Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Beaphar CaniComfort Beroligende spray 60ml

Product Information
60 ml
kr. 135,90 (kr. 2.265,00/l)
kr. 135,90 (kr. 2.265,00/l)
2 x 60 ml
kr. 261,90 (kr. 2.182,50/l)
kr. 261,90 (kr. 2.182,50/l)
3 x 60 ml
kr. 383,90 (kr. 2.132,78/l)
Oftest købt
kr. 383,90 (kr. 2.132,78/l)

Beaphar CaniComfort Beroligende spray 60ml er et simpelt og effektivt middel der hjælper med at forhindre uønsket adfærd hos din hund, såvel som at berolige den.


Mere info

Produktinformation CaniComfort Beroligende spray 60ml

Beaphar CaniComfort Beroligende spray 60ml indeholder en kopieret version af et beroligende feromon i hunde, som har en beroligende effekt. Dette feromon produceres naturligt af tæven når hun fodrer sine hvalpe og er afgørende for bindingsprocessen. Da en kopi af dette feromon findes i Beaphar CaniComfort® Beroligende spray, har sprayen en beroligende virkning på både hvalpe og voksne hunde. Hvis du anvender sprayen i bilen eller på din hunds yndlingstæppe før en rejse, formindskes uønsket opførsel. Sprayen er ideel til forebyggelse af ridser, gøen og (rejse)angst (rysten eller rastløshed). Sprayen kan også bruges før et besøg hos dyrlægen eller når din hund skal hjem for første gang. Beaphar CaniComfort® Beroligende spray er også velegnet til brug derhjemme - på sofaen, i din hunds kurv eller på dens legetøj, for eksempel. Dette hjælper hunden med at føle sig tryg og forhindrer at den ødelægger ting.

Brugsanvisning:

Brug +/- 8 sprøjter pr. anvendelse. Sprøjt yndlingstæppet eller bilen 15 minutter før brug. Sprøjt alle genstande, der kommer i kontakt med hunden (halsbånd, snor og kurv). Sprøjt møbler eller nye genstande for at forhindre uønsket opførsel. Sprøjt aldrig direkte på hunden. Sprøjt ikke i hundekurven når din hund er i den. Spray først på et usynligt område af møbler eller genstande for at kontrollere at sprøjten ikke forårsager pletter. CaniComfort® Beroligende spray gør ikke din hund sløv.

Sammensætning:

Kopi af beroligende feromon fra hunde: 2%, Isopropanol q.s: 60ml

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.