tilbage
Hundelegetøj
Forkæl din hund med morsomt hundelegetøj! Fra apport legetøj til tandrensende legetove og snack legetøj. 
Læs mere ..
Hundelegetøj

Det sødeste hundelegetøj

Du tvivler måske på, om hundelegetøj er nyttigt for din hund? Jo, det er det! Hundelegetøj er en vigtig berigelse for hunde i alle aldre. Et stykke legetøj giver din hund både en fysisk og en mental udfordring. Vores hunde, som vi holder som kæledyr nu om dage, udfordres ikke til at håndtere visse udfordringer, som et hundeliv i vildskab gjorde før i tiden. Når hunde ikke har noget at tage sig til, kan de hurtigt komme til at kede sig. Og kedsomhed kan resultere i uønsket adfærd, som f.eks. at ødelægge ting. Med legetøj giver du din hund noget sjovt at tage sig til, uanset om det udfordrer den fysisk eller mentalt.

Som ejere ser vi ofte hundens glæde ved hundelegetøj lige fra hvalpealderen. Hundene bliver ofte vildt glade ved synet af deres yndlingslegetøj. De logrer, hopper og fjoller rundt. At lege sammen med din hund er desuden med til at udvikle båndet mellem dig og din hund. Også ældre hunde kan lide at lege. Der findes mange forskellige slags legetøjsprodukter på markedet. Ikke alle typer er lige egnede til alle hunde. Se nøje på legetøjets formål, og overvej, om netop dette stykke legetøj vil berige din hunds liv. F.eks. er et stykke træningslegetøj ofte for svært for hvalpe, hunde med svage led bør ikke apportere, og visse stærke hunde kan bide et plysdyr i stykker på ingen tid. For at hjælpe dig med at træffe det bedste valg for din hund, har Brekz inddelt produktsortimentet i kategorier. På den måde kan du nemt søge efter et passende stykke legetøj til din hund.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille hundelegetøj som f.eks. apporter legetøj, tandrensende legetov, snack legetøj samt plys- og pibelegetøj online. Gennemse vores sortiment og bestil vores hundelegetøj til de skarpeste priser!

Fordelene ved hundelegetøj

  • Når I leger sammen, styrkes båndet mellem dig og din hund
  • Din hund kan få brugt noget energi, mens den leger
  • Leg stimulerer din hunds naturlige adfærd
  • Legen stimulerer din hund til at få rørt sig
  • Leg forhindrer kedsomhed, så din hund ikke bliver frustreret
  • De fleste hunde elsker at lege!

Bemærk: Fjern din hunds legetøj, når den har leget med det. Ryd det legetøj af vejen, som din hund ikke bruger, og tilbyd om nødvendigt et andet stykke legetøj. På denne måde bliver din hund ikke overstimuleret med for meget legetøj på én gang. Din hund vil ikke se dig som en, der fjerner legetøjet, men som ejeren, der kommer med et interessant og ’nyt’ spændende stykke legetøj, som I kan lege med sammen. På denne måde bevarer din hund sin begejstring for sit legetøj og styrker du samtidig jeres bånd.

Vores udvalg af hundelegetøj

Hvilket stykke legetøj der er det bedste for din vovse, afhænger bl.a. af dens temperament.

Apport legetøj: Det er et naturligt instinkt for de flest hunde at jage et bytte. Derfor er apportering også populært hos de fleste hunde. Der findes apport legetøj i forskellige former og størrelser. Mange bruger en bold eller en frisbee, men der findes også specielle bolde til hunde, der kan lide at hente ting op fra vandet, eller tennisbolde Kong Squeakair, TPR gummibolde eller gummibolde på reb.

Tandrensende legetove: At bide og tygge er naturlig hundeadfærd. Det har ikke kun en afslappende effekt, men kan også bidrage til sunde tænder. legetove er stærke reb, der er specielt fremstillet til, at hunde kan tygge på dem. I kan også lege ’hiv-og-træk’ med dem. Det er noget de fleste hunde er vilde med.

Pibelegetøj: Når din hunds pibedyr piber, bliver den endnu mere vild med pibedyret. Takket være lyden bliver legetøjet endnu mere interessant for din hund. Der findes forskellige typer pibelegetøj. Fra bløde pibedyr til latex legetøj med pibelyd. Eller måske er du på udkig efter en bold der piber eller et stykke legetøj, der ikke kun piber, men også laver knitrende lyde, som f.eks. Kong Scrunchknots?

Plyslegetøj: Der findes dejlig blødt plyslegetøj til hvalpe og voksne hunde, store som små. Plyslegetøj med eller uden lyd - du finder det hele hos Brekz. Et blødt tøjdyr er fantastisk for din hund at hygge sig med, sove med og lege med.

Legetøj til hvalpe: Hvalpe har brug for at lære alting at kende. Det kræver ekstra stimulering med noget sjovt legetøj! Hermed kommer de i kontakt med forskellige materialer og teksturer. Hvalpe, der får tænder, kan have gavn af blødt tyggelegetøj eller legetøj, der kan lægges i fryseren, f.eks. Cooling Dog Toy. Eller måske vil din hvalp være vild med at udforske et Aktivitetstæppe? Legetøj, der knitrer eller knirker, vil hurtigt vække din hvalps interesse. Om natten kan det gøre din hvalp tryg, hvis den sover med et sødt tøjdyr.

Snack legetøj: Med snack legetøj kan du aktivere og opmuntre din hund til udfordringer gennem leg. Ved at kombinere leg med en belønning er dette stykke legetøj en sjov og smagfuld udfordring for din hund.

Træningslegetøj: Dette er det perfekte stykke aktivitets legetøj til de hunde, der har brug for en ekstra udfordring. Er din vovse meget ivrig efter at lære, og kan den godt lide at bruge hovedet til at løse et snackpuslespil? I denne sektion finder du også hundefløjter og clickers til træning, et Brain Train spil samt aktivitetsmåtter.

Kong: Kongs måske mest berømte stykke legetøj er den klassiske Kong af gummi. Den er lavet af robust gummi, hvilket gør den elastisk og slidstærk. En Kong kan fyldes med godbidder til din hund. Lav f.eks. is om sommeren, eller brug den til at give tørfoder eller godbidder i. Disse Kongs findes i forskellige størrelser og typer. Internettet er fuld af de lækreste opskrifter til godbidder, du kan fylde dem med. En herlig overraskelse for hunde i alle aldre, og faktisk vil alle hunde elske dette stykke legetøj med snacks i.

Bemærk! Intet legetøj er uforgængeligt og det er kun beregnet til at lege med. Vi påtager os intet ansvar for skade på legetøjet eller på din hund ved brug af legetøjet.

Mere til hunde hos Brekz

Udover det sjoveste legetøj til hunde har Brekz også mange andre produkter, som vil glæde din hund. Leder du f.eks. efter en Hundekurv eller noget fra Hundeapoteket?

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.