tilbage
Forbliv synlig i mørket

Forbliv synlig i mørket

For at hjælpe dig og dit kæledyr med at forblive synlige i mørket, har Brekz lavet et udvalg af belysningsprodukter såsom lysende kraver og lys. På den måde behøver du ikke bekymre dig om dit kæledyrs sikkerhed. Køb dine belysningsprodukter online op til 40% billigere. Med ordrer fra 449 kr får du gratis forsendelse!
Læs mere ..
Forbliv synlig i mørket

Hundebelysning for synlighed i mørket

Når dagene bliver kortere igen, går du oftere med din hund i mørket. For at holde turen sikker er det vigtigt, at ikke kun dig, men også din firbenede ven er synlig i trafikken. Derudover er det også vigtigt, at din kat forbliver synlig i mørket. En udendørskat krydser mange veje i mørket, så udsyn er vigtigt for dens sikkerhed. Hos Brekz finder du et udvalg af belysningsprodukter, der hjælper dig med at skille dig ud i mørket!

Reflekterende produkter

En måde at være synlig i mørket er at bære reflekterende tøj og bruge reflekterende kraver og snore. Hos Brekz kan du købe en fantastisk reflekterende sikkerhedsvest til din hund. Denne slående gule cardigan har reflekterende hundepoter. Hos Brekz tilbyder vi også NiteDawg, en reflekterende krave. Derudover tilbyder bandet også integreret belysning og udsender et stærkt rødt lys.

Belysning til hunden

Hos Brekz finder du et omfattende udvalg af lysende elementer til din hund og kat. For eksempel tilbyder vi Visio Light Safety Light Tube. Dette rør er vandtæt og kan tilpasses til katte og små hunde. Dette bånd passer rundt om halsen og sikrer, at dit kæledyr er synligt op til 500 meter væk! Derudover er båndet vandtæt og USB genopladeligt. Derudover tilbyder vi også et sikkerhedslysrør til større hunde. Vi tilbyder også forskellige lys, der kan klemmes til selen eller kraven på din hund eller kat.

Køb produkter til hundebelysning online?

På Brekz.dk kan du betale sikkert ved hjælp af betalingsmetoder som PayPal. Har du spørgsmål om processen med at købe belysningsprodukter online, eller har du brug for hjælp? Kontakt os venligst, vi er glade for at hjælpe dig!

Køb dine belysningsprodukter online op til 40% billigere. Med ordrer fra 449 kr får du gratis forsendelse!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.