tilbage
Hundelegetøj
Du kan gøre din firbenede ven meget glad med noget hundelegetøj. I kategorierne nedenfor finder du et bredt assortiment af detr bedste hundelegetøj. Forkæl din hund og forkæl ham med det bedste hundelegetøj. Med en ordre fra 449kr får du altid gratis forsendelse hos os!
Læs mere ..
Hundelegetøj

Brug for et hundelegetøj?

Hundelegetøj er den ideelle måde at knytte bånd til din hund på. Hunde elsker at lege og boltre sig, og det er vigtigt, at din hund får regelmæssig motion. Hundelegetøj er således den perfekte godbid for din hund eller hvalp. Brekz tilbyder dig et stort udvalg af billige hundelegetøj. Uanset om det er et knirkende legetøj, et snacklegetøj eller robust hundelegetøj som et Legetov, hos Brekz kan du helt sikkert finde noget som gør din hund glad din hund.

Har du for eksempel en hvalp? Så kan du tænke på plys legetøj eller et træningslegetøj. Har du en aktiv hund, der elsker at løbe og springe? Så har vi et bredt udvalg af hentelegetøj. Leder du efter holdbart og stærkt hundelegetøj? Så er et floss reb er det perfekte legetøj til den hund der elsker at synke tænderne ned i noget - og det er også meget modstandsdygtigt.

Kort sagt, du kan helt sikkert finde hundelegetøjet hos Brekz som passer perfekt til din hund. Ved hjælp af nedenstående udvalg fra vores brede sortiment kan du helt sikkert træffe det rigtige valg!

Vores komplette samling af hundelegetøj

Hund tygge legetøj

Tyggelegetøj er sjovt legetøj til hunde, der elsker at synke tænderne ned i ting. Overvej for eksempel et floss reb, dette er et næsten uforgængeligt hundelegetøj, som passer godt til den bidende hund. Et kneblegetøj kan også være meget sjovt. Dette sjove hundelegetøj forbliver altid interessant og sjovt for din hund på grund af dens lyd. Vi anbefaler for eksempel denne hundelegetøjskylling.

Intelligens legetøjshund

Ud over at være sjovt kan legetøj til hunde også være nyttigt. Træningslegetøj er en sjov og udfordrende måde at træne din hunds hjerne og / eller lydighed på. For eksempel med Nina Ottosson Dog Brick Blå Puslespil skal din hund løse et puslespil for at finde en godbid.

Hundelegetøj til store hunde

Leder du efter det bedste hundelegetøj til den større hund? Under kategorien til apport legetøj finder du et bredt udvalg af produkter, der er egnede som legetøj til store hunde. Du kan smide stærke hundelegetøj som denne Dog-O-Soar Frisbee eller Kong Wubba XL højt og langt; den perfekte udfordring for energiske, store hunde.

Køb det bedste hundelegetøj på Brekz.dk

Vil du gerne købe nyt hundelegetøj? Så er du kommet til det rigtige sted på Brekz! Vi har legetøj, der passer til hunde i forskellige størrelser og racer. Hved hver ordre fra 449 kr får du også gratis forsendelse. Har du spørgsmål om vores sortiment af hundelegetøj? Kontakt vores kundeservice, vi hjælper dig gerne.

Ud over legetøjet til hunde på denne side, sælger vi også kølehundelegetøj. På vores oversigtsside køling til hunden finder du for eksempel Kowloon Freeze 'n Play Ice Cream, som din hund køler ned under leg.

Leder du efter en anden måde at forkæle din hund på? For eksempel finder du på vores hundesnacksoversigtsside vores Buffalo skin donut med ænder til hunde, som er et velsmagende og nærende alternativ til tyggelegetøjet. Leder du efter et andet tilbehør? Se vores side med tilbehør til hunde for at se vores sjove nye produkter.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.