tilbage
Kattesnacks
Lækre kattesnacks som mellemmåltid, belønning eller som supplement til foder. Hos Brekz kan du finde mange forskellige typer, smagsvarianter og mærker. Den perfekte snack til enhver kat til en overkommelig pris.
Læs mere ..
Kattesnacks

Kattesnacks, forskellige typer og smagsvarianter

Kattesnacks er ideelle, hvis du ønsker at forkæle din kat. Og enhver kat fortjener at blive forkælet! Derfor finder du et bredt udvalg af ansvarlige og velsmagende kattesnacks på vores hjemmeside. Lækker som snack eller som belønning for god opførsel.

Med de praktiske godbidder kan du f.eks. lære din kat de bedste tricks. Men du kan også bruge dem til at lære din kat at lade være med at hoppe op på køkkenbordet. Ønsker du at forkæle din kat med en snack? Mange katsnacks er specielt tilpasset din kats ekstra ernæringsbehov. De er meget sundere end en skive skinke eller lidt mælk og mindst lige så velsmagende!

Hos Brekz kan du bestille forskellige typer kattesnacks billigt. Se vores store udvalg og køb de lækreste kattegodbidder til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt online!

Sortiment af kattesnacks

Når det gælder mad, kan katte være ret kræsne. Heldigvis finder du hos Brekz et bredt udvalg af forskellige typer, smagsvarianter og mærker af kattegodbidder. Så der er en favorit til enhver kat. Herunder finder du en lille oversigt over vores omfattende sortiment. Sådan finder du nemt den perfekte snack eller godbid til din kat.

Knasende snacks

Kylling, oksekød, laks eller er din kat vild med ost? Luftige og sprøde eller sprøde udenpå og bløde indeni? I vores udvalg af knasende kattesnacks har vi et bredt udvalg. Du finder bl.a. mange forskellige smagsvarianter af knasende lækkerier fra Felix og Whiskas, som du kan forkæle din kat med. Catisfactions knasende snacks som er bløde indeni er kaloriefattige, så du kan roligt belønne din kat flere gange om dagen.

Bløde kattesnacks

Bløde snacks er ikke kun velsmagende, men også ideelle til katte, der har svært ved at tygge. I vores sortiment finder du mange forskellige bløde kattegodbidder, f.eks. Vitakraft- eller Whiskas-snacksticks. Denne snack fås i forskellige smagsvarianter og er nem at bryde i små stykker.

Sortimentet omfatter også Vitakraft flydende snacks. Disse flydende snacks kan ikke kun bruges som velsmagende snacks og belønninger, de er også ideelle til at hælde over kattemad. Meget praktisk til de vanskelige spisere!

Eksklusivt hos Brekz

Cadilo katteslik kan udelukkende bestilles hos Brekz. Du kan vælge mellem knasende og bløde godbidder i forskellige sjove former og lækre smagsvarianter. Der er også et sukkerfrit valg!

Særlige ernæringsmæssige behov

Alle Orijen kattegodbidder er kaloriefattige, kornfri og fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Et sundt og ansvarligt valg! Renske's kattesnacks er også korn- og glutenfri. Desuden indeholder de for det meste kun én proteinkilde, hvilket er ideelt for madfølsomme katte.

Killinger

Kattekillinger må ikke få alle de godbidder, som voksne katte må spise. Derfor er der en side med ansvarlige killingesnacks specielt til killinger.

Andet produkt?

Vil du også gerne forkæle din kat med et velsmagende kødfoder? Hos Brekz har du også et bredt udvalg af vådfoder til din kat.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.