Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Catisfactions kattesnacks 

Catisfactions er populære godbidder til katte af alle slags.
Catisfactions and katte slik

Produktinformation Catisfactions and katteslik

Catisfactions er velsmagende godbidder til alle katte, der har fortjent at blive forkælet. Slikket er formet som sprøde poser med blødt andefyld. Dette er paradis for katte. Derfor er Catisfactions and katteslik den bedste belønning for katte, der har fortjent lidt ekstra. Hver pose er fyldt med 60 gram slik. Slikket indeholder: and (4%), mineraler, korn, vegetabilske proteinekstrakter.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Catisfaction katteslik til din kat, billigt og nemt online. Tag et kig på vores udvalg og køb Catisfactions and katteslik til de bedste priser.

Holdbarheden for Catisfactions and kattelslik står på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du forholder dig til de anbefalede fodringsmængder.

Ingredienser Catisfactions and katteslik

Analytiske bestanddele:

Råprotein (25%), råfedt (22%), råfibre (0,3%), råaske (8,1%), calcium (0,92%), fosfor (0,69%) og metaboliserbar energi (413 kcal).

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette produkt, som for eksempel Catisfactions med laks? Tag et kig på Catisfactions laks katteslik. Tag et kig her for vores udvalg af Catisfactions katteslik.

Catisfactions
https://www.brekz.dk/3430-home_default/catisafactions-and-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
4889
2539
Catisfactions Eend kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions kylling katte slik

Produktinformation Catisfactions Kylling katte slik

Catisfactions Kylling katte slik er en sund og velsmagende snack, der passer til enhver kat. En behandling indeholder kun 2 kalorier og er derfor et ideelt redskab til brug, når du træner og belønner din kat. Med Catisfactions Kylling katte slik kan du lade din kat nyde hver dag uden at bekymre dig om vægten. Slik er sundt og indeholder en række næringsstoffer. Dit kæledyr vil elske kombinationen af ​​et sprødt ydre og et blødt interiør.

Catisfactions Kylling katte slik kan gives når som helst på dagen. Rådgivningen er at tilføje 20 styks katte slik om dagen til din kats daglige diæt. Dette kan gives ved hånden, men også via madskålen. Din kat vil derefter forbruge 8,4% af sit daglige behov for kalorier.

Emballagen er genindvindelig, og derfor har slikket en ekstra lang holdbarhed. En pakke indeholder 60 gram katte slik og er velegnet til katte fra 1 år gammel.

Vil du forkæle din kat på en sund måde? Hos Brekz kan du købe Catisfactions Kylling katte slik online. Det er altid billigt og hurtigt derhjemme! Når du køber en pakke af fem er det endnu billigere!

Opbevaringstiden for Catisfactions Kylling katte slik er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Ingredienser Catisfactions katte slik

Vegetabilske proteinekstrakter, korn, kød og animalske biprodukter (heraf 4% kylling), olie og fedtstoffer, mineraler

Analytiske bestanddele

Proteiner (34,0%), fedt (20,0%), uorganiske stoffer (9,5%), rå kostfiber (1,0%)

Ernæringsrådgivning

Vi anbefaler, at du giver din kat højst 20 styks om dagen. Det er ca. 8% af det daglige behov for kilokalorier. Opbevar maden på et tørt sted, og luk den godt.

Andet produkt?

Foretrækker du en anden smag katte slik? Så kig på vores katte slik side. Her finder du for eksempel snacks som smager af laks, såsom Catisfactions laks katte slik.

Catisfactions
https://www.brekz.dk/2320-home_default/catisafactions-kylling-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
3091
1708
Catisfactions Kip kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions ost katte slik

Produktinformation Catisfactions Ost katteslik

Nogle gange vil du gerne forkæle eller belønne dit elskede kæledyr. Det er altid fristende at lade din kat slikke en tallerken ren eller give den nogle rester. Men det kan være usundt! Det er meget bedre at forkæle din kat på en sund måde. Catisfactions Ost katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med ostesmag. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og den smager det lækre fyld! Catisfactions Ost katteslik er specielt udviklet til katte og er desuden rig på proteiner. Proteiner bidrager blandt andet til sunde og stærke muskler. Derudover indeholder katteslikket også mineraler og olier, som er rigtig godt for sundheden.

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Ost katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Ost katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

 

Fodervejledning

Catisfactions Ost katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet. Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. 

 

Ingredienser Catisfactions Ost katteslik

Vegetabilske proteinekstrakter, korn, kød og animalske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, mælk og biprodukter (heraf 4% ost).
 
