Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

TPR Gummi frisbee til hunden

Product Information
Orange
kr. 44,90 (kr. 44,90/ct)
kr. 44,90 (kr. 44,90/ct)
Orange pr. 2
kr. 79,90 (kr. 39,95/ct)
kr. 79,90 (kr. 39,95/ct)

TPR Gummi frisbee til hunden er en sjov gummi frisbee til din hund, som den kan apportere. Frisbee'en kan også give afkøling til din hund på varme dage og er også rar for din hund, der er i gang med at skifte tænder. 

  • Bæredygtigt hundelegetøj
  • Lavet af robust gummi
  • Materialet er genanvendeligt

Mere info

Produktinformation TPR Gummi frisbee til hunden 

TPR Gummi frisbee til hunden er et sjovt apporteringslegetøj, som I sammen kan lege med. En ekstra fordel ved denne TPR Gummi frisbee til hunden er, at du kan lægge den i fryseren et par timer før brug, så den kan give afkøling, når det er nødvendigt. For eksempel på varme sommerdage, eller når din hvalp skifter tænder. Desuden kan afkølingen hjælpe til med at forhindre overdrevet spyt/savl hos din hund i varmt vejr. Denne TPR Gummi frisbee er fremstillet af Thermo Plastic Rubber (TPR) med de positive egenskaber fra både plastik og gummi. Materialet er blødt, fleksibelt, stærkt og genanvendeligt. Denne TPR Gummi frisbee til hunden måler 12 cm. Et sjovt og holdbart legetøj! 

Hos Brekz kan du bestille en TPR Gummi frisbee til hunden online. Se vores sortiment og køb det bedste hundelegetøj til de skarpeste priser. Nemt og hurtigt bestilt! 

Bemærk: Brug kun dette produkt som det er beregnet til. Intet legetøj, tilbehør eller andet er uopslideligt. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller personskade. 

Andet produkt?

Er du på udkig efter et andet gummilegetøj til din hund? Tag et kig på denne TPR Gummi vægtstang til din hund. Du kan se hele udvalget på siden med alt vores Hundelegetøj.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.