Boxby

Boxby hundesnacks er nogen meget velsmagende, naturlige og kødfulde godbidder. Brekz har et bredt udvalg af forskellige smagsvarianter og typer, så der er egnede Boxby snacks til alle hunde, unge som gamle, store som små!
Læs mere ..
Boxby

Naturlige Boxby hundesnacks

Boxby laver en række velsmagende og sunde snacks til hunde. Boxby hundesnacks er naturlige og fyldt med kød og protein. Boxby har snacks til hunde i alle aldersgrupper: fra hvalpe til seniorhunde. Alle produkterne indeholder udelukkende næringsrige ingredienser, der bl.a. bidrager til at styrke din hunds knogler, fordøjelsessystemet samt fremme dens generelle helbred. Så du giver ikke kun din hund en lækkerbisken, men også en fornuftig og sund godbid! 

  • Naturlige snacks 
  • Godbidder uden korn 
  • Indeholder masser af kød eller fisk 
  • Velegnet til hunde i alle aldre 
  • Bidrager til sunde knogler og et godt fordøjelsessystem    

Hos Brekz kan du finde et bredt udvalg af hundesnacks fra Boxby. Se nedenfor, hvilket produkt der passer til din hund, og bestil Boxby hundesnacks nemt og billigt online! 

Bemærk: At give din hund tyggeprodukter er på eget ansvar. Vi anbefaler, at du altid holder øje med din hund, mens den tygger. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle skader, som din hund måtte pådrage sig som følge af tygning på produkterne. 

Sortiment Boxby hundesnacks

Brekz har et bredt udvalg af Boxby snacks til hunde. Det omfattende sortiment er velegnet til alle hunderacer. Med alle de forskellige typer og smagsvarianter kan du altid træffe et perfekt valg. Nedenfor følger en kort oversigt over vores udvalg.

Forskellige smagsvarianter

Boxby hundesnacks findes i forskellige smagsvarianter. Til hunde, der er vilde med kylling, er der for eksempel Chew Sticks med kylling og Boxby Slices. Disse lækre snacks indeholder ikke mindre end 80 % kyllingekød. Boxby Original Sushi er en velsmagende og sund variant med kylling og fisk. Er din hund vild med andekød, så vil den være dig evig taknemlig for disse allergivenlige Boxby Duck Slices

Boxby Strips fås i forskellige smagsvarianter: lam, and og den velsmagende kombination af kylling og fisk. Disse bløde strimler er nemme at dele i mindre stykker, hvilket gør dem egnede til små hunde eller som små belønningsgodbidder.

Bidrager til tandhygiejnen

Vil du ikke bare forkæle din hund, men også bidrage til en god tandhygiejne? Så er der flere muligheder. Vi kan foreslå de velsmagende Boxby Bone Snacks, der bidrager til sunde tænder. Men også pinde, der tager lidt længere tid for din hund at tygge på, som f.eks. Boxby Chew Sticks med kylling. Boxby Dental sticks er sukkerfri og har en særlig 8-kantet form, som bidrager til at tænderne renses intensivt, imens din hund tygger. 

Ideel som belønning

Udover de ovennævnte snacks har Boxby også forskellige typer mindre hundegodbidder som Boxby Trainers med f.eks. lam eller and. De er perfekte at bruge under hundetræningen. Den lille størrelse gør, at du nemt og hurtigt kan belønne din hund. 

Boxby Cold Pressed hundesnacks består af mindst 70 % animalsk protein og er derfor yderst velsmagende. Med disse hundegodbidder, der fås i smagsvarianterne lam, and, laks og kalkun, kan du give din hund en herlig godbid, hver gang den lystrer. Til hunde, der er vilde med fjerkræ, foreslår vi Boxby Chicken Bites, velsmagende snacks, der er rige på kylling. Boxby Mini snacks indeholder både fisk og kylling. 

Paté på tube

Vil du ikke fylde lommerne med hundesnacks? Så tag et kig på Boxby paté på tube. Disse patés er nemme at bruge som belønning under hundetræningen eller under gåturen. I stedet for at skulle fylde lommerne med løse godbidder, kan du hurtigt og nemt tage tuben op af lommen. Boxby Paté på tube er kornfri, rige på lever eller laks og hygiejnisk i brug. De er også praktiske til, når du skal give din hund piller eller anden medicin. 

Andre hundesnacks?

Er du på udkig efter lignende snacks, men til en mere overkommelig pris? Så er du velkommen til at kigge på Brekz Premium Snacks. Det er hundesnacks der ligeledes er egnede til alle hunde, store som små. Du kan finde hele vores sortiment af hundesnacks på oversigtssiden Hundesnacks.

 

 

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.