Applaws hundefoder

Applaws hundefoder

Applaws er et naturligt tørfoder til hunde. Der anvendes udelukkende naturlige ingredienser. Se vores udvalg af Applaws hundefoder nedenfor. 
Læs mere ..
Applaws hundefoder

Applaws hundefoder

Applaws foder til hunde et naturligt fuldfoder, som er velegnet til hunde i alle aldre. Det velsmagende tørfoder består af op til 75% fersk kød og suppleres med frisk frugt, grøntsager og krydderurter. Desuden er alt Applaws hundefoder kornfrit, hvilket gør det yderst velegnet til allergifølsomme hunde.

Applaws hundefoder sortiment

Der findes flere forskellige Applaws fodervarianter til hunde. Du kan vælge mellem foder til hvalpe, voksne hunde og seniorhunde. Foderet er specielt udviklet til at give din hund alt, hvad den har brug for, til den livsfase den befinder sig i. For at gøre dit valg lidt lettere, kan du læse nedenfor om vores sortiment.

Applaws hundefoder til hvalpe (Puppy)

Hos Brekz kan du vælge mellem to typer foder, der er specielt udviklet til din hvalp. Hundefoderet er et naturligt fuldfoder til hvalpe. Den særlige blanding hjælper din hvalp med at blive en sund og rask voksen hund. Applaws Puppy foder indeholder et naturligt probiotikum og beta-glucan fra gær, som hjælper din hvalp med at udvikle et sundt fordøjelses- og immunsystem. Hermed giver du din hvalp en god start!

  • Hvis du leder efter et foder til din hvalp af en stor race, så er Applaws Puppy Large Breed kylling det bedste valg.
  • Applaws Puppy Small & Medium kylling hundefoder er specielt udviklet til mellemstore og mindre racer.

Applaws hundefoder til den fuldvoksne hund (Adult)

Applaws Adult hundefoder fås i tre smagfulde smagsvarianter. Hundefoderet er allergivenligt samt kornfrit og indeholder 75 % kød og 25 % frugt, grøntsager og krydderurter. Det efterligner den naturlige kost hos din firbenede vens ’forfædre’.

  • Vi kan også tilbyde det velsmagende foder til små og mellemstore hunderacer med kylling og lam, Applaws Adult Small & Medium kylling med lam hundefoder, eller den letfordøjelige variant kun med kylling.
  • Specielt til store hunderacer er der udviklet det kornfrie Applaws Adult Large Breed kylling.

Applaws Senior hundefoder

Specielt til den ældre hund har Applaws udviklet hundefoder til seniorhunde, Applaws Senior hundefoder. Denne variant er et 100% naturligt foder uden korn. Denne variant består af hele 75% kød.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Applaws hundefoder til din hund billigt online. Se vores produktsortiment og køb Applaws hundefoder nu til de skarpeste priser. Bestilt hurtigt og nemt!

Andet hundefoder?

Er du på udkig efter et alternativ til Applaws tørfoder til hunde? Så tag et kig på vores komplette oversigt over alle hundefodermærker, som du nemt og billigt kan bestille online hos Brekz. Alle mærker tørfoder til hunde er op til 40% billigere hos Brekz end andre steder!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.