Slow Feeder Fun Feeder Mini

Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Anti-Schrok Fun Feeder Mini
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Slow Feeder Fun Feeder Mini

Produktinformation
4
4
4
4
4
(3)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Slow Feeder Fun Feeder Mini er en foderskål, der sænker maden på grund af rygge og kanter.

  • Dimensioner: 21x21x5 cm
  • Lavet af ABS-plast i høj kvalitet - velegnet til mad
  • Med skridsikker kant, så skraldespanden forbliver på plads

Mere info

Produktinformation Slow Feeder Fun Feeder Mini

Slow Feeder Fun Feeder Mini er en foderskål lavet af ABS-plast i høj kvalitet. Denne madskål er ideel til hunde, der spiser deres mad. På grund af de påførte kanter og rygge er maden adskilt i mindre portioner, så din hund spiser langsommere. Ud over de fysiske klager er det vigtigt at tygge maden for dit kæledyrs tænder. Derudover kan hunde, der spiser deres mad uden at tygge, lide af fysisk ubehag. Mad, der er for stor, kan ende i maven og lægge ekstra belastning på fordøjelsessystemet. På grund af den overraskende optager hunden i nogle tilfælde også meget luft, hvilket kan forårsage luft i maven. I værste fald fører denne opførsel til en vipning eller vridning af maven. Dette er også kendt som gastrisk torsion. I værste fald kan gastrisk torsion være dødelig for din hund. For at reducere denne chance kan du bruge denne Slow Feeder Fun Feeder Minimadskål.

Det kan være meget vanskeligt helt at fjerne denne adfærd, fordi der kan være flere grunde til, at din hund gør dette. For eksempel kan din hund have lært denne adfærd gennem socialt pres. For eksempel i den første livsfase, da din hund som hvalp måtte spise maden så hurtigt som muligt for at forhindre de andre hvalpe i at gøre dette. Hvis du har flere hunde i huset, kan dette også opstå, fordi din hund føler presset fra de andre hunde, selvom de andre hunde ikke er opmærksomme på ham. En anden mulighed er, at din hund går til en hundedagpleje, hvor han instinktivt spiser maden så hurtigt som muligt, så hans kennelater ikke får den chance.

Den skridsikre kant under Slow Feeder Fun Feeder Mini forhindrer arkføderen i at glide. Den er lavet af ABS-plast i høj kvalitet og er kun egnet til madbrug.

Hos Brekz kan du bestille Slow Feeder foderskåle billigt online. Se vores sortiment og køb Slow Feeder Fun Feeder Mini nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Egenskaber Slow Feeder Fun Feeder Mini

  • Til hunde, der spiser maden for hurtigt
  • Dimensioner: 21x21x5 cm
  • Lavet af ABS-plast i høj kvalitet - velegnet til mad
  • Med skridsikker kant for at holde bakken på plads

Andet produkt?

Leder du efter en større størrelse? Se derefter på Slow Feeder Fun Feeder. For vores komplette sortiment kan du se på siden med alle vores foder- og vandskåle.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
26-10-2022
1
2
3
4
5
Cela a vraiment ralenti mon chien

Translate to English

11-07-2019
1
2
3
4
5
Scheelt zeker 10 min en eet nu op der gemak ,dus gewoon geldig voor baas en hond

Translate to English

09-05-2019
1
2
3
4
5
Super kann ich empfehlen

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.