tilbage
Euro Premium hundefoder

Euro Premium hundefoder

Euro Premium har kun hundefoder af høj kvalitet til en meget overkommelig pris. De grundlæggende ingredienser i Euro Premium hundefoder er 100 % naturlige og uden tilsætning af farve- og smagsstoffer.
Læs mere ..
Euro Premium hundefoder

Euro Premium foder til hunde

Euro Premium hundefoder produceres i Belgien i samarbejde med specialiserede ernæringseksperter og dedikerede dyrlæger. Resultatet er et premium-hundefoder af høj kvalitet, der opfylder hundens specifikke behov. De forskellige Euro Premium-produkter er tilpasset hundens størrelse og egner sig til alle racer. Selv for hunde med visse følsomheder er der Euro Premium-foder, der er specielt tilpasset dem. Og til en meget overkommelig pris!

  • Et fuldfoder, der er omhyggeligt sammensat på basis af de bedste ingredienser.
  • Alle anvendte råvarer er 100 % naturlige og ikke genetisk modificerede.
  • Indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer.
  • Meget god kvalitet til en overkommelig pris.
  • Glutenfri og kornfri muligheder.

Hos Brekz kan du bestille Euro Premium hundefoder billigt. Tjek vores sortiment og køb det bedste hundefoder til de skarpeste priser nu. Bestil online hurtigt og nemt!

Sortimentet af Euro Premium-hundefoder

Euro Premium hundefoder består af to foderlinjer, almindeligt tørfoder og monoprotein-hundefoder. Begge foderlinjer er opdelt i kategorierne Small, Medium, Large og Giant, hvor:

  • Small-produkter er specielt designet til mindre hunde med en voksenvægt på under 10 kg;
  • Medium-produkter er til en voksenvægt mellem 10 og 25 kg;
  • Large til hunde af store racer med en voksenvægt på over 25 kg;
  • Og Giant til hunde over 45 kg.

Således tages der hensyn til de forskellige behov hos små og store hunde. Euro Premium tager også højde for din hunds alder (hvalp, voksen eller senior). Nedenfor finder du information om foderet, så du kan vælge det bedste foder til din hund.

Euro Premium hundefoder efter livsfase

Hvalp

Til hvalpe kan du vælge mellem to forskellige smagsvarianter. Euro Premium Puppy med lam og ris og Euro Premium Puppy med kylling og ris. Disse fuldfoder bidrager til din hvalps optimale vækst og udvikling. De giver din hvalp nok energi til at vokse og lege, og bidrager blandt andet til udviklingen af stærke tænder, knogler og muskler.

Voksen

Voksne hunde kan også vælge mellem Euro Premium Adult Chicken & Rice og Lamb & Rice. Begge fås i varianterne Small, Medium, Large og Giant. Hvis du har en voksen hund med tendens til overvægt, kan du tage et kig på Euro Premium Adult Light med kylling og ris.

Ud over de ovennævnte muligheder findes der også flere kornfrie hundefoder til hunde med særlige ernæringsmæssige behov:

Euro Premium Grainfree Adult Sterilised+ Chicken & Potatoes til kastrerede eller steriliserede hunde, der har tendens til at udvikle overvægt.

Euro Premium Grainfree Adult Derma+ Salmon & Potatoes er til hunde med en sart hud og pels.

Euro Premium Grainfree Adult High Energy+ Chicken & Potatoes til aktive, restituerende eller drægtige/ammende hunde med et højt energibehov.

Euro Premium Grainfree Adult Digestion+ Duck w/Potatoes er et allergivenligt foder til hunde med sensitiv fordøjelse.

Senior

Ældre hunde har andre ernæringsmæssige behov end deres yngre artsfæller. Euro Premium Senior 8+ Chicken & Rice er specielt sammensat til alle hunde på 8 år og derover. Disse foderstykker er fuldt ud skræddersyet til din seniors ernæringsmæssige behov, inklusive ledstøttende komponenter. Foretrækker din senior en anden smag? Dette foder fås også med smag af lam og ris.

Euro Premium Monoprotein

Euro Premium Monoprotein Adult Kalkun hundefoder er kornfrit og indeholder kun én animalsk proteinkilde. Det reducerer risikoen for allergiske reaktioner og gør foderet meget velegnet til hunde med fødevareintolerans. For ægte fiskeelskere er der Euro Premium Monoprotein Adult Laks. Begge varianter fås i Small og Medium-Large. Specielt til hvalpe er der Euro Premium Monoprotein Medium Large Puppy kalkun.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Se siden med alt tørfoder til hunde for at få et overblik over alle hundefodermærker i vores sortiment.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.