Playstrong Gummi Knogle Lille til hunde

Playstrong Gummi Knogle Lille til hunde
Playstrong Gummi Knogle Lille til hunde
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Playstrong Gummi Knogle Lille til hunde

Produktinformation
4
4
4
4
4
(1)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Denne Playstrong Gummi Knogle (lille) til hunde er et robust stykke legetøj til din hund. Gummi knoglen er med riller, hvor du kan putte godbidder indimellem.

  • Gummiknoglen er egnet til alle hunde
  • Fremstillet af TPR-gummi
  • Størrelse: 11,5 cm lang

Mere info

Produktinformation Playstrong Gummi Knogle (lille) til hunde

Denne Playstrong Gummi knogle Small (lille) til hunde er et robust stykke legetøj til din hund. Gummibenet har riller, så du kan klemme godbidder ind i revnerne. Det vil stimulere din hund endnu mere til at tygge på gummibenet. Playstrong knoglen er fremstillet af TPR-gummi, en holdbar og ekstra slidstærk type gummi.

Et godt og slidstærkt valg, som din hund vil kunne nyde at bide i rigtig længe. Legetøjet er solidt og velegnet også til hunde med stærke tænder. Desuden kan Playstrong flyde på vand. Knoglen er 11,5 cm lang og fås i farven rød. Din hund vil med garanti blive glad for dette sjove gummiben!

  • Gummiben, egnet til alle hunde
  • Med riller i til godbidder
  • Lavet af TPR-gummi (ekstra slidstærkt og holder derfor længe)
  • Solid og velegnet til hunde med stærke tænder
  • Holder sig flydende i vand
  • Mål: 11,5 cm lang
  • Fås i farven rød

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille det bedste legetøj til din hund online. Se vores produktudvalg og køb nu Playstrong Gummi Knogle (small) til hunde til de skarpeste priser. Enkelt og hurtigt leveret til din hoveddør!

Bemærk: Brug kun dette produkt efter hensigten. Intet legetøj, tilbehør eller andet er uopslideligt. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for eventuelle skader.

Andet legetøj?

Leder du efter et lignende legetøj til en stor hund? Så tag et kig på Playstrong Gummi Knogle (stor) til hunde, for eksempel. Eller søger du et stykke tandplejende legetøj til din hund? Du er velkommen til at kigge på vores hjemmeside for at få et samlet overblik over alt vores Hundelegetøj.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
24-06-2023
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
Goed bot,

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.