tilbage
Forbliv synlig i mørket

Forbliv synlig i mørket

Vigtigheden af god synlighed i mørke kan ikke understreges nok. Det er ikke kun et spørgsmål om bekvemmelighed, men først og fremmest om sikkerhed. For at hjælpe dig og dit kæledyr med at være meget synlige har Brekz produkter som lysende halsbånd, hundesnore og sikkerhedslys.
Læs mere ..
Forbliv synlig i mørket

Belysning til synlighed i mørket

God synlighed i mørket er meget vigtigt for din og din firbenede vens sikkerhed. Især i vintermånederne, når det bliver tidligt mørkt, er du meget mindre synlig. Uanset om det er en stille gåtur gennem nabolaget eller en tur i parken, er ekstra synlighed afgørende for at blive set godt. På den måde vil du være tilstrækkelig synlig for andre fodgængere og andre trafikanter. At finde sin hund i mørket kan også være en udfordring, når man camperer eller laver andre udendørs aktiviteter i mørket.

Synlighed i mørket ordnes nemt med Brekz' lysende tilbehør. Køb dine reflekterende produkter eller lygter til gåture i mørket nu.

Sortiment af synlighed i mørket

Der er flere muligheder for at forbedre synligheden i mørket.

Reflekterende produkter

En hundesnor med refleksbånd gør både dig og din hund mere synlige for andre, selv uden ekstra belysning. Du kan også overveje tilstedeværelsen af reflekterende elementer, når du f.eks. køber en hundesele eller jakke til dig selv.

Halsbånd

Med Flash Light-halsbåndet til hunde behøver du ikke længere bekymre dig om at finde din firbenede ven i mørket. Halsbåndet er lavet af slidstærkt TPU-plast og er beskyttet mod vandsprøjt. Udstyret med kraftige batterier giver halsbåndet op til 14 timers blinkende lys og ca. 6 timers kontinuerligt lys. Er batteriet dødt? Det er ikke noget problem. Du kan nemt oplade det ved hjælp af det praktiske USB-kabel. Takket være de to LED-lys udsender halsbåndet en intens lysstyrke, som sikrer, at din hund altid er synlig, selv i de mørkeste omgivelser. Med en diameter på 65 cm kan halsbåndet nemt justeres, så det passer til din hunds hals. Fås i forskellige farver, f.eks. blå, grøn, rød og flerfarvet.

Øvrige belysning til hunde

Små lys, som du kan sætte fast på din hunds halsbånd eller sele, er meget nemme at bruge. De fås i forskellige typer og måder at fastgøre dem på, f.eks. med en clips eller en musketerkrog. De er nemme at bruge og giver ekstra synlighed. Specielt til Flexi-snoren kan du anskaffe et Flexi LED Lightning-system. Det er et innovativt lyssystem, så du altid har den perfekte mængde lys lige ved hånden. Dette system giver dig fuld kontrol over din lysstråle. Juster lysets styrke og bredde efter behov og forhold, så du altid har det bedste udsyn.

Bestille hos Brekz

Har du brug for god synlighed i mørket på dine tidlige eller sene aftenture? Hos Brekz finder du alt, hvad du har brug for, til de skarpeste priser. For eksempel kan du hurtigt og nemt bestille en neonfarvet Flexi New Neon hundesnor eller Flexi Giant M neon hundesnor.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.