4
4
4
4
4
(1)

Slow Feeder Fun Feeder Notch

Product Information
Lille
kr. 109,90 (kr. 109,90/ct)
kr. 109,90 (kr. 109,90/ct)
Stor
kr. 144,90 (kr. 144,90/ct)
kr. 144,90 (kr. 144,90/ct)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Slow Feeder Fun Feeder Notch er en foderskål, der sænker maden på grund af rygge og kanter.

  • Dimensioner: Stor (28x28x5 cm) og Lille (23x23x3,5 cm)
  • Lavet af ABS-plast i høj kvalitet - velegnet til mad
  • Med skridsikker kant, så skraldespanden forbliver på plads

Mere info

Produktinformation Slow Feeder Fun Feeder Notch

Slow Feeder Fun Feeder Notch er en madskål lavet af ABS-plast i høj kvalitet. Denne foderskål er ideel til hunde, der spiser deres mad for hurtigt. Når din hund spiser madfor hurtigt, kan det forårsage fysisk ubehag. For eksempel kan for store dele af maden ende i maven, hvilket lægger en ekstra belastning på fordøjelsessystemet. At tygge maden er også meget vigtigt for din hunds tænder. I ekstreme tilfælde kan denne opførsel føre til gastrisk vridning. Dette er en vipning eller vridning af maven, som i værste fald kan være dødelig for din hund. Slow Feeder Fun Feeder Notch kan hjælpe med at reducere denne risiko.

Det kan være meget vanskeligt helt at fjerne denne adfærd, fordi der kan være flere grunde til, at din hund gør dette. For eksempel kan din hund have lært denne adfærd gennem socialt pres. For eksempel i den første livsfase, da din hund som hvalp måtte spise maden så hurtigt som muligt for at forhindre de andre hvalpe i at gøre dette. Hvis du har flere hunde i huset, kan dette også opstå, fordi din hund føler presset fra de andre hunde, selvom de andre hunde ikke er opmærksomme på ham. En anden mulighed er, at din hund går til en hundedagpleje, hvor han instinktivt spiser maden så hurtigt som muligt, så hans kennelater ikke får den chance.

Foderskålen adskiller maden ved hjælp af kanter og rygge, så din hund spiser langsommere. Den skridsikre kant forhindrer arkføderen i at glide. Den er lavet af ABS-plast i høj kvalitet og er kun egnet til mad.

Hos Brekz kan du bestille Fun Feeder billigt online. Se vores sortiment og køb Slow Feeder Fun Feeder Notch nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Egenskaber Slow Feeder Fun Feeder Notch

  • Til hunde, der spiser maden for hurtigt
  • Dimensioner: Stor (28x28x5 cm) og Lille (23x23x3,5 cm)
  • Lavet af ABS-plast i høj kvalitet - velegnet til mad
  • Med skridsikker kant for at holde bakken på plads
  • Farve: blå

Andet produkt?

Har du brug for en mindre version? Derefter kan du se på Slow Feeder Fun Feeder Notch XS. For andre foderautomater fra vores sortiment, besøg venligst siden med vores foder- og vandskåle.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
13-11-2018
1
2
3
4
5
zeer blij met de aankoop van het product.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.