Frolic hundefoder

Frolic hundefoder

Frolic hundefoder er et fuldfoder, der opfylder hundens behov. Oksekød, fjerkræ eller en variant specielt til den lille vovse? Frolic har altid et egnet foder til enhver hund.
Læs mere ..
Frolic hundefoder

Frolic foder til hunde

Frolic hundefoderet er kendt for deres donut formede tørfoder med den uimodståelige smag. Med Frolic giver du din hund et fuldfoder, med en masse kød, grøntsager og korn eller ris. Hunde elsker det, hvilket gør Frolic til en favorit blandt hunde i alle aldre og af alle racer. Foderet er ikke kun egnet som hovedmåltid, men er også ideelt som belønning under hundetræningen eller som en ekstra godbid. Frolic tørfoder har en blød konsistens og en uimodståelig lækker smag. Desuden er Frolic rig på essentielle næringsstoffer, som sikrer, at din hund har energi til at lege og nyde sine gåture hele dagen lang. 

Hos Brekz kan du bestille det lækreste hundefoder hurtigt og nemt online. Gennemse vores sortiment og bestil Frolic hundefoder til de skarpeste priser! 

Fordelene ved Frolic hundefoder

Uimodståelig smag: Frolic hundefoder smager godt og derfor er hunde vilde med det. På trods af at Frolic kan fungere som et fuldfoder måltid, bruges det også regelmæssigt som en snack til at belønne hunde med. Det er takket være den gode smag, at hunde elsker dette foder. 

Praktisk udformet: Ud over smagen, gør den smarte form på Frolic det nemt at bruge som belønning under hundetræningen. Bidderne er bløde og kan nemt brækkes i mindre stykker. 

Ingen unødvendige tilsætningsstoffer: Ingen kunstige smagsstoffer eller smagsforstærkere. 

Udvalget af Frolic hundefoder

Frolic er fyldt med velsmagende ingredienser, vitaminer og mineraler og indeholder alle de næringsstoffer, din hund har brug for. 

Frolic med oksekød giver din hund en herlig smagsoplevelse og er et godt valg til hunde, der er vilde med oksekød. 

Frolic med fjerkræ er til hunde, der foretrækker et foder med fjerkræ. Ud over fjerkræ og grøntsager indeholder denne variant ris i stedet for korn. 

Frolic Mini er nøje tilpasset små hunde. Tørfoderbidderne er mindre og derfor lettere at tygge for hunde med små kæber. Frolic Mini indeholder fjerkræ, grøntsager og korn. 

Frolic hundefoder til lave priser hos Brekz

Du kan købe Frolic hundefoder hurtigt og nemt online hos Brekz. Hos Brekz finder du det bedste hundefoder til de bedste priser. Du kan nemt bestille online, og produkterne vil blive leveret hurtigt og lige til døren.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.