tilbage
Kattefoder mærker

Kattefoder mærker

Her finder du alle mærker af høj kvalitets kattefoder, som er tilgængelige på Brekz.dk. Vil du bestille det bedste kattefoder online? Så er du kommet til det rigtige sted hos Brekz! Køb dit kattefoder online nu op til 40% billigere, hurtigt og nemt. Og med en ordre fra 449 kr får du altid gratis forsendelse fra os!
Læs mere ..
Kattefoder mærker

Hvilken slags kattefoder har du brug for?

Hos Brekz kan du købe billigt kattefoder til meget attraktive priser. Vores sortiment består af det bedste tørfoder, som katte kan få. Vores butik har over 20 mærker til kattefoder, som hver tilbyder komplet kattefoder af høj kvalitet på sin egen måde. De mest kendte mærker af kattefoder er Royal Canin, Fokker, Hill's og Prins. Andre mærker såsom Orijen kattefoder og Acana kattefoder er kendetegnet ved deres naturlige og / eller biologiske sammensætning. Alle større kattefoder mærker produceres i samarbejde med opdrættere, dyrlæger og universiteter. Forskellen mellem mærkerne er ofte den måde, hvorpå foderet produceres, de anvendte ingredienser og næringsværdierne. Derudover er det ene mærke kattefoder billigt, og det andet mærke er lidt dyrere. Hvert kæledyr har også sine egne præferencer og behov.

Der er forskellige varianter for hvert kattefoder mærke, hver med deres specifikke egenskaber. En kat er mere aktiv end en anden. For eksempel har killinger brug for en mad med øget energiværdi i forbindelse med vækst. Steriliserede og kastrerede katte skal have en diæt med et justeret fedtindhold. For visse lidelser såsom nyre- eller blæreproblemer er det vigtigt, at der serveres mad til katte, der reducerer disse problemer. For eksempel kan diætfoder hjælpe katte med at opretholde en sund vægt.

Meget bredt udvalg af tørfoder til katte

Hos Brekz kan du finde det bedste kattefoder til din ven. Uanset om du er på udkig efter Felix tørfoder til katte eller en racespecifik mad fra Royal Canin, hos os er der altid en passende og billig kattefoder. Vi har kornfri kattefoder til følsomme katte og specialfoder til syge eller rekonvalescerende dyr. Vores sortiment tilbyder den bedste mad til killinger, voksne katte og seniorer! 

Leder du efter vådfoder af høj kvalitet?

Selvom mange kattefoder er komplette, anbefales det at fodre din kat blandet. Dette betyder, at dit kæledyrs kost består af både kibbler og kødfoder. Årsagen til dette er, at sorten bidrager til en optimal ernæringsbalance. Ud over de forskellige ingredienser i tør og våd mad sikrer tygning af brosten også stærkere tænder. Ved at spise våd mad opretholdes fugtbalancen i din lille ven. Mærker som Royal Canin og Almo Nature tilbyder et udvalg af vådfoder af høj kvalitet til dit kæledyr. For eksempel findes der forskellige slags kattefoder til forskellige aldre og levevilkår.

Vil du gerne have et attraktivt tilbud på kattefoder?

Vi har regelmæssigt et interessant tilbud på kattefoder. For eksempel kan du drage fordel af et Whiskas kattebroderi-tilbud, hvor du køber 2 pakker med rabat. Du modtager regelmæssigt den samme rabat under et Purina One ernæringstilbud. Bestil flere pakker og nyd gode rabatter! Vi har også regelmæssigt gratis kilokampagner eller andre tilbud til en række mærker af kattefoder som Royal Canin Veterinary Diet og Fokker. Hos Brekz kan du købe billigt kattefoder med eller uden rabat til meget konkurrencedygtige priser!

Hvilket stadie af livet er din kat i?

Har du en killing derhjemme eller en voksen indendørs eller udendørs kat? Eller er din ven allerede over 12 år gammel? For at bestille det rigtige kattefoder online hurtigt og nemt kan du søge efter dit kæledyrs livsfase på Brekz. De fleste mærker af kattefoder har udviklet specielle varianter, der er skræddersyet til din kattes alder. For eksempel skelnes der mellem mad til killinger op til 1 år, voksne katte og katte ældre end 12 år.

Din killing har brug for et øget energiniveau for at vokse sundt op. Dit steriliserede eller kastrerede kæledyr har brug for kattefoder med et justeret fedtindhold. For at understøtte din ældre kats led er det vigtigt, at kosten indeholder et øget niveau af næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, glucosamin og chondroitin. Vi har også mad til katte med særlige behov i vores sortiment. For eksempel sælger vi speciel mad til gravide eller ammende katte og til katte med visse følsomheder såsom madintolerancer eller allergier.

Katteracer, fra Maine Coon til siamesere

De specifikke ernæringsbehov kan variere enormt per sort. For eksempel har den ene race en aktiv karakter, og den anden sover det meste af dagen. For eksempel har den ene race også en anden pelsstruktur og længde end den anden. Derfor har Royal Canin udviklet racespecifikt kattefoder, der opfylder behovene hos den race, du har. Fødevarer er skræddersyet til dit kæledyrs karakter og fysiske egenskaber. På vores hjemmeside kan du nemt og målrettet købe den rigtige kattefoder og sikre, at din lille ven får alle de vigtige næringsstoffer, han har brug for et optimalt helbred.

Hvad er dit kæledyrs yndlingssmag?

Foretrækker din ven fisk eller kød? Hos os kan du let søge efter din lille vens yndlingssmag. Dette giver dig mulighed for selektivt at søge efter en mad med smagen af ​​fisk, kylling eller lam. For de mest kræsne katte har Royal Canin udviklet en speciel linje kaldet Royal Canin Exigent. Exigent er sammensat med stor omhu og ekspertise, så selv gourmeterne spiser deres mad godt. Selvom din ledsager har visse intolerancer eller allergier, kan du søge her efter kornfri mad.

Kost kattefoder, mad til katte med særlige behov

En syg eller bedrende kat vil have stor gavn af en kattefoder, der er specielt formuleret til at fremme genopretning eller forhindre gentagelse af en lidelse. Problemer med urinveje, mave og tarm, nyre eller vægt er almindelige hos katte. Royal Canin og Hill's mærker har udviklet et omfattende udvalg af diætfødevarer i samarbejde med dyrlæger. Hos Hill's Prescription Diet og Royal Canin Veterinary Diet finder du mange produkter, der hjælper med at fremme dit syges eller det bedrende kæledyrs sundhed og velvære. Hos Brekz bestiller du denne kattefoder billigere end hos din dyrlæge!

Køb billig kattefoder online?

Du kan købe kattefoder til de bedste priser på Brekz. Hos os sparer du meget på dit køb, og derudover får du altid gratis forsendelse fra kun 449 kr! På Brekz.dk kan du betale sikkert ved hjælp af betalingsmetoder som PayPal. Har du spørgsmål om din ordre? Du er velkommen til at kontakte os, vi er glade for at hjælpe dig!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.