Acana kattefoder

Acana kattefoder

Acana kattefoder er et 100 % naturligt foder, der er biologisk perfekt til katte. Acana er produceret en Canada og indeholder udelukkende friske, regionale ingredienser af høj kvalitet.
Læs mere ..
Acana kattefoder

Acana til katte

Acana kattefoder står for 100 % naturligt og bæredygtigt fremstillet kattefoder, der udelukkende består af friske regionale ingredienser af meget høj kvalitet. Acana-mærket er baseret på filosofien om, at katte hovedsageligt bør fodres med animalske proteiner baseret på deres naturlige evolutionære udvikling. Katte er fra naturens side kødædere. De udviklede sig som jægere, og på grund af den fysiske struktur af deres tænder, kindtænder, kæber og fordøjelseskanalen kan vi klassificere dem som kødædere.

Acana kattefoder er derfor kendetegnet ved at anvende en bred vifte af frisk kød og fisk og ingredienser fra lokale leverandører. Dette foder består af mindst 60 % naturligt animalsk protein fra bl.a. fritgående høns og hele æg derfra, kalkuner, fersk- og havfisk og lam. Nogle varianter indeholder endda 70 % fersk kød. De frugter og grøntsager, der anvendes, kommer også fra lokale gårde og frugtplantager. Dette foder indeholder hverken ris, hvede eller majs og er derfor lavt kulhydratindhold. Vegetabilske tilsætningsstoffer opfylder din kats naturlige behov for f.eks. græs og urter. De forbedrer stofskiftet, styrker organerne og tjener som udrensning for at fjerne giftstoffer fra din kats krop.

Fordele Acana kattefoder

  • Rig på fersk kød og/eller fisk

  • Naturlig mad af høj kvalitet

  • Kornfri

  • Inspireret af kattens naturlige kost

  • For at støtte optimal sundhed og sund fordøjelse

  • Uimodståeligt lækre smagsoplevelser!

Acana, en usædvanlig virksomhed

Acana kattefoder produceres af en familievirksomhed i Alberta, Canada. Alle ingredienser er bæredygtigt opdrættet og/eller fanget i den lokale region, og er certificeret "egnet til fødevareindustri" og leveres regelmæssigt friskt hver dag. Acanas sande passion er at fremstille kæledyrsfoder, der kan forbedre livet for katte verden over. Dette mærke har et meget godt ry internationalt og er flere gange blevet rost på verdensplan for sin høje kvalitet.

Acana kattefoder kan nemt og meget billigt bestilles online hos Brekz. Hos Brekz er der regelmæssigt skiftende tilbud på Acana kattefoder!

Sortiment Acana kattefoder

Acana kattefoder fås i flere lækre varianter. Hver variant har en komplet, "biologisk korrekt" sammensætning af høj kvalitet, hvilket betyder, at den er skræddersyet til kattens oprindelige, naturlige kost. Acana er velegnet til alle katte, uanset alder, race og størrelse. Fødevarerne er fyldt med frisk kød eller fisk (60-65 %) og frugt, grøntsager og urter (35-40 %) og er kornfri. Uanset hvilken variant du vælger, opfylder de alle din kats ønske om en sund kost.

Specielt til kattekillinger findes Acana Kitten First Feast kattefoder. Denne variant indeholder alt, hvad din opvoksende killing har brug for for at vokse sig stor og stærk. Har du en ægte huskat, som ikke kan gå udenfor? Så er der Acana Cat Indoor Entrée kattefoder til en rigtig indendørs kat. Det er skræddersyet til katte, der får mindre motion, indeholder alle de ingredienser, din kat har brug for, og er desuden utrolig velsmagende.

En anden uimodståelig variant, men så til udendørs katten, er Acana Cat Wild Prairie, en variant med frisk kylling, kalkun og tørret sild. For den ægte fiskeelsker er der Acana Cat Pacifica med sild, makrel, kulmule og rødfisk; et lækkert valg. Eller måske Acana Cat Bountiful Catch, der er fyldt med vildtfanget laks, sild og regnbueørred? For den ægte fjerkræfanatiker er der Acana Cat Homestead Harvest med kylling, kalkun og and. Hvis din kat elsker fjerkræ, er der Acana Cat Grasslands kattefoder med fritgående høns, kalkun, and, æg fra fritgående høns og hvidfisk. Hvilken variant vil blive din søde kats nye favorit?

Andet produkt?

På siden med alle de populære kattefodermærker kan du se hele udvalget hos Brekz. Hvis du har valgt en lækker smag, kan du også kigge på siden med alt vådfoder til din kat. Hos Brekz kan du altid bestille alt dit kattefoder billigt. Hvis du bestiller fra 449 DKK, får du desuden gratis levering hjem.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.