tilbage
Hundesnacks
Alle hunde fortjener en lækker godbid i ny og næ. Hundesnacks kan være et rigtig godt supplement til din hunds faste måltidet. Hos Brekz finder du de perfekte snacks til alle hunde og til en overkommelig pris!
Læs mere ..
Hundesnacks

Godbidder til hunde hos Brekz

Alle hunde fortjener en velsmagende snack indimellem. Hundesnacks kan være et godt supplement til hovedmåltidet. Desuden er de ideelle som belønning og som forkælelse. Ud over at de smager godt, kan snacks samtidig være nyttige. Der findes f.eks. snacks, der hjælper med at rense din hunds tænder.

Du kan nemt og billigt købe alle lækre godbidder til hunde af forskellige mærker online hos Brekz. Op til 40 % billigere end hos andre dyrehandlere. Der er masser at vælge imellem!

Bredt udvalg af hundesnacks

Ligesom mennesker har hunde ofte deres egne snackpræferencer. Nogle hunde foretrækker en snack, som de kan tygge på i lang tid, mens andre foretrækker en lille belønnings-godbid. Nogen hunde er overfølsomme for visse næringsstoffer. Hvilke snacks skal du vælge? Vælger du f.eks. en stor rigtig knogle eller foretrækker du en snackpakke med flere mindre godbidder til din hund? Herunder vil vi kort komme ind på de forskellige kategorier.

Belønningsgodbidder

Med en velsmagende belønnings-snack kan du nemt belønne din hund under f.eks. hundetræningen. Mad stimulerer de fleste hunde til at lystre rimelig hurtigt. Små belønningssnacks kan f.eks. være nyttige for at aflede din hunds opmærksomhed fra omgivelser med for mange indtryk, når I går tur eller er til hundetræning. Der findes mange forskellige snacks mærker til at belønne med. Hvis du går efter det naturlige, sunde og billige, er Brekz Snacks - Pure Trainers perfekte. Små godbidder af 100 % kød, som du nemt kan have med i jakken eller bukselommen.

Knogler og ruller

Det er godt for din hunds tænder at tygge på knogler og ben. Det holder tænderne, kindtænderne og tandkødet rent og mindsker risikoen for dannelse af plak og tandsten. Desuden bliver de flest hunde rolige af at ligge og tygge og det er en aktivitet, der giver din hund velvære!

Allergivenlige godbidder

Lider din hund af allergi eller intolerance over for f.eks. korn eller et bestemt protein? Det behøver slet ikke være noget problem! Selv da, har du rigeligt med valgmuligheder blandt de mange varianter af allergivenlige hundesnacks. Vi sælger de mest smagfulde kornfri snacks og godbidder med kun en enkelt proteinkilde.

Hundekiks

Et ord som "hundekiks" kender de fleste hunde betydningen af. Det skyldes naturligvis, at vores firbenede venner hurtigt opdager, at dette ord altid ledsages af en velsmagende, sprød belønning. Hundesnacks fås i mange forskellige smagsvarianter og størrelser, der passer til de forskellige hunderacer. Du kan f.eks. vælge en Brekz Mega snackpakke til små, mellemstore og store hunde.

Hundepølser (vådfoder)

Du kan give de fleste hundepølser til din hund som supplement eller som et fuldfoder måltid, men de er naturligvis også meget velegnede som en snack til indimellem. En god skive pølse er nem at skære af og er en dejlig lækkerbisken. Du kan også tage små skiver pølse med til hundetræningen. Din hund vil elske det! De findes i forskellige mærker og smagsvarianter. Vil du prøve lidt forskellige? Så vælg f.eks. vores blandede økonomipakke med Brekz kornfri vådfoder – i pølseemballage.

Naturlige tyggesnacks

Med naturlige snacks mener vi hundesnacks, der er helt uden tilsatte farvestoffer, smagsstoffer og aroma. Vi har et bredt udvalg af produkter som f.eks bøffelhud tyggestænger, Brekz Snacks - Kaninører, gevirer og tørret fisk. Disse snacks har undertiden en lidt kraftigere aroma. Det er netop dette, der gør dem ekstra attraktive for hunde! For din hund er der ikke noget bedre end disse 100% naturlige tyggeprodukter.

Snacks til hvalpe

Der er meget hvalpe skal lære, og så er det godt at kunnen give dem en velsmagende belønning. Det er desuden rigtig godt for hvalpe at tygge, mens de skifter tænder. Men ikke alle hundesnacks er egnede til små hvalpe. Der er trods alt en masse som er under udvikling f.eks. med hensyn til deres fordøjelseskanal, deres tænder og deres evne til at lære at tygge godt på foderet og godbidderne. Heldigvis er udvalget af hvalpesnacks bredt!

Tandplejende snacks

Det er supervigtigt at passe på din hunds tænder. Tænderne skal trods alt holde hele livet! Ud over en velsmagende snack indimellem kan Tandplejende snacks også hjælpe. De fleste hundeejere har sikkert hørt om Dental Sticks. Disse tyggepinde er specielt designet med en form og struktur, som bidrager til at din hunds tænder og tandkød plejes, imens den tygger på disse tandplejende snacks.

Hos Brekz finder du et omfattende (Premium) udvalg af forskellige typer hundesnacks. Hermed kan du vælge et produkt af høj kvalitet til en rigtig god Brekz-pris! F.eks. kan vi foreslå produkter fra mærket Seberus. Ud over vores egne produkter kan du naturligvis også vælge mange andre mærker af hundesnacks som Farm Food, Pedigree, Acana, Boxby eller Orijen.

Andre foderprodukter til din hund?

Hvis du i stedet for hundesnacks leder efter et hundefoder, kan du tage et kig på vores side med alt vores tørfoder til hunde. Vi har også et bredt udvalg af vådfoder til hunde. Alle de hundeprodukter, du køber online hos Brekz, bliver leveret hurtigt og nemt lige til døren.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.