tilbage
Hundeapotek
Nedenfor finder du en oversigt over alle former for tilstande, medicin og de tilsvarende plejeprodukter. På denne måde har du et kort og klart overblik over de produkter, du kan købe til en bestemt tilstand.
Læs mere ..
Hundeapotek

Hundeapotek

Brekz’ hundeapotek er det sted, hvor du finder alt hvad du behøver for at holde din hund sund og glad. Vi sælger blandt andet medicin, diætmad, kosttilskud, produkter til en ormekur og produkter der hjælper med at bekæmpe flåter og lopper. På grund af vores store sortiment finder du altid de rigtige sundhedsprodukter til din hund hos os, billigere end hos din dyrlæge. Alle produkter vi sælger kan bestilles nemt og billigt i vores webshop. Derudover har vi regelmæssigt tilbud på forskellige produkter i vores hundeapotek.

Sortiment af hundeapoteker

Selvfølgelig vil du gerne have, at din hund skal være fit, energisk og sund. Til dette er det vigtigt, at du regelmæssigt kontrollerer din hund for sygdom eller mindre sundhedsmæssige lidelser. Det er også vigtigt, at du ved, hvordan du forhindrer visse sygdomme ved at behandle din hund forebyggende. I vores sortiment finder du alle slags produkter, der hjælper din hund med at helbrede fra en sygdom eller hjælper med at forblive i topform. Nedenfor har vi fremhævet et par kategorier for dig. Hvis du vælger en kategori, finder du alle de produkter, vi sælger der, samt omfattende information.

Hundeapotek: diætmad

God ernæring er måske den vigtigste ting for at holde din hund sund og fit. Forkert ernæring kan for eksempel få din hund til at lide af fedme, dårlig fordøjelse eller hudlidelser. Tilpasset ernæring er ofte en god behandling for disse lidelser. Brekz sælger mad til hunde med fødevareallergi, mad til hunde, der er steriliserede eller overvægtige, og mad til hunde med nyreproblemer. Vi sælger også mad til hunde med hud- og pelsproblemer og kosttilskud, der giver ekstra pleje til din hunds pels, hud eller knogler.

Hundeapotek: tandpleje

Hundemad indeholder ofte calcium. Dette kan få din hund til at lide af plak og tandsten. Især når din hund bliver ældre, vil hans tænder have mere at gøre med dannelsen af ​​tandplak og tandsten. Din hund kan være meget generet af dette. Vi sælger forskellige tandplejeprodukter til hunde. Dette giver dig mulighed for at holde din hunds tænder sunde og forhindre problemer.

Din kats helbred?

Leder du efter sundhedsprodukter til din kat i stedet for sundhedsprodukter til din hund? Så kig på vores katteapotek!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.