Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Dog Chow Senior hundefoder

Product Information
14 kg
kr. 261,90 (kr. 18,71/kg)
kr. 261,90 (kr. 18,71/kg)
2 x 14 kg
kr. 504,90 (kr. 18,03/kg)
Oftest købt
kr. 504,90 (kr. 18,03/kg)

Dog Chow Senior hundefoder er et optimalt hundefoder til ældre hunde over 7 år

  • Støtter op om knogler, led og tandsundhed
  • Fremmer en sund fordøjelse
  • Hjælper med absorbering af næringsstoffer

Mere info

Produktinformation Dog Chow Senior hundefoder

Dog Chow Senior hundefoder er et komplet foder, der er egnet til hunde fra 7 år eller ældre. Hunde, der stadig er aktive, eller hvor aktiviteten begynder at mindske, kan drage fordel af dette omhyggeligt sammensatte foder. Hunde, der bliver ældre, kan begynde at få problemer deres muskler og led. Derudover kan tænderne begynde at vise tegn på karies og slid. Kropsvægten af den ældre hund kan stige, da aktiviteten falder med alderen, men foderet ikke ændres. Fordøjelsen vil også blive langsommere, så foderet opbevares hurtigere i fedt. Den rigtige diæt, der kan forhindre eller udbedre sådanne problemer, er derfor vigtig.

Dog Chow Senior hundefoder består af kylling og ris. Disse foderpiller har forskellige størrelser for at forhindre din hund i at spise for hurtigt. Derudover hjælper dette med at holde din hunds tænder sunde og gøre det lettere at fordøje foderet. Mængden af protein og fedt i foderet er tilpasset hundens alder. På denne måde hjælper det med at bevare den rigtige vægt hos din hund. Derudover hjælper proteiner og calcium med at støtte din hunds muskler og led. Den rigtige mængde calcium, fosfor, D-vitamin og proteiner vedligeholder stærke knogler og led. Derudover sikrer foderet en sund fordøjelse gennem en kombination af kostfiber. På denne måde er dette komplette foder ideel til en ældre hund.

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille forskellige typer foder fra Dog Chow online. Køb f.eks. Dog Chow Senior hundefoder, og din ordre vil blive leveret til din dør!

Holdbarheden af Dog Chow Senior hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Dog Chow Senior hundefoder

Korn (fuldkorns korn 20%), kød og animalske biprodukter (kød 14%, kylling 4%), vegetabilske proteinekstrakter, olier og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter (tørret sukkerroemasse 1,1%), grøntsager (tørret cikorie rod 1,1%), mineraler.

Analytiske bestanddele
Råt protein (27%), rå fedt (10%), rå fiber (2,5%), rå aske (6%), calcium (1,1%), fosfor (0,9%).

Tilsætningsstoffer
A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin

Fodringsvejledning Dog Chow Senior hundefoder

Det anbefales at opdele den daglige mængde mellem mindst to måltider. Sørg altid for at der er tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Opbevar maden på et tørt sted og luk det godt.

Hundens vægt (kg) Tørfoder (gram/dag) ved
forhøjet aktivitetsniveau
Tørfoder (gram/dag) ved
reduceret aktivitetsniveau
5-12 110-210 90-180
12-25 210-370 180-310
25-45 370-580 310-470
45-70 580-800 470-660

Andet foder?

Leder du efter et andet foder fra Dog Chow, så se Dog Chow Puppy Kylling hundefoder. For et fuldt overblik over vores Dog Chow sortiment, se mærkesiden.

Luk