Analytiske ingredienser:
 
Råprotein (35,5%), råfedt (20,6%), råfibre (0,3%), råaske (8,3%), calcium (1,45%), fosfor (0,66%).
 
Tilsatte næringsmidler:
 
Vitamin A (5.283 IE/kg), vitamin B1 (14.6 mg/kg), vitamin B2 (7.3 mg/kg), vitamin B6 (5.8 mg/kg), vitamin D3 (583 IE/kg), vitamin E (84.3 mg/kg), kobbersulfat-pentahydrat (20.7 mg/kg), mangan-(II)-sulfat-monohydrat (43.7 mg/kg), kaliumjod (1.7 mg/kg), zinksulfat monohydrat (195 mg/kg).

 

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Ost katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions Oksekød katteslik. Du kan også kigge på hele vores sortiment af Katteslik. Her kan du finde alle slags snacks fra andre mærker, produkter som er gode for tænderne, som indeholder ekstra vitaminer eller er gode til overvægtige katte. På den måde kan du forkæle din kat på en sund og varieret måde.

Catisfactions
https://www.brekz.dk/2318-home_default/catisafactions-ost-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
3089
1706
Catisfactions Kaas kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions laks katte slik

Produktinformation Catisfactions Laks katteslik

Nogle gange vil du gerne forkæle eller belønne dit elskede kæledyr. Det er altid fristende at lade din kat slikke en tallerken ren eller give den nogle rester. Men det kan være usundt! Det er bedre at forkæle din kat på en sund måde. Catisfactions Laks katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med laksesmag. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og den smager det lækre fyld! Catisfactions Laks katteslik er specielt udviklet til katte og er desuden rig på proteiner. Proteiner bidrager blandt andet til sunde og stærke muskler. Laks er rig på omega 3- og omega 6-fedtsyrer. Disse stoffer bidrager blandt andet til en sund hud og skinnende pels, som sørger for, at din kat ser fantastisk ud. Derudover indeholder katteslikket også mineraler og olier, som er gode for sundheden.

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Laks katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Laks katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

 

Fodervejledning

Catisfactions Laks katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet. Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. 

 

Ingredienser Catisfactions Laks katteslik

Vegetabilske proteinekstrakter, hvede, fisk og biprodukter (mindst 4 % laks), olier og fedtstoffer, mineraler, vegetabilske biprodukter.

Analytiske ingredienser:
Råprotein (34%), råfedt (20,7%), råfibre (0,33%), råaske (8,3%), calcium (1,11%), fosfor (0,6%).

 

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Laks katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions Kylling katteslik eller Catisfactions Ost katteslik. Du kan også kigge på hele vores sortiment af Katteslik. Her finder du alle snacks fra andre mærker, produkter som er gode for tænderne, som indeholder ekstra vitaminer eller er gode til overvægtige katte. På den måde kan du forkæle din kat på en sund og varieret måde.

Catisfactions
https://www.brekz.dk/2319-home_default/catisafactions-laks-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
3090
1707
Catisfactions Zalm kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions bland kylling og and katte slik

Produktinformation Catisfactions Mix Kylling og And katteslik

Catisfactions Mix Kyllig og And katteslik er til dem der har lyst til at forkæle deres kat på en sund måde. Catisfactions Mix Kylling og And katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med en smagsblanding af kylling og and. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og smager det lækre, bløde fyld. Katteslikket er desuden rig af protein og har et lavt indhold af kalorier (2kcal per bid).

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Mix Kylling og And katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Ingredienser Catisfactions Mix Kylling og And katteslik

Protein (34%), fedt (20%), uorganiske stoffer (9,5%), rå kostfiber (1%).

Fodervejledning

Catisfactions Mix Kylling og And katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet.

Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Mix Kylling og And katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Mix Kylling og And katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions Laks katteslik.https://www.brekz.dk/4574-home_default/catisafactions-bland-kylling-og-and-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
7008
3220
Catisfactions Mix Kip en Eend kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik

Produktinformation Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik

Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik er til dem der har lyst til at forkæle deres kat på en sund måde. Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med en smagsblanding af laks og ost. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og smager det lækre, bløde fyld. Katteslikket er desuden rig af protein og har et lavt indhold af kalorier (2kcal per bid).

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Ingredienser Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik

Protein (34%), fedt (20%), uorganiske stoffer (9,5%), rå kostfiber (1%).

Fodervejledning

Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet.

Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Mix Laks og Ost katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions and katteslik eller Catisfactions kylling katteslik.https://www.brekz.dk/4380-home_default/catisafactions-bland-laks-og-ost-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
7009
3125
Catisfactions Mix kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions ox katte slik

Produktinformation Catisfactions Ox katte slik

Nogle gange vil du forkæle eller belønne dit elskede kæledyr. Det kan være fristende at lade din kat slikke en tallerken eller give dem nogle rester, men dette kan være usundt. Det er bedst at behandle din kat på en sund måde. Catisfactions Ox katte slik er lækre sprøde bidder med en velsmagende blød fyldning baseret på oksekød. En ægte smagsfølelse opstår, når din kat bider kibblen og smager den lækre fyld!

Bunkerne af Catisfactions Ox katte slik er specielt formuleret til katte og er også rige på proteiner. Proteiner bidrager blandt andet til sunde og stærke muskler. Derudover indeholder slikene mineraler og olier, der bidrager til et godt helbred.

Leder du efter en sund og velsmagende snack til din kat? Køb nu Catisfactions Ox katte slik, billig online hos Brekz. Din kat vil elske dette igen og igen!

Opbevaringstiden for Catisfactions Ox katte slik er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Ingredienser Catisfactions Ox katte slik

Vegetabilske proteinekstrakter, hvede, kød og animalske biprodukter (mindst 4% oksekød), olier og fedtstoffer, mineraler, vegetabilske biprodukter.

Analytiske bestanddele:

Rå protein (23%), rå fedt (20,0%), rå fiber (0,3%), rå aske (12,5%), calcium (1,7%), fosfor (0,89%).

Ernæringsrådgivning Catisfactions Ox katte slik

Catisfactions Ox katte slik indeholder mindre end 2 kcal hver og kan gives når som helst på dagen. Rådgivningen er at give din kat op til 20 stykker om dagen. Dette svarer til 8,4% af det daglige behov for kilokalorier. Sørg for at justere hovedstrømforsyningen jævnt om nødvendigt. Det anbefales at dele den daglige mængde i mindst to måltider. Tilfør altid tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Opbevar maden på et tørt sted, og luk den godt.

Andet Produkt?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Ox katte slik? Så tag et kig på vores komplette sortiment af Catisfactions katte slik. Vi har en bred vifte af snacks i forskellige varianter, såsom Catisfactions kylling katte slik og Catisfactions ost katte slik. Du kan også se på hele vores sortiment af katte snacks. Her finder du snacks fra andre mærker, der for eksempel understøtter tænderne eller indeholder ekstra vitaminer. På denne måde kan du forkæle din kat på en sund og varieret måde.Catisfactions
https://www.brekz.dk/3432-home_default/catisafactions-ox-katte-slik.jpg
kr. 0 2019/01/01
4892
2540
Catisfactions Rund kattensnoep > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Catisfactions kylling katte slik - maxi pack

Produktinformation Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack

Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack er lækre snacks til din kat. Snacksene har en sprød skorpe og indeholder en cremet fyld. Derudover indeholder snacksene kylling og hvede. Snacksene leveres i en praktisk indpakning der let åbnes og lukkes for at holde dem friske. Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack er ikke kun lækre som en snack men er også en passende belønning efter træning.

  • Snacks til katte
  • Lækre som en snack eller belønning
  • Sprøde og indeholder en cremet fyld
  • Indeholder kylling og hvede
  • Leveres i genforsegelig indpakning

Hos Brekz kan du købe mange forskellige slags kattesnacks. Bestil Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack nemt og billigt online, så leveres din bestilling lynhurtigt.

Udløbsdatoen for snacksene er angivet på pakken og svarer til cirka 4 uger efter åbning.

Ernæringsråd Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack

Giv din kat op til 20 snacks om dagen. Opbevar snacksene et køligt og tørt sted. Sørg for, at din kat altid har adgang til rent, friskt drikkevand når den spiser.

Ingredienser Catisfactions kylling kattesnacks - maxi pack

Sammensætning

Vegetabilske proteinekstrakter, hvede, kød og animalske biprodukter (mindst 4% kylling), olier og fedtstoffer, mineraler og vegetabilske biprodukter.

Analytiske bestanddele

Råprotein (19%), råfedt (21%), råfibre (0,3%), råaske (10%), calcium (1,07%) og fosfor (0,86%). Metaboliserbar energi: 412 kcal.

Tilsatte næringsstoffer

A-vitamin (5.288 IU/kg), vitamin B1 (15 mg/kg), vitamin B2 (7 mg/kg), vitamin B6 (6 mg/kg), vitamin D3 (583 IU/kg), E-vitamin (88 mg)/kg), kobbersulfatpentahydrat (21 mg/kg), mangansulfatmonohydrat (43 mg/kg), kaliumiodid (2 mg/kg) og zinksulfatmonohydrat (194 mg/kg).

Andre kattesnacks?

Catisfactions kattesnacks kan også købes i andre dejlige smagsvarianter, såsom and, ost, okse og laks. Tag et kig på hele vores udvalg af kattesnacks herhttps://www.brekz.dk/25228-home_default/catisafactions-kylling-katte-slik-180-gr.jpg
kr. 35.9 2019/01/01
28111
14525
> Læs mere
Pakke
Pris
 
180 gram
kr. 35,90 (kr. 199,44/kg)
2 x 180 gram
kr. 68,90 (kr. 191,39/kg)
4 x 180g
kr. 134,90 (kr. 187,36/kg)
Catisfactions laks katte slik - maxi pack

Produktinformation Catisfactions Laks katte slik 180 gr

Catisfactions Laks katte slik 180 gr er en lækker, proteinrig snack til voksne katte. Disse snacks har en sprød yderside og en velsmagende blød fyld på indersiden. Catisfactions har et lavt kalorieindhold, så du kan forkæle din kat ubekymret med disse velsmagende snacks. Laksen indeholder omega 3-fedtsyrer, som bidrager til en skinnende pels. Calcium understøtter din kats tænder og knogler. Catisfactions snacks kommer i en praktisk genåbelig emballage, hvilket betyder, at kvaliteten bevares i en ekstra lang tid.

Hos Brekz kan du bestille tilfredsheds kattsnacks billig online. Se vores sortiment og køb nu Catisfactions Laks katte slik 180 gr til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Ingredienser Catisfactions Laks katte slik 180 gr

Sammensætning:

vegetabilske proteinekstrakter, hvede, fisk og biprodukter (mindst 4% laks), olier og fedtstoffer, mineraler, vegetabilske biprodukter.

Analytiske bestanddele:

Rå proteiner (34%), Rå fedtstoffer (20%), uorganiske stoffer (9,5%), rå fibre (1%), Calcium (1,1%), fosfor (0,6%)

Opbevaring Catisfactions Laks katte slik 180 gr

Opbevar disse snacks på et tørt, køligt sted, og luk posen tæt efter åbning for at opretholde kvaliteten. Sørg for, at dit kæledyr altid har nok drikkevand. Opbevaringstiden for Catisfactions Laks katte slik 180 gr er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Andet produkt?

Leder du efter en anden smag af dette produkt? Se for eksempel Catisfactions Kylling katte slik. For andre smagsvarianter og varianter kan du se på vores Catisfactions side.

https://www.brekz.dk/25229-home_default/catisafactions-laks-katte-slik-180-gr.jpg
kr. 35.9 2019/01/01
28112
14526
> Læs mere
Pakke
Pris
 
180 gram
kr. 35,90 (kr. 199,44/kg)
2 x 180 gram
kr. 68,90 (kr. 191,39/kg)
4 x 180g
kr. 134,90 (kr. 187,36/kg)
Catisfactions Combipack katte slik - 6 poser

Produktinformation Catisfactions Combipakke katteslik - 6 poser

Catisfactions Combipakke katteslik - 6 poser er en tilbudskombination med katteslik i (næsten) alle dejlige Catisfactions-smage. En rigtig festlig pakke til alle katte, der har fortjent lidt ekstra. Godbidderne er formet som en lille, sprød pose og har et blødt og cremet fyld. Kattene er vilde med det!

Denne Catisfactions combipakke indeholder 6 poser katteslik med forskellige smage. Hver pose indeholder 60 gram godbidder, som blandt andet indeholder mineraler, korn og vegetabilske proteinekstrakter.

Indhold Catisfactions Combipakke:
•    Catisfactions And katteslik
•    Catisfactions Ost katteslik
•    Catisfactions Kylling katteslik
•    Catisfactions Oksekød katteslik
•    Catisfactions Laks katteslik
•    Catisfactions Mix Kylling og And katteslik

Hos Brekz kan du online bestille det billigste Catisfactions katteslik til din kat. Se vores sortiment og køb med det samme en Catisfactions Combipakke katteslik - 6 poser til den laveste pris. 

Holdbarheden på Catisfactions katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede mængde.

https://www.brekz.dk/35608-home_default/catisfactions-combipack-katte-slik-6-poser.jpg
kr. 70.9 2019/01/01
36020
16551
Catisfactions Combipack kattensnoep - 6 zakjes > Læs mere
Pakke
Pris
 
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)