tilbage
Hundefoder mærker

Hundefoder mærker

Vil du bestille de bedste mærker hundefoder online? Her finder du alle vores kvalitetsmærker af hundefoder, der er tilgængelige hos Brekz. Køb hundefoder op til 40% billigere nu hos Brekz og med fri levering fra 449 DKK!
Læs mere ..
Hundefoder mærker

De bedste hundefoder mærker

Hos Brekz kan du bestille hundefoder til meget attraktive priser. Vores sortiment omfatter de bedste mærker af hundefoder til dit kæledyr. Du kan vælge mellem mere end 30 fodermærker, som hver især tilbyder kvalitets fuldfoder på hver deres måde. Vi sælger bl.a. fodermærker som Seberus, EukanubaLukos og Prestano samt mærker som Orijen og Acana, der skiller sig ud ved deres naturlige og/eller økologiske sammensætning. De fleste hundefodermærker produceres i samarbejde med opdrættere, dyrlæger, universiteter og andre eksperter. Forskellen mellem de dyrere og billigere hundefoder mærker har mest at gøre med måden, foderet er produceret på, de anvendte ingredienser og næringsværdierne.

Hver hund har sine egne præferencer og behov. Din hvalp har f.eks. brug for et foder med flere kalorier, som understøtter den i voksealderen. For din steriliserede eller kastrerede hund er et hundefoder med et justeret fedtindhold af stor betydning. Til hunde med fødevareintolerance eller allergi findes der særlige allergivenlige fodertyper.

Ønsker du at købe tørfoder eller vådfoder?

Hos Brekz kan du bestille både tørfoder og vådfoder til din hund billigt online. For at opnå en optimal ernæringsbalance anbefales det at fodre dit kæledyr med både tør- og vådfoder, medmindre din dyrlæge anbefaler andet. Du bør dog være opmærksom på, om det er et fuldfoder eller et supplerende foder. Hvis du beslutter dig for at fodre din vovse med både tør- og vådfoder, anbefales det, at du følger fodervejledningen nøje for at sikre, at din hund får de optimale mængder. For at se vores komplette sortiment kan du tjekke siderne med alt vores tørfoder til hunde og vådfoder til hunde.

Vi har jævnligt gode tilbud på forskellige hundefoder mærker, hvor du kan nyde godt af rabatter ved bestilling af flere pakker. Vi har også jævnligt gratis kilo-tilbud og andre tilbud på en række hundefodermærker som f.eks. Royal Canin og Fokker. Hold godt øje med vores hjemmeside for alle vores super-tilbud!

Hundefoder til alle hundens livsfaser

Uanset om du har en hvalp, en udvokset hund eller en senior hund, kan du hos Brekz nemt søge efter hundefoder online, som er nøje tilpasset din hunds alder og livsfase. De fleste hundefodermærker har udviklet særlige varianter, der er skræddersyet til din vovses alder. Man skelner f.eks. mellem hvalpefoder til hunde i voksealderen op til 1 år, adult hundefoder til hunde mellem 1 og 7 år og til senior hunde på 7 år og derover. Du kan også finde foder til hunde med særlige behov, f.eks. drægtige eller diegivende hunhunde.

Det bedste racebestemte hundefoder

Royal Canin har udviklet racebestemt hundefoder af høj kvalitet. Disse er nøje tilpasset din hunds karakteristiske egenskaber. Dette skyldes, at de specifikke ernæringsbehov hos hver enkelt race kan variere rigtig meget. Nogle racer er f.eks. meget aktive af natur, andre racer er mere tilbøjelige til hurtigt at udvikle overvægt. Desuden har den ene hunderace f.eks. også en anden pelsstruktur og pelslængde end andre racer. For hunderacer som Boxer og Mops er tørfoderets form for det meste tilpasset den korte snude, så de lettere kan spise deres mad. Royal Canin specialfoder er skræddersyet til dit kæledyrs karakter og fysiske egenskaber. På vores hjemmeside kan du hurtigt og nemt købe det rigtige hundefoder online, så du sikrer, at din vovse får alle de vigtige næringsstoffer, den har brug for, til at opretholde et optimalt helbred.

Den bedste smag

Er din firbenede ven kræsen? Hos os kan du nemt søge efter din hunds yndlingssmag. Du kan f.eks. søge specifikt efter smagsvarianterne lam, and, vildt, kylling, oksekød eller fisk. Også for foderfølsomme vovser kan du søge i vores omfattende udvalg af kornfrit hundefoder.

Store og små hunde - fra Chihuahua til Sankt Bernhard

Hos Brekz kan du også søge efter hundefoder efter størrelsen på din hund. Per fodermærke er der flere varianter af hundefoder til små, mellemstore og store hunde. Det er vigtigt, at du tager hensyn til dit kæledyrs behov. For eksempel har mindre racer gavn af små stykker tørfoder, som de nemt kan få fat i og spise. Store hunde har brug for et hundefoder, der understøttet deres muskler og led på grund af deres egen tungere kropsvægt.

Hundefodermærker som understøtter din hund

Hvis din hund er syg eller er i bedring, vil den have stor gavn af hundefoder, der er specielt udviklet til at hjælpe med helbredelsen eller mindske risikoen for, at den bliver syg på ny. Problemer med mave og tarme, nyrer eller overvægt er kvaler som forekommer. Royal Canin og Hill's har i samarbejde med dyrlæger udviklet et bredt udvalg af diætfoder som bidrager til at mindske/fjerne forskellige lidelser. Hos Hill's Prescription Diet og Royal Canin Veterinary Diet finder du en række produkter, der kan hjælpe med at fremme sundhed og velvære hos dit syge eller raske kæledyr. Hos Brekz kan du bestille disse diætfoder typer billigere end hos din dyrlæge! Men rådfør dig altid med din dyrlæge, før du beslutter dig for at fodre med en særlig diæt.

Har du ikke tid til at gå ud og handle? Køb dit hundefoder online hurtigt og billigt

Hos Brekz kan du nemt og billigt købe hundefoder og få det bragt lige til døren! Uanset om du er på udkig efter det bedste naturlige hundefoder eller efter et attraktivt tilbud på tørfoder. Vores sortiment omfatter hundefoder af høj kvalitet af forskellige mærker til konkurrencedygtige priser. Hos os sparer du en masse på dit køb og får gratis fragt allerede ved køb fra 449 DKK. Har du spørgsmål til din bestilling? Du er velkommen til at kontakte os, vi hjælper dig gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.