Almo Nature

Almo Nature

Med Almo Nature vådfoder kan du lade din kat nyde en helt naturlig kost af meget høj kvalitet. Brekz har et bredt udvalg af Almo Nature vådfoder, så du kan skifte mellem de forskellige smagsvarianter.
Læs mere ..
Almo Nature

Almo Nature vådfoder til katte

Almo Nature-vådfoderserien giver din hankat eller hunkat mulighed for at nyde sin mad i fulde drag og samtidig leve så sundt som muligt. Foderet er altid lækkert i smagen og indeholder kun ingredienser af høj kvalitet. Almo Nature består kun af naturlige næringsstoffer og er produceret uden brug af dyreforsøg. Det er sammensat uden nogen form for kemiske tilsætningsstoffer.

Almo Nature anbefaler, at man altid kombinerer vådfoder med tørfoder. Du kan regne med ca. 40 % tørfoder og 60 % vådfoder. Bland helst ikke disse fodertyper sammen, men skift mellem måltiderne. Ved at veksle får din kat alle de næringsstoffer, den har brug for, og nok væske i en varieret sammensætning.

Almo Natures kerneværdier er, at dyrene altid er i centrum, og at gennemsigtighed i deres produkter er vigtig. Derudover søger Almo Nature altid efter 100 % genanvendelig emballage for at minimere miljøpåvirkningen.

Hos Brekz kan du bestille Almo Nature vådfoder til katte billigt. Se vores produktsortiment og køb nu det bedste Almo Nature kattemad til de skarpeste priser. Bestilles hurtigt og nemt online!

Fordele ved Almo Nature vådfoder til katte

Vi har listet nogle af fordelene ved Almo Nature vådfoder til katte for dig nedenfor:

  • Ingen kunstige eller kemiske tilsætningsstoffer

  • Kun ingredienser af høj kvalitet

  • Smag af høj kvalitet

  • Almo Nature sætter altid dyret først

  • Miljøpåvirkningen holdes altid på et minimum

Udvalg af Almo Nature vådfoder til katte

Nedenfor finder du et udvalg af de forskellige Almo Nature vådfoderprodukter til katte, vi sælger:

Almo Nature Daily

Almo Nature Daily tilbyder alle katte et velsmagende måltid bestående af en mousse eller velsmagende kødstykker. Almo Nature kalder dette foder for sin "startserie", hvor du finder komplette opskrifter med naturlige ingredienser. Hver af dem giver en afbalanceret ernæring. Foderet fås i forskellige emballager, nemlig 70-grams poser, 85-grams og 100-grams dåser eller store 400-grams dåser. Udvalget af smagsvarianter og ingredienser er uendeligt. Du kan f.eks. vælge Almo Nature Daily med kanin eller et udvalg af kylling, lam, fisk, oksekød og kalkun.

Almo Nature Holistic

Med Almo Nature Holistic vælger du et vådfoder, der tager højde for alle din kats ernæringsmæssige behov, og som er 100% naturligt sammensat med frisk kød eller fisk som hovedingrediens. Dette varierede og komplette foder er elsket af katte af alle racer og aldre. Foderet henvender sig også til katte, der har brug for ekstra pleje, såsom foder til steriliserede katte eller Almo Nature Digestive Help Multipack til katte med følsom fordøjelse.

Almo Nature HFC

Under navnet HFC tilbyder Almo Nature et uendeligt antal forskellige smagsvarianter, både i poser og i små og store dåser. Disse fødevarer er fyldt med fisk eller kød, som oprindeligt var beregnet til menneskeføde. Det siger en hel del om kvaliteten af disse måltider, som derfor ikke indeholder kødmel, fiskemel, hydreret kød eller hydreret fisk.

Du kan vælge mellem forskellige sammensætninger. For eksempel er der et bredt udvalg af Almo Nature HFC Natural vådfoder, med mindst 75% kød eller fisk, dampet og pakket i sin egen bouillon. Eller vælg et velsmagende HFC Jelly-måltid med tilsætning af vegetabilsk gelé, som hjælper din kat med at bearbejde hårboller. Nogle velsmagende forslag fra vores sortiment omfatter: Almo Nature HFC Kylling med rejer, Almo Nature HFC Jelly Tun med blæksprutte og specielt til killinger Almo Nature HFC Killing Kylling.

Andet kattefoder?

Leder du efter tørfoder som afveksling til din kats måltider? Så tag et kig på siden med Almo Nature tørfoder til katte.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.