Acana hundefoder

Acana hundefoder

Leder du efter det bedste naturlige foder af høj kvalitet til din hund? Acana har mere end 25 års erfaring med at udvikle hundefoder lavet af friske lokale råvarer. 
Læs mere ..
Acana hundefoder

Acana hundefoder, det bedste naturlige hundefoder

Acana hundefoder bliver produceret i egne køkkener. De friske råvarer, som desuden også er egnet til mennesker, bliver leveret hver dag af vores lokale leverandører. 

Naturlige proteiner af høj kvalitet

Hunde er naturligt kødædere. Det ses på strukturen af deres tænder, kæber og fordøjelsessystem. Derfor har Acana udviklet denne foderblanding som består af næsten udelukkende animalske proteiner. Acana naturlige hundefoder består af en blanding af forskelligt friskt kød og fisk, som kommer fra vores lokale leverandører. Blandingen består af mindst 60% naturlige, animalske proteiner, som for eksempel kødet fra fritgående høns, ænder, æg, ferskvands- og saltvandsfisk, bison, okse- og lammekød. Din hund får smag for ‘the Wild Life’. Nogle af Acanas varianter indeholder endda hele 70% proteiner af høj kvalitet. Også de tilsatte frugter og grøntsager kommer fra gårde og frugtplantager i omegnen. 

Acanas hundefoder er uden ris, hvede og majs og indeholder derfor meget få kulhydrater. Da Acana fodret er kornfri, er det ydermere meget velegnet til hunde med forskellige former for allergi. De vegetabilske tilsætningsstoffer sørger for at din hund tilmed får dækket behovet for forskellige slags græs og urter. Græs og urter forbedrer stofskiftet, styrker organerne og hjælper din hund med at komme af med eventuelle ophobninger af toksiner. Acana hundefoder er baseret på det, man kalder ´WholePrey´. Det vil sige, at alt hvad din hund har behov for, bliver dækket af de naturlige animalske ingredienser som f.eks. hele fisk og hele lam indeholder. Proportionerne i blandingen af kød, organer og brusk i Acana er tilpasset din hunds naturlige behov og derfor er der ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer

Acana hundefoder, en god variant til enhver hund

Vores Acana assortiment udmærker sig ved forskellige varianter, alt efter om det er til hundehvalpe, voksne hunde eller senior hunde. Vi kan også tilbyde en ’light’ variant samt Acana snacks til din hund. Her kan vi nævne Acana Heritage, Acana Regionals og Acana Classic. Som igen er fordelt i Acana Grasslands, Acana Pacifica og Acana Singles. 

Acana hundefoder er særdeles velegnet til hunde i alle aldre. For eksempel kan du vælge Acana Puppy til din hundehvalp. Din unge hund vil elske Acana Heritage Puppy & Junior eller for eksempel Acana Junior hundefoder.  Din voksne hund, ældre end 12 måneder, vil være rigtig glad for Acana Adult. Og for din hund som er kommet op i årene, kan vi varmt anbefale Acana Heritage Senior.

Acana tilbyder hundefoder til alle hunde, store som små racer. For eksempel Acana Puppy Large Breed til hundehvalpe af store racer. Heritage Adult Small Breed er til små racer, som er udvokset og Senior varianten er for små, mellemstore og store hunde. Hvis din hund er overvægtig eller har tendens til overvægt, kan vi varmt anbefale Acana Heritage Light. Dette er blot et udvalg af, hvad Acana hundefoder kan tilbyde. 

Vil du bestille Acana hundefoder billigt?

Køber du Acana hundefoder, så har vi jævnligt gode, billige tilbud på Brekz.dk. For eksempel har vi jævnligt tilbud på forskellige varianter til rabatpriser, såsom Acana Heritage Puppy Large Breed, Arcana lam eller en anden variant indenfor Acana Grasslands Hundefoder. Hos Brekz.dk holder vi altid priserne så lave som overhovedet muligt, for at garantere dig en god pris.

Allerede ved bestillinger fra 449 DKK og opefter, leverer vi gratis! Hos Brekz kan du betale på en sikker måde gennem Mastercard og VisaBank. Hvis du har spørgsmål vedrørende din bestilling eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende Acana hundefoder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne!

 

 

 

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.