Kære kunde af Brekz,

Med vores mange års erfaring og vores loyale kunder, ønsker vi kun det bedste for dig. Derfor bruger vi den nyeste sikkerhedsteknologi for at sikre en optimal beskyttelse af dine data ved betaling og opfyldning af ordre hos os.

Vi garanterer, at du er i din bedste hænder, når du handler hos os.


På Brekz.dk er du triple beskyttet!

Sikker betaling
Sikkerhed under betalingsprocessen er en topprioritet hos Brekz. Vi bruger betalingsprocessen SSL-kryptering til at sikre, at dine betalingsoplysninger er beskyttet på alle tidspunkter. Med denne teknologi, er dine personlige oplysninger krypteret. Din adresse samt kreditkortoplysninger er kun synlig for dig, Brekz og vores betalingspartner docdata.

Sikker shopping
Brekz tager dit privatliv seriøst. Den særlige opmærksomhed på dit privatliv ved håndtering af personoplysninger er et vigtigt anliggende for os. De data, der er tilgængelige i databasen, sælges eller overføres ikke på nogen måde til tredjepart. Dine data vil udelukkende blive brugt til at behandle din ordre.

Mange års erfaring og en loyal kundebase
Vi har over 60 års erfaring i at sælge produkter til kæledyr. Vores loyale kundebase er på mere end 100.000 kunder allerede. Vi ved at det er vigtigt for dig at kunne købe uden risiko online. Og det kan du være sikker på hos os!


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.