tilbage
Katte vådfoder
Fra lækre bidder i gelé til blød mousse. Man kan finde noget for enhver kat. I vores oversigt af vådfoder til katte finder du en bred vifte af mærker, som vi tilbyder. Hos Brekz finder du vådfoder til katte fra Whiskas, Hill's, Schesir, Almo Nature, Royal Canin, Gourmet, Sheba, Clinic og meget mere!
Læs mere ..
Katte vådfoder

Vådfoder til katte

Hos Brekz finder du et omfattende sortiment med alle forskellige typer vådfoder til katte. Du kan vælge mellem mere end ti forskellige mærker af vådfoder til katte! På denne måde er der altid noget, som din kat kan lide. Vådfoder anbefales ofte, hvis din kat har problemer med urinvejen. Det er vigtigt for disse katte, at de absorberer nok fugt. Fordi det er svært at fortælle en kat at drikke mere, kan våd mad være en løsning. Vådfoder til katte kan bestå af op til 85% vand og således stimulere optagelsen af ​​fugt, mens de spiser. Hos os kan du købe de bedste produkter til din kat online.

Holdbarheden af vådfoder til katte varierer normalt mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Sortiment af vådfoder til katte

Her finder du store mærker med et bredt sortiment og små mærker med specifik ernæring.

Royal Canin

Royal Canin er et velkendt mærke af kattefoder af høj kvalitet. Se på oversigten af Royal Canin vådfoder. Dette mærke tilbyder forskellige varianter, der passer til din kat eller killing. Hvis din kat har helbredsproblemer, kan du vælge Royal Canin Veterinery Diet vådfoder til katte. Denne mad bør kun bruges efter konsultation med din dyrlæge!

Almo Nature

Almo Nature har måske det mest omfattende sortiment. Med laks eller en anden type fisk, rejer, oksekød, kylling som hovedingrediens, finder du altid et vellykket måltid til din kat hos dette mærke.

Schesir

For en sammenlignelig pris kan du tjekke Schesirs dåser med vådfoder. Dette mærke tilbyder mad med hovedsagelig kylling og fisk.

Hill's Prescription vådfoder til katte

Hvis din kat har helbredsproblemer eller er på diæt, er Hill's Prescription Diet-produkter en perfekt mulighed! Dette mærke tilbyder en række produkter, der hjælper din kat med at komme sig så meget som muligt. Denne mad må kun fodres i samråd med eller efter råd fra dyrlægen.

Komplet udvalg af vådfoder til katte og tørfoder til katte

Vi anbefaler, at du skifter våd mad med tør mad. Se hele vores kattefoder oversigt for det komplette udvalg af både våd og tør mad.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.