Betaling med bankoverførsel
   

Hvis du gerne vil betale med en bankoverførsel, så skal du i andet trin af bestillingsprocessen, vælge ”Bankoverførsel” under betalingsmetode. Når du bekræfter ved at klikke på den gule knap ”Til betaling”, bliver du automatisk videresendt til vores betalingspartner Docdata’s hjemmeside. På den side kan du se betalingsinformation.

Du bedes bruge det korrekte kontonummer. Du vil modtage dette kontonummer på e-mail. Afsenderen på den e-mail er vores betalingspartner Stichting Foundation Docdata Payments. Det er muligt at denne e-mail lander i din spamboks.

Det er vigtigt, at du udfylder en korrekt betalingsreference. Er betalingsreference ikke korrekt udfyldt eller mangler det helt, så kan vi desværre ikke tage din ordre i behandling og er det muligt, at din betaling returneres. Standard vil du også modtage information om betalingsreference på e-mail (se boksen med ”Send mig information”). Når du har afsluttet denne proces, så klikker du på ”Gå videre” og du vil komme tilbage på vores hjemmeside. Nu er din ordre gået igennem.

Bemærk: Hvis du har valgt en bankoverførsel som betalingsmetode, så vil din ordre først blive sendt, når vi har modtaget beløbet. Det kan have indflydelse på leveringstiden.

Du bedes overføre det eksakte beløb til bankkontoen hos vores betalingspartner Docdata.

Det er vigtigt, at du udfylder betalingen korrekt. Er betalingsinformationen forkert eller manglende, så er vi desværre nødsaget til at afvise din ordre.

Bemærk: Hvis du har valgt at betale forud, så bliver din ordre først blive sendt, når vi har modtaget din betaling!


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.