tilbage
Hill's Prescription Diet kattefoder

Hill's Prescription Diet kattefoder

Hill's Prescription Diet tørfoder til katte er en foderserie med udelukkende specialfoder til katte med helbredsproblemer. Dette diætfoder omfatter bl.a. varianter der understøtter urinvejene, nyrer og mave-tarm-systemet. 
Læs mere ..
Hill's Prescription Diet kattefoder
Dette er dyrlægefoder

Hill's Prescription Diet kattefoder

Hill's Prescription Diet tilbyder en bred vifte af tørfoder til katte med helbredsproblemer. Hvert produkt er nøje sammensat alt efter de specifikke sundhedsmæssige kvaler eller specifikke ernæringsmæssige behov. Alt diætfoderet er blevet grundigt klinisk testet. Med ekspertise fra specialister og den nyeste videnskabelige indsigt hjælper Hills med at forbedre din kats livskvalitet.

Hos Brekz kan du bestille Hill's Prescription Diet kattefoder billigt online. Nemt og hurtigt at bestille online!

Vores sortiment af Hill's Prescription Diet kattefoder

Hills tilbyder et specifikt foder til hvert enkelt specifikke sundhedsproblem. Takket være det brede udvalg er der som regel lige netop dét foder til din kat, som den har brug for! Nedenfor følger en oversigt over vores produktsortiment.

Urinveje

Hill's Prescription Diet C/D og S/D er specielt udviklet til behandling af urinvejslidelser. Dette diætfoder hjælper blandt andet med at lindre kvalerne ved en blæreinfektion, opløse struvit- eller blæresten og reducere risikoen for nye dannelser. Du er for eksempel velkommen til at kigge på Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care kattefoder.

Hills kan også tilbyde Multicare Stress-varianter, såsom C/D Multicare Stress Urinary Care. Ud over at understøtte ved urinvejsproblemer hjælper disse fodertyper også med at reducere stress, som er en kendt risikofaktor ved blærebetændelse. Til overvægtige katte findes der en særlig C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic-variant.

Nyrer

Hill's Prescription Diet K/D hjælper med at behandle nyreproblemer. Dette kattefoder hjælper med at reducere symptomerne, forbedre din kats livskvalitet og øge den forventede levetid. Til katte, der ud over nyreproblemer også lider af problemer med deres led, findes varianten K/D + J/D.

Mave og tarme

Hill's Prescription Diet I/D og Gastrointestinal Biome hjælper din kat med at komme sig efter mave- og tarmproblemer. Dette foder er velegnet til at afhjælpe en dårlig fordøjelse. Det hjælper med at få fordøjelseskanalen i balance igen og det bekæmper fordøjelsesproblemer som f.eks. diarré.

Overvægt

Katte med overvægt er mere tilbøjelige til at få problemer med helbredet. Det er derfor vigtigt at holde din kat på en sund stabil vægt. Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction og Metabolic Weight Management er kaloriefattige produkter, der hjælper din kat med at tabe sig på en sund måde.

Allergi

Katte kan have foderallergier eller -intolerancer, som kan føre til irriteret hud, pels- og øreproblemer eller gastro-intestinale lidelser. Hill's Prescription Diet Z/D og Hill's Prescription Diet D/D er specielt sammensat til at reducere hud- og mave-tarmproblemer forårsaget af foderallