Foder- og vandskåle

Foder- og vandskåle

Nedenfor finder du vores udvalg af drikkefontæner, foder- og vandskåle til din hund, inklusive praktiske fødere og drikkefontæner til når du er længere væk fra hjemmet. Især til kasser er der madskåle til hunde med krog, så din hund kan få mad og drikke.
Læs mere ..
Foder- og vandskåle

Foder- og vandskåle til hunde

Der er et sted i huset, som din hund blindt kan finde, og det er her hans Foder- og vandskåle er! Foder og vandskåle er standardudstyr til en hund. Ligesom hundemad eller hundelegetøj er det også vigtigt, at din hund har en passende madskål. Det er klart, at større hunde har brug for en større skål, og mindre hunde har brug for en mindre skål. Derudover anbefales det, at støre hunde bruger en foderstandard. Se på vores komplette sortiment af madskåle til hunde, og vælg den rigtige hundemadskål til din loyale ven!

Hos Brekz finder du en bred assortiment af madskåle og drikkefontæner til din hund. Hos os kan du købe de smukkeste madskåle til hunde billigt online.

Sortiment af drikkefontæner og madskåle til hunde

Nedenfor kan du finde en oversigt af de forskellige slags drikkefontæner og hundeskåle som vi sælger:

Foderautomat 

Automatiske foderautomater sikrer, at din hund modtager en bestemt dosis tørfoder på bestemte tidspunkter. Dette er ideelt, hvis din hund skal spise på et bestemt tidspunkt, for eksempel på grund af diabetes. En automatisk føder kan også bruges, når du er væk i weekenden. Leder du efter en automatisk foderautomat til din hund? Så kig på Trixie Foderautomat TX8, som er velegnet til små hunde og katte.

Drikke springvand 

Drikkefontæner og drikkemaskiner sørger for en kontinuerlig cirkulation af det vand, som din hund drikker. Dette holder vandet frisk og rent. I vores ovenstående sortiment finder du forskellige typer drikkefontæner til din hund, såsom Catmate Multi Level Water Drikkefontæne til hunde og katte.

Fodringsstandard 

Foderstande anbefales især til større hunde. Et foderstativ sikrer, at din hund spiser oprejst, hvilket er sundere for din ven, fordi det forhindrer mavevridning. Din hund vil også være mindre forskrækket, hvilket sørger for at han tygger maden bedre, hvilket er godt for hans fordøjelse. Vores sortiment af foderstandarder til hunde inkluderer utvivlsomt en passende foderstandard til din hund.

Hundeskåle 

Hos Brekz finder du en række madskåle til hunde i forskellige former og størrelser. Leder du efter en madskål i en speciel farve eller med en bestemt størrelse? Så kig for eksempel på Foderstation (Sølv). Eller måske leder du efter en praktisk sammenklappelig madskål? Du finder den madskål, du leder efter, blandt alle de forskellige hundemadskåle, som vi sælger. Hav det sjovt med at finde den ideelle madskål!

Andet produkt? 

Leder du efter andet tilbehør til din hund? Så tage et kig på vores hundetilbehør side!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.