tilbage
Hill's Prescription Diet hundefoder

Hill's Prescription Diet hundefoder

Hill's Prescription Diet hundefoder tilbyder et stort sortiment af veludviklet veterinære foder. Uanset hvilke helbredsproblemer din hund har, hjælper Hill’s Prescription Diet hundefoder dig med at få dit syge kæledyr rask igen. Foderet er ordineret af dyrlæger på grund af dets virkning.
Læs mere ..
Hill's Prescription Diet hundefoder
Dette er dyrlægefoder

Hill’s Prescription Diet hundefoder

Hill’s Prescription Diet hundefoder sortiment omfatter en række sundhedsfremmende foder, som kan hjælpe med at lindre din hunds vigtigste sundhedsmæssige problemer, så din hund kan blive rask igen. Hill's udvikler sig løbende på at forbedre sine produkter. Det gør de ved at kombinere de nyeste videnskabelige indsigter med ekspertisen fra forskellige kæledyrsspecialister. Hill’s Prescription Diet hundefoder er klinisk testet og er holdbart i ca. 6 til 18 måneder. Udløbsdatoen er anført på emballagen. Denne periode er ofte mere end tilstrækkelig, hvis du overholder den brug, som din dyrlæge har anbefalet.

Hill's Prescription Diet hundefoder sortiment

Nedenfor findes en kort oversigt over de forskellige sygdomme der kan behandles med foder fra Hill’s Prescription Diet hundefoder sortiment. Udover tørfoder sælger Hill’s også dåser vådfoder.

Ledproblemer

Hill's Prescription Diet J/D hjælper dig med at forbedre mobiliteten i din hunds led. Produktet giver den rigtige balance mellem sunde næringsstoffer, EPA (en speciel omega-3-fedtsyre) og omega-3-fedtsyrer til at støtte leddene. J/D sortimentet indeholder flere produkter, som Reduced Calorie, Mini og Metabolic + Mobility.

Overvægt

Overvægt er usundt og kan forårsage andre lidelser. Hill's Prescription Diet R/D og Hill's Prescription Diet Metabolic er innovative produkter, der hjælper din hund med at tabe sig og holde vægten. Disse varer er også tilgængelige i en Mini-variant til de mindre hunderacer.

Allergi/Hudlidelser

Kæledyr kan have en allergisk reaktion på deres mad eller en af ingredienserne, som kan resultere i opkast eller diarré. Hundefoder med kun et protein, såsom Hill's Prescription Diet D/D, eller hydrolyseret diætfoder såsom Hill's Prescription Diet Z/D, ville kunne hjælpe med at behandle foderallergier.

Mave-tarmsygdomme

Hill's Prescription Diet I/D hjælper med at helbrede mave- og tarmsygdomme. Dette specialfoder er velegnet til hunde med fordøjelsesforstyrrelser, eller til hunde der har problemer med hastigheden hvormed foden passerer fordøjelseskanalen.

Urinvejslidelser

Når din hund lider af blæresten, kan det forårsage irritation. Hill's Prescription Diet C/D og Hill's Prescription Diet U/D er specielt udviklet til diætbehandling af urinvejslidelser. Dette specialfoder hjælper med at opløse blæresten og forhindrer, at de kommer tilbage.

Nyresygdomme

Sunde nyrer er vigtige, fordi de renser blodet for affaldsstoffer og giftstoffer. Hill's Prescription Diet K/D hjælper med at behandle nyresygdomme.

Leversygdomme

Leveren spiller en vigtig rolle i fordøjelsen, optagelsen, omdannelsen og lagringen af næringsstoffer. Hill's Prescription Diet L/D understøtter leverfunktionen og hjælper med at helbrede din hunds lever, når den ikke er sund.

Helbredelse

Hill's Prescription Diet A/D er specielt udviklet til hunde, der har brug for at komme sig efter en alvorlig sygdom eller operation. Dette specialfoder understøtter immunforsvaret og kan fremme en hurtig bedring.

Alderdom

Når din hund bliver ældre, kan den få symptomer, som for eksempel uregelmæssige søvn, desorientering eller har svært ved at holde sig. Hill's Prescription Diet B/D hjælper med at bevare din aldrene hunds indlæringsevne og positive adfærd.

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D er udviklet og tilpasset til hunde, som er sukkersyge. Dette diætfoder fra Hill's Prescription Diet hundefoder sortiment hjælper med at regulere glukoseniveauerne.

Tandproblemer

Mange hunde har tandsten eller/og tandkødsbetændelse. Hvis det ikke behandles, kan din hund i værste fald miste sine tænder. Hill's Prescription Diet T/D er udviklet til hunde med tandproblemer.

Vigtigt at vide, før du bruger Hill's Prescription Diet hundefoder

Fodring med diætfoder bør kun ske i samråd med din dyrlæge. Vi anbefaler dig derfor at konsultere din dyrlæge, inden du bestiller et produkt fra Hill's Prescription Diet hundefoder sortiment.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.