tilbage
Tilbehør til hunde
Ønsker du at købe alt dit tilbehør til din hund online til konkurrencedygtige priser? Hos Brekz har vi alt til din hund! Det er hurtigt og nemt og op til 40% billigere, at bestille det bedste hundetilbehør hos os.
Læs mere ..
Tilbehør til hunde

Stort udvalg af hundetilbehør

På denne side kan du finde alt vores praktiske tilbehør til hunde, der gør livet lettere for både dig og din firbenede ven. Som f.eks. hundesnore, hundepuder, madskåle, pelsplejeprodukter, legetøj og meget mere. Takket være vores brede og varierede sortiment kan du finde alt det, du har brug for. Vi har et meget bredt sortiment med alle former for hundetilbehør fra forskellige producenter til de mest konkurrencedygtige priser.

Vores tilbehør til hunde, hvad har du brug for?

Herunder finder du en kort beskrivelse af vores udvalg af hundetilbehør. Se alt vores tilbehør til hunde online og få det hele leveret billigt og hurtigt lige til døren.

Anti-gø og træning

Nogle træningsartikler kan være nyttige til både at lære og aflære visse adfærdsmønstre. Det kan f.eks. være et anti-gø halsbånd til hunde, der gør overdrevent meget, hygiejneprodukter, eller en Sport Clicker. Blandt hundelegetøj kan du bl.a. finde interaktivt træningslegetøj, der kan give din vovse en ekstra udfordring.

Pelspleje-produkter

En sund hud og pels er vigtig for din firbenede ven. Pelsen og huden fungerer som beskyttelse mod påvirkninger udefra. Det er derfor vigtigt at passe godt på din hunds pels og hud. Hvis pelsen ikke er blank og din hund måske har skaldede pletter, kan den f.eks. have en hudallergi. I tilfælde af alvorlige gener er det naturligvis vigtigt, at du rådfører dig med din dyrlæge. Ved milde gener kan du bestille forskellige typer shampoo online hos Brekz. Vi har også et stort udvalg af kamme og børster, f.eks. en Furminator. Du kan kigge under vores Hundeapotek efter f.eks. spray mod lopper.

Hundeture

Brekz kan tilbyde dig de flotteste halsbånd til dit kæledyr. Alle halsbånd er forskellige i størrelse, type, farve, materiale og prisklasse. Dette giver dig mulighed for at træffe det bedste valg for dig og din hund. Udover halsbånd kan du også kigge på passende hundesnore! For nogen hunde er det bedre med en hundesele. F.eks. hvis de trækker meget i snoren, eller hvis du vil undgå, at den hænger fast i noget på halsbåndet. Det er altid en god idé at bruge en sele, da det ikke belaster ryggen og nakken. Husk også at tænke på synlighed i mørket, når I går tur. Tjek vores reflekterende hundesnore og selvlysende halsbånd!

Planlægger du at tage din hund med i bilen for at gå en tur et andet sted? Brug en hunderampe, så din hund kan komme ind og ud af bilen uden besvær og uden at belaste leddene, når den skal ind og ud af bilen. Glem ikke, at det desuden er en god idé at bruge en sikkerhedssele i bilen til din hund, et transportbur, et biltæppe eller et sikkerhedsnet til bagsædet. For en hyggelige cykeltur sammen med din hund kan du også nemt købe en flot cykelkurv eller en praktisk cykeltrailer til din hund!

Soveplads

Alle hunde har brug for et dejligt sted at sove og hvile sig. Vi tilbyder forskellige hundepuder og madrasser og hundekurve i forskellige størrelser og farver. Til hunde med følsomme led er der ortopædiske madrasser, og til hunde, der ligger meget udenfor, har vi forskellige vand- og smudsafvisende udendørs waterproof madrasser. Der findes forskellige mærker i forskellige prisklasser. Tag et hurtigt kig på vores udvalg af billige hundeartikler, som f.eks. vores hundekurve! Vi tilbyder også forskellige hundebure, som du kan stille i hjemmet eller bruge på rejser. Disse er ekstra bløde med et rart hundetæppe eller hundemadras.

Hygiejne

Her kan du finde forskellige hygiejneprodukter til din hund. En god hygiejne omkring din hund er vigtig både for dig, din hund og dine omgivelser. Der findes forskellige produkter som f.eks. desinfektionsmiddel, hundeposer, hvalpetrænings-produkter og f.eks. en Poop skovl.

Mad og drikke

Hos Brekz finder du madskåle og vandskåle i forskellige prisklasser. Mad og drikke er vigtigt for din hund. En passende skål hjælper din hund med at kunne nyde sit foder og vand. Vores varierede sortiment imødekommer mange ønsker og behov. Vi har f.eks. en hundeskål – Slow Fun Feeder, som stimulerer din hund til at spise langsomt og en drikkefontæne, der holder drikkevandet friskt i lang tid.

Andet tilbehør

Udover ovenstående kategorier tilbyder vi også et bredt udvalg af andre hundeprodukter. Du kan f.eks. bestille en redningsvest til din hund, eller kølemåtter til ekstra afkøling på varme dage. Har du en lille hund, der jævnligt vil ud i haven på egen hånd? Så kan en hundelem være løsningen. Du kan nu købe alt dit hundetilbehør hjemmefra, hurtigt og nemt, takket være vores særdeles brede, online sortiment.

Ønsker du at anskaffe nyt hundetilbehør?

Hos Brekz kan du nu købe alt dit tilbehør til hunde online til de mest konkurrencedygtige priser. Fra hunde tilbehør til bilen til tilbehør til din hvalp eller seniorhund. Har du brug for hjælp? Kontakt os, vi hjælper dig gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.