tilbage
Racebestemt hundefoder
Hos Brekz kan du billigt bestille billigt racebestemt hundefoder. Hos Brekz kan du nemt og billigt købe hundefoder som er nøje baseret på din hunds racespecifikke egenskaber! 
Læs mere ..
Racebestemt hundefoder

Racebestemt hundefoder

Når du køber racebestemt (Breed) hundefoder, der passer nøjagtigt til din racehunds behov, kan du være sikker på, at du fodrer med en kost, som er nøje tilpasset dens race. Der findes rigtig mange forskellige hunderacer. Hver hunderace har sine egne ydre kendetegn, foderbehov, plejebehov og andre typiske kendetegn. Der er nogle generelle punkter, som er vigtige og ret ens for alle hunderacer, men derudover har hver race også sine egne specifikke egenskaber og behov. F.eks. får mindre hunde ofte mindre stykker (tør)foder, da deres tænder ikke er så store som hos større hunderacer. Der tages også hensyn til formen på (tør)foder, da en Bulldog f.eks. har sværere ved at (gabe over) få fat i sit foder. Der tages også hensyn til hunderacers forskellige energibehov (kalorier).

Valg af racefoder

Der findes et bredt udvalg af foder til forskellige hunderacer, som f.eks. til Rottweiler, Labrador, Golden retriever, Engelsk bulldog, Gravhund og Chihuahua. De fleste varianter kan tilbyde foder til både hvalpe og voksne hunde.

Cavalier King Charles Spaniels

Cavalier King Charles Spaniels er venlige, aktive selskabshunde. Denne hengivne lille hund kan være tilbøjelig til at udvikle overvægt. Derfor er det vigtigt at give den et foder med færre kalorier, så du herved kan hjælpe din hund med at holde vægten. Der findes også et specifikt racefoder specielt til King Charles Spaniel-hvalpe.

Chihuahua

Chihuahua er en lille, energisk hund, som ofte har brug for ekstra opmærksomhed hvad angår dens tænder. Det racebestemte foder til Chihuahua stimulerer appetitten og indeholder en tilpasset tørfoderstørrelse, til denne hunderaces lille mund. Foderet Royal Canin Chihuahua bidrager til at reducere dannelsen af tandsten og støtter din Chihuahua’s helbred.
Der findes også en variant til din Chihuahua-hvalp for at støtte dens væksten bedst muligt i det første leveår.

Pomeranian

En Pomeranian er en temperamentsfuld hund. Denne lille hund elsker at spise og kan derfor hurtigt blive overvægtig. Foderet til disse små hunde er nøje tilpasset til at støtte deres smukke, fyldige pels og fremme en god fordøjelse.

Bulldog

Bulldoggen er en forholdsvis lille, men stærk hund med en kort snude, der er et kendetegn ved denne race. På grund af deres korte kæbe har de ofte problemer med at få fat i foderet i skålen og få tygget det godt. Dens racebestemt foder give ekstra støtte til din Bulldog’s knogler og led og bidrager til en sund vægt. Du kan bestille foder til både den Engelske bulldog og den Franske bulldog.

Jack Russell

Jack Russell er en lille, aktiv hund, der har brug for en masse motion. Til hvalpe på op til 10 måneder findes Royal Canin Jack Russell Puppy. Dette foder har et tilpasset proteinindhold for at støtte denne races aktive liv. Til Jack Russells fra 10 måneders alderen er der en Adult-variant.

Malteser

Malteseren er en lille livlig hund som ofte har brug for ekstra opmærksomhed hvad angår dens tænder. Royal Canin tørfoder har en særlig form og struktur, der tilskynder malteseren til at tygge bedre, hvilket mindsker risikoen for tandstensdannelse.

Mops

Mops er en kompakt hund med en blid natur. På grund af dens korte kæbe er det også vigtigt for mopsen, at foderformen er tilpasset, så den let kan få sit foder op af foderskålen.

Puddel

En puddelhund er en kærlig, livlig hund med en krøllet pels. En puddelhund er tilbøjelig til at få maveproblemer, så du gør klogt i at fodre med et racebestemt foder og fordele portionerne over flere små måltider.

Dværgschnauzer

Schnauzer er en opmærksom, livlig og aktiv hund med masser af energi. Det er derfor vigtigt, at din Schnauzer får nok energi (kulhydrater) gennem kosten.

Shih Tzu

Shih Tzu er en aktiv lille hund med en følsom hud, en kort snude og små kæber. Det racebestemte Shih Tzu tørfoder indeholder små stykker og foderet giver bl.a. støtte til denne lille hunds pels og fordøjelse.

