tilbage
Racebestemt hundefoder
Hos Brekz kan du bestille den bedste mad til mange forskellige hunderacer. Fordi hver race har sine egne specifikke egenskaber, fortjener hver hunderace også en specielt skræddersyet kost.
Læs mere ..
Racebestemt hundefoder

Hundemad efter race

Når du leder efter racebestemt hundefoder, sikrer du, at din hund får nøjagtigt de næringsstoffer, han har brug for. Der er mange forskellige hunderacer, for ikke at nævne antallet af krydsninger, der findes mellem racerne. Hver hunderace har sine egen fysiske egenskaber, kost, pleje og andre egenskaber. Der er nogle muligheder for at gruppere hunderacer, men hver race har faktisk sine egne specifikke egenskaber. For eksempel får mindre hunde ofte en mindre klump, fordi deres tænder ikke er så store som hos store hunderacer. Hundens racers ernæringsmæssige behov tages også i betragtning. Hos Brekz kan du bestille den bedste mad specielt skræddersyet til din hunderace.

Valg af en diæt

Der er et valg af forskellige hunderacer, lige fra Labrador og Golden Retreiver, den engelske bulldog og Rottweiler til gravhunden og Chichuahua. Vi håber, at du var i stand til at finde racen på din hund i oversigten. Der er to valg, som du stadig skal foretage inden for kategorien for din hunderace. Ofte er der forskellige fødevarer alt efter alder, og det tæller, om din hund er kastreret eller kastreret. Nogle gange spiller dit kæledyrs specifikke energibehov også en rolle.

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille den bedste hundemad online. Se vores sortiment og køb racebestemt hundefoder til de bedste priser.

Anden mad? 

Har du ikke været i stand til at finde mad til din hund? Prøv at søge på livsfaser eller dyrestørrelse. Du kan finde en oversigt over alle vores mærker som sælger tørfoder til hunde her.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.