tilbage
Felix kattesnacks

Felix kattesnacks

Felix kattesnacks er en velsmagende godbid, som du kan belønne din kat med. Hos Brekz kan du bestille det lækreste katteslik op til 40% billigere end i andre butikker. Hvad er din kats yndlingssmag?
Læs mere ..
Felix kattesnacks

Felix kattesnacks

Felix katteslik er den ansvarlige belønning til din kat, som kan nydes når som helst mellem måltiderne. Med lækre smage, teksturer og spændende former vil alle katte elske det. Snacksene er fyldt med smag og giver din kat præcis den nydelse, den leder efter. Snacksene indeholder også vitaminer. Derfor er en kattegodbid fra Felix altid en ansvarlig snack. Katte elsker at blive forkælet! Selv de mest kræsne kan finde en velsmagende variant af kattegodbidder.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste kattegodbidder fra Felix online. Se vores udvalg og bestil Felix kattesnacks til de bedste priser!

Sortiment af Felix katteslik

Har du svært ved at vælge mellem alle de velsmagende kattegodbidder? Læs nedenfor, hvad der kendetegner de forskellige varianter, og vælg den variant, der passer bedst til din kat. Du kan selvfølgelig også kombinere og variere!

  • Play Tubes: Knasende runde snacks, der fås i smagsvarianterne kalkun & skinke og kylling & lever. Godbidderne har forskellige størrelser og farver, hvilket gør dem interessante at lege med. Smid en godbid på jorden, og se din kat lege med den og mæske sig i denne lækre snack.

  • Party Mix: Velsmagende, sunde kødgodbidder til at forkæle din kat. Godbidderne indeholder vitaminer og omega-fedtsyrer. De glade farver og former vækker din kats interesse. Fås i flere smagsvarianter, bl.a. Original med smag af kylling, lever og kalkun, Seaside med smag af laks og ørred og Picnic med smag af kylling, ost og kalkun. Godbidderne er en kilde til protein, som hjælper med at vedligeholde gode muskler.

  • Naturally Delicious: Disse lækre kattegodbidder er lavet uden farvestoffer. Den sunde snack indeholder kylling eller laks som hovedingrediens og et strejf af spinat eller den naturlige ingrediens catnip (katteurt). Felix Naturally Delicious med laks og Felix Naturally Delicious med kylling indeholder protein, vitaminer og omega-6-fedtsyrer for at støtte din kats sundhed.

  • Crispies: Med lækre smagsvarianter af laks-ørred eller okse-kylling vil din kat spinde og slikke sig om munden, så snart du åbner posen. Disse sprøde og luftige belønninger er ikke kun meget velsmagende, de indeholder også sunde næringsstoffer. Proteinerne, vitaminerne og omega 6-fedtsyrerne i godbidderne bidrager til din kats stærke immunforsvar.

Andre Felix fra produkter

Elsker din kat Felix katteslik? Så kan den helt sikkert også lide Purina Felix kattemad! Felix har et bredt udvalg af vådfoder og tørfoder til katte af alle racer og i alle livsfaser.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.