles korrekt. Vores varierede produktsortiment giver dig mulighed for at finde det helt rigtige foder til din hvalp.

Du kan bestille det bedste hvalpefoder til alle hunderacer hos os!

Vores fodersortiment til hvalpe

Det helt rigtige, sunde foder sikrer, at din hund kan vokse sig stor og stærk. Når din hvalp får det helt rigtige foder, vil du opleve en glad, sund og fin hvalp, som vokser, som den skal. Hvilket foder du skal købe, afhænger af din hunderace.

Hvalpefoder der passer til størrelsen på din hund

Foder til hvalpe af små racer

En lille hund bør få hvalpefoder op til ca. 8-måneders alderen. Det er ikke alle mærker, der tilbyder foder til små hunderacer. Det gør mærker som Eukanuba, Hill's og Euro Premium. Eukanuba Puppy & junior Small Breed Kylling er f.eks. særdeles velegnet til din lille hvalp. Hvis du er på udkig efter et billigere kvalitetsfoder til din hvalp, kan du f.eks. kigge på Lukos Puppy & Junior Mini/Small hundefoder.

Foder til hvalpe af mellemstore racer

Til en mellemstor hund gives hvalpefoder indtil den er ca. 1 år gammel. Næsten alle mærker tilbyder foder til hvalpe af mellemstore racer. Se f.eks. på foderet fra Seberus til mellemstore hvalpe. Dette mærke producerer naturlige, kornfrie produkter i forskellige smagskombinationer, der bidrager til en sund og glad hvalp. Seberus Puppy Junior med kylling er et rigtig godt valg til din hvalp eller junior hund. Lukos Puppy & Junior Medium/Large hundefoder af Lukos-mærket er også et godt valg. Hvis du er på udkig efter koldpresset foder, kan du kigge på Prestano Puppy Junior hundefoder. Dette foder har den fordel, at dets smag og næringsstoffer bevares optimalt takket være koldpresning under produktionsprocessen.

Foder til hvalpe af store racer

En stor hund bør have hvalpefoder, indtil den er ca. 1,5 år gammel. Royal Canin og Hill's Science Plan tilbyder f.eks. forskellige varianter af hundefoder til din store hvalp, såsom Royal Canin Maxi Puppy. De tilbyder også mange fodertyper, der er fremstillet specielt til bestemte hunderacer. Det sikrer, at din hund får det helt rigtige foder. Et andet alternativ til din hvalp af store racer er foder fra mærket Orijen.

Hvalpefoder eller juniorfoder?

Udtrykket "junior" bruges regelmæssigt på produkter. Mange hundefoderprodukter er velegnet til både hvalpe og til ældre hvalpe (juniorer). For mellemstore og store racer findes der nogle gange særlige foderblandinger til fasen mellem hvalp og voksenhund. Dette specifikke foder er angivet med betegnelsen Junior.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.