Chihuahua

Chihuahua er kendt som et fashion-item, men en Chihuahua had stadigvæk sin egen karakter. Hunden er meget loyal over for ejeren og er en meget intelligent hund. Chihuahuaen har små tænder, som den særlige mad er tilpasset. På denne side finder du vores komplette udvalg af hundemad til din Chihuahua.
Læs mere ..
Chihuahua

Chihuahua hundefoder

Chihuahua hundefoder er specielt formuleret til din Chihuahua, så du kan give ham alt hvad han har brug for til et sundt og lykkeligt liv. Chihuahua er en populær, intelligent og nysgerrig hund, der ud over sin lille størrelse er kendt for den undertiden hårde disposition, den har. Chihuahuas er stolte, men også meget kærlige og bygger often en stærk bånd med deres ejer.

På grund af sin lille størrelse har Chihuahua mindre nyrer. Dette gør Chihuahuas mere følsomme over for saltindholdet i deres mad. For meget salt kan være dårligt for din Chihuahuas nyrer. Chihuahua hundefoder tager dette i betragtning ved at sænke madindholdets saltindhold.

Derudover tager Chihuahua hundefoder hensyn til de mindre tænder og den lille mave på din hund. Sammenlignet med almindelig hundemad er kibblen mindre og presset til en mere spiselig form. Dette giver din Chihuahua mulighed for at nyde sit måltid mere og absorbere alle næringsstoffer bedre!

Endelig kan Chihuahuas være lidt mere kræsen sammenlignet med andre hunde, især når det kommer til deres mad. Chihuahua hundefoder tager de små gourmeter i betragtning ved at matche smagen til det, de bedst kan lide. Prøv det, og du vil se, at din Chihuahua også med glæde tømmer sin skål!

Vores kunder har gode oplevelser med Chihuahua hundefoder. Hos Brekz har vi de bedste tilbud til Chihuahua hundefoder!

Holdbarheden for Chihuahua hundefoder varierer normalt mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Sortiment af Chihuahua hundefoder

Hos Brekz har vi kun den bedste Chihuahua hundefoder til dig. Alle vores produkter kan findes nedenfor:

Royal Canin Puppy Chihuahua hundefoder

Royal Canin Puppy Chihuahua hundefoder er en komplet mad af høj kvalitet til Chihuahua hvalpe (<8 måneder). Maden understøtter den korte og intensive periode, hvor din Chihuahua vokser til en voksen hund. Derudover tager Royal Canin Chihuahua Junior hundefoder hensyn til udviklingen af ​​din Chihuahua hvalps immunsystem.

  • En perfekt matchet mængde proteiner og mineraler til støtte for væksten af ​​din Chihuahua hvalp.
  • Tilsatte mineraler bidrager til korrekt udvikling af knogler og led.
  • Den specielle formel understøtter udviklingen af ​​din unge Chihuahuas immunsystem.
  • Fibreformen er specielt skræddersyet til din Chihuahua, hvilket gør det lettere at spise og absorbere maden.

Royal Canin Adult Chihuahua hundefoder

Royal Canin Adult Chihuahua hundefoder er en komplet mad af høj kvalitet specielt designet til Chihuahuas fra 8 måneder. Maden tager ikke kun hensyn til din Chihuahuas opbygning, men også hans kræsne, når det kommer til mad. Fodret er så velsmagende, at selv de hårdeste spisere vil elske dem!

  • En komplet mad af høj kvalitet, der består af de bedste ingredienser.
  • Den specielt udviklede klumpform og tilsat 'calciumfælder' forhindrer tandproblemer såsom tandstenopbygning.
  • En høj fordøjelighed af maden sikrer, at din Chihuahua har en sund afføring.
  • Ekstra velsmagende kibble, der frister din Chihuahua og stimulerer hans appetit.

Anden race?

Leder du efter særlig ernæring til en anden race i stedet for Chihuahua hundefoder? Tjek vores side for alle hunderacer!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.