tilbage
Tilbehør til hunde
Vil du købe alt dit hunde tilbehør online til skarpe priser? Det kan du hos Brekz, vi har alt til din hund! Det er hurtigt og nemt, og op til 40% billigere at bestille hunde tilbehør online.
Læs mere ..
Tilbehør til hunde

Hunde tilbehør

I webshoppen finder du hunde tilbehør som bidrager til et komfortabelt og lykkeligt liv til dit kæledyr. Eksempelvis hundesnore, puder, foderskåle, produkter til pelspleje, legetøj og meget mere. Takket være vores brede og varierede udvalg finder du stort set alt hvad du søger.

Stort assortiment hunde tilbehør
Vi har et meget bredt udvalg af forskelligt billigt hunde tilbehør fra diverse producenter. Hvad end du har brug for, Brekz tilbyder dig adskillige produkter fra forskellige mærker, så du kan vælge hunde udstyr indenfor dit budget.

Vores butik i hunde udstyr - hvad kan vi hjælpe med?

Herunder finder du en kort beskrivelse af vores udvalg af hundeudstyr. Se alt vores hunde udstyr nu online.

Produkter til pelspleje
Dit kæledyrs hud og pels er meget vigtige. De fungerer som beskyttelse mod indflydelse udefra. Det er derfor vigtigt sørge godt for din hunds hud og pels. Når pelsen ikke er glansende og har skaldede pletter, kan det være at hunden har en allergi eller måske lopper. Ved alvorlige problemer det meget vigtigt at kontakte dyrlægen. For mindre problemer kan du købe forskellige slags shampoo i vores webshop. Vi har også en mange forskellige kamme og børster. Kig i vores hundeapotek for midler mod lopper. 

Halsbånd
Brekz tilbyder de fineste halsbånd til dit kæledyr. Vores halsbånd har forskellige størrelser, farver, materialer og priser. Så du kan vælge det bedste til din hund. Udover halsbånd har vi også passende hundesnore.


Hundepuder
Hver hund fortjener en behagelig, god hundepude. Vi tilbyder forskellige puder i alle mulige størrelser og farver. Til hunde med følsomme led har vi ortopædiske puder og til hunde der gerne ligger udenfor har vi forskellige vand- og snavsafvisende outdoor puder. Der er forskellige mærker i forskellige prisklasser til køb. Tag et kik på vores udvalg med billige hunde tilbehør, som vores hundekurve!

Hygiejne
Her kan du finde diverse produkter til din hunds hygiejne. En god hygiejne gør din hunds liv en del behageligere. Derfor er det vigtigt at købe de rigtige hygiejneprodukter til din hund. Der er forskellige produkter til salg. Såsom desinfektionsmidler, hundeposer og børster.

Foderskåle og drikkefontæner
Du kan finde foderskåle og drikkefontæner i forskellige prisklasser hos os. Mad og drikke er livsvigtigt for din hund. Den rigtige skål eller fontæne hjælper din hund til nemt at spise og drikke. Vores varierede udvalg passer til forskellige behov og ønsker. Vi har for eksempel Exqi Slowfeeder til hunde der hjælper din hund til at spise langsommere. 

Andet tilbehør
Udover de nævnte kategorier tilbyder vi en bred vifte af andet hundetilbehør. Du kan købe hundejakker og svømmeveste, så din hund kan holde sig varm om vinteren og kan svømme sikkert. Vores udvalg af seler er behagelige til at gå tur med. Derudover tilbyder vi forskellige hundebure til derhjemme eller på rejse. Hvis din hund fælder meget kan du købe en Furminator til dette problem.

For at hjælpe din hund med at lære eller aflære opførsel har vi diverse tilbehør til hundetræning i vores udvalg. Vil du vide mere om hunde, træningsmetoder eller forsorg, så kan du bruge vores informationsbøger. Har du en lille hund som gerne ofte vil ud alene? Så kan du gøre brug af en hundelem. Er din hund meget udenfor når det er varmt vejr? Så kan en Bodycooler være god! Til sidst tilbyder vi også ramper til hunde, som gør det lettere at komme ind og ud af bilen.

Du kan købe tilbehør til hunde hjemmefra, hurtigt og nemt, takket være vores store online udvalg. 

Vil du købe tilbehør til hunde?

Hos Brekz kan du købe alt dit hundetilbehør nu online til de skarpeste priser. Fra tilbehør til bilen, til tilbehør til din hvalp. Hos brekz.nl kan du betale sikkert med betalingsmetoder såsom banoverførsel og Mastercard. Har du brug for hjælp? Så tag kontakt til os, vi hjælper gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.