Gravhund

Gravhunde er kloge og livlige hunde med en lang ryg og korte ben. På grund af deres kropsbygning er det vigtigt at holde gravhunden på en sund kropsvægt for at undgå at overbelaste rygsøjlen. En god mundhygiejne er også meget vigtig, da gravhunden også er meget følsom over for tandproblemer. Foderet til gravhunden har et tilpasset indhold af calcium og fosfor for at støtte leddene.

West Highland White Terrier

En West Highland White Terrier er en livlig hund med et højt energiniveau. Alligevel er de relativt skrøbelige og udvikler let overvægt. Et foder med et passende kalorieindhold er derfor vigtigt.

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrieren er en lille hund med en livlig karakter. Racebestemt foder hjælper med at holde din Yorkshire Terrier på en stabil og sund vægt.
Foderet har også et højt indhold af biotin og Omega 3-fedtsyrer (EPA og DHA), der bl.a. støtter hudens barrierefunktion.

Bichon Frisé

Bichon Frisé er en blid og legesyg hund, som der findes et racebestemt foder til. Dette foder er skræddersyet til racens energibehov og giver støtte til fedtstofskiftet, hud & pels og urinvejene hos denne lille vovse.

Beagle

Beagle er en munter hund med en egen vilje, og den har masser af energi. Hvis en Beagle ikke får nok motion, kan den let blive overvægtig. Dette kan medføre, at leddene bliver overbelastet.

Cocker Spaniel

Cocker Spaniel er livlige, muntre hunde. Denne aktive hunderace er oprindelig en jagthund og har brug for masser af motion. For at støtte din Cocker Spaniel bedst muligt findes der racebestemt foder, der er specielt tilpasset denne hunds behov og livsstil.

Boxer

Boxeren er en muskuløs, atletisk hund med et venligt væsen. Denne aktive hund har brug for et tilpasset proteinindhold for at få tilstrækkelig energi og for at bidrage til stærke muskler. En tilpasset form på tørfoderet er vigtig for Boxerens smalle, korte kæbe. Tørfoder til Boxeren stimulerer den til at tygge godt på sit foder og gør det også lettere for den. Der findes også en passende variant til din Boxer-hvalp for at støtte hvalpen i den vigtige voksealder.

Dalmatiner

Dalmatinere er meget energiske familiehunde med muskuløse kroppe. Denne race har følsomme urinveje og har brug for en kost med tilpassede proteinkilder for at opretholde sunde urinveje.

Schæferhund

Schæferhunden er en mellemstor hund og en meget populær race. Denne atletiske hund har brug for masser af motion og er velegnet til forskellige hundesport grene. For at holde din schæferhund aktiv så længe som muligt, findes der også et racebestemt foder til denne hunderace for at understøtte dens sundhed.

Labrador

Labrador er en meget populær hunderace og er kendt for sin entusiasme og venlighed. Denne hund har meget energi, men kan let udvikle overvægt, hvis den ikke får nok motion. Foderet specielt udviklet til Labradors bidrager til, at din hund lettere kan holde vægten.

Golden Retriever

Ligesom labradoren har Golden Retrieveren en tendens til at udvikle overvægt. Desuden har disse hunde en tendens til at spise for hurtigt og nærmest at sluge maden. Det racebestemt Golden Retriever foder har en nøje tilpasset form, som stimulerer den til at tygge bedre og længere på sit foder.

Rottweiler

Rottweileren er en stor, stærk hund med en selvsikker holdning. De har brug for en relativ stor mængde motion og kan hurtigt blive overvægtige, hvis de ikke får rørt sig tilstrækkeligt. Et passende foder støtter denne hunds muskler og led og hjælper med at holde dens hjerte sundt og raskt.

Grand danois (Great Dane)

En Grand danois, som også nogle gange kaldes Great Dane, er en meget stor hund som er blid og rolig af natur. Denne stærke, hengivne hund gennemgår en lang vækstperiode, som kræver meget af leddene. En kost med tilstrækkeligt kalk til at støtte din Grand danois i voksealderen er derfor et must! Men din helt udvokset Great Dane hund vil også have stor gavn af et racebestemt foder for at støtte denne store, imponerende hund optimalt.

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille det bedste hundefoder nemt og billigt online. Tjek vores sortiment og køb hundefoder efter race nu til de skarpeste priser.

Andet foder?

Har du ikke kunnet finde et racebestemt foder til din hund? Prøv at søge under Hundefoder efter livsfase eller størrelsesbestemt hundefoder. Du kan finde en oversigt over alt vores tørfoder til hunde på siden med alle vores hundefoder mærker.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.