Farm Food hundefoder

Farm Food hundefoder

Farm Food hundefoder er et naturligt, letfordøjeligt og energirigt hundefoder uden kunstige aromaer, farver eller smagsstoffer. Køb nu en af din hund's smagsfavoritter, og få gratis levering af din ordre fra 449 DKK!
Læs mere ..
Farm Food hundefoder

Farm Food hundefoder

Farm Food hundefoder er et presset og energirigt hundefoder til hunde i alle aldre. Det skyldes, at Farm Food tror på All Life Stages-konceptet, eller én type foder til alle hunde. Ifølge Farmfood har hunde i forskellige aldre og/eller med forskellige tilstande ikke brug for forskelligt foder, men mere eller mindre af en velafbalanceret kost af høj kvalitet. Den familiedrevne virksomhed har lavet hundefoder siden 1982. Foderet opfylder de samme kvalitetskrav som menneskeføde. Det er velegnet til alle firbenede venner; fra hvalp til senior, og fra små racer til store.

Farm Food udmærker sig desuden ved den høje standard af de anvendte råvarer. De dekanterede (forfordøjede) korn giver en meget god fordøjelighed. En anden fordel ved Farm Food hundefoder er, at det er presset og ikke ekstruderet. Den lave produktionstemperatur sikrer, at næringsstofferne bevares bedre og absorberes af kroppen. Det fremmer et rigtig godt helbred, som blandt andet kan ses på hud, pels og efterladenskaber.

Hos Brekz kan du bestille det bedste pressede hundefoder hurtigt og nemt online. Tjek vores produktsortiment og bestil Farm Food hundefoder til de skarpeste priser!

Farm Food hundefoder-serie

Med hensyn til sammensætning er foderet fra Farm Food velegnet til alle hunde. Til små hunde er der en mindre størrelse, men sammensætningen er den samme.

Farm Food hvalpemælk

Farmfood Puppymilk er et komplet mælkefoder til hvalpe og killinger. Det er beregnet til at erstatte og supplere modermælken fra fødsel til fravænning. Farm Food Puppy er fremstillet på basis af gedemælkspulver. Gedemælk er lettere at fordøje end komælk og har mange tarmstimulerende og beskyttende egenskaber.

Farm Food HE

Farm Food HE 'High Energy' fås i 4 forskellige varianter. Classic, Scottish Salmon Oil, Sheep og Gluten-free fås som et 'standard' foder og i Mini-varianten.

Farm Food HE Classic er et fuldfoder og indeholder ingen kemiske antioxidanter, konserveringsmidler, tilsatte farvestoffer, duft- eller smagsstoffer. Der findes også en variant med skotsk lakseolie i stedet for vegetabilsk olie. Farm Food Får indeholder vegetabilsk hørfrøolie og også solsikkeolie.

Farm Food hundefoder glutenfri

Farm Food HE Glutenfri har samme næringsanalyse som Classic-varianten, men har en særlig (hvede)glutenfri sammensætning. Her er hveden erstattet af sorghum og ris. Farm Food HE Glutenfri er meget velegnet til hunde med følsomme tarme på grund af glutenallergi.

Farm Food HE Mini

Farm Food HE Classic Mini er varianten til små hunde. Det er komplette, energirige foderbidder af samme høje kvalitet som det almindelige Farm Food. Udover Farm Food Classic har Farm Food også Mini-varianterne Får og Skotsk lakseolie.

Andet hundefoder?

Udover Farm Food hundefoder sælger vi også mange Farm Food snacks og meget andet hundefoder. Se alt vores hundefoder og kødfoder på vores side om hunde.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.