4
4
4
4
4
(5)

Cat It Drikkefontæne lille til kat og hund

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Cat It Drikkefontæne lille, til kat og hund er en drikkefontæne, der holder vandet friskt ved hjælp af cirkulation og den er velegnet til katte og små hunde.

  • Konstant cirkulation af vandet
  • Perfekt, når du er meget væk hjemmefra
  • Til katte og små hunde

Mere info

Produktinformation Cat It Drikkefontæne lille, til kat og hund

Cat It Drikkefontæne (lille) til kat og hund er en drikkefontæne, der holder vandet friskt ved at pumpe vandet rundt og er velegnet til katte og små hunde. Drikkefontænen fungerer med en net-drevet pumpe, som sikrer, at vandet konstant pumpes rundt. Hermed forbliver vandet friskt i lang tid. Produktet har en 2-liters beholder og et filter, der stopper madrester, snavs og aflejringer. Friskt vand er vigtigt for katte og hunde, og med drikkefontænen er vandet altid af fin kvalitet og derved velegnet som drikkevand. Produktet er også en god løsning for folk, der er væk hjemmefra længere tid. Cat It Drikkefontæne (small) er velegnet til katte og små hunde.

  • Vandbeholder på 2 liter
  • Leverer friskt, kølet drikkevand og opfylder et vigtigt behov hos dit kæledyr
  • Med filter mod snavs, madrester og aflejringer
  • Velegnet til katte og hunde af små racer

Hos Brekz kan du bestille de bedste foderskåle og drikkefontæner billigt online. Se vores sortiment og køb nu Cat It Drikkefontæne (lille) til kat og hund til de skarpeste priser. Bestilles nemt og billigt!

Andet produkt?

Er du på udkig efter et alternativ til dette produkt? Så tag f.eks. et kig på Cat Mate drikkefontæne til kat og hund. Se også vores produktoversigt over alle vores Foder- og vandskåle.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
18-10-2021
1
2
3
4
5
Goede en snelle service, wel jammer dat er zoveel plastiek beschermfolie wordt gebruikt voor het inpakken van de blikjes voer die op zich al goed verpakt zijn.

Translate to English

13-08-2018
1
2
3
4
5
Motor maakt wel wat lawaai. Vóór de rest prima product.

Translate to English

15-03-2018
1
2
3
4
5
Toller Brunnen, funktioniert, Pumpe ist leider etwas laut.

Translate to English

21-08-2017
1
2
3
4
5
Comme d'habitude aucune déception sur mes commandes, site très sérieux, produits de très bonne qualités. Cette fontaine est bien pratique pour mes boules de poils, surtout simple d'utilisation. Très intriguer au début mais vite adopter . Merci

Translate to English

27-12-2016
1
2
3
4
5
Snelle levering en zeer voordelig

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.