Hundeskål Slow Fun Feeder Notch (blå)

Anti-Schrok Fun Feeder Notch Groot
Anti-Schrok Fun Feeder Notch Groot
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Hundeskål Slow Fun Feeder Notch (blå)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(2)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Hundeskål Slow Fun Feeder Notch i farven blå er en foderskål, der stimulerer din hund til at spise langsommere takket være kanterne i hundeskålen.

  • Mål: Stor: 28cm x 28cm x 5cm / Lille: 23cm x 23cm x 3,5cm
  • Lavet af ABS-plast af høj kvalitet - egnet til foder
  • Med skridsikker bund, så den bliver stående

Mere info

Produktinformation Hundeskål Slow Fun Feeder Notch (blå)

Denne Hundeskål Slow Fun Feeder Notch er en smart foderskål til din hund, der har for vane at hugge maden i sig. Denne blå Hundeskål Slow Fun Feeder Notch vil gøre, at din hund spiser langsommere. Når din hund nærmest sluger maden, kan det forårsage fysisk ubehag. For når din hund ikke tygger på maden, inden den synker det, bliver dens fordøjelsessystem alt for belastet. Desuden er det også vigtigt, at din hund bruger sine tænder godt, til at tygge sit foder med. I ekstreme tilfælde kan din hund risikere at få tarmslyng, som er en alvorlig sygdomstilstand, hvor tarmen er forstoppet eller snoet. Tarmslyng kan i værste fald være livsfarligt for din hund. Slow Hundeskål Fun Feeder Notch er med til at reducere denne risiko.

Det kan være vanskeligt at aflære denne adfærd helt, da der kan være forskellige årsager til, at din hund hugger maden i sig. Din hund kan f.eks. have opbygget vanen i hvalpefasen, hvor den ville spise maden så hurtigt som muligt, for at forhindre at andre hvalpe gjorde det samme. Det er også muligt, at du har flere hunde i hjemmet og at din hund føler sig presset af de andre hunde. En anden mulighed er, at din hund regelmæssigt bliver passet i en hundepension, hvor din hund instinktivt spiser så hurtigt som muligt. Selv om de andre hunde ikke er opmærksomme på din hund, kan det stadig være, at din hund føler sig presset af de andre hunde omkring den.

I denne foderskål Slow Fun Feeder Notch (blå) lægger foderet sig imellem kanterne, hvilket automatisk gør, at din hund er nødt til at spise langsommere. Den skridsikre bund forhindrer, at skålen glider. Madskålen er fremstillet af ABS-plast af høj kvalitet og er kun egnet til foder.

Hos Brekz kan du bestille Hundeskålen Slow Fun Feeder Notch billigt online. Se vores produktsortiment og køb nu Hundeskålen Slow Fun Feeder Notch (blå) til de bedste priser. Nemt og hurtigt bestilt.

Fordelene ved Slow Fun Feeder Notch

  • Egnet til hunde, der sluger maden
  • Mål: Stor: 23cm x 28cm x 5cm. – Lille: 23cm x 23cm x 3,5cm
  • ABS-plast af høj kvalitet, egnet til foder
  • Skridsikker bund forhindrer at foderskålen glider
  • Farve: Blå

Andet produkt?

Har du en stor hund og leder du efter en mindre Fun Feeder madskål? Så kan vi anbefale Slow Feeder Fun Notch XS. Du kan se hele vores sortiment på vores side om Foder- og vandskåle.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
05-06-2023
1
2
3
4
5
impeccable

Translate to English

13-11-2018
1
2
3
4
5
zeer blij met de aankoop van het product.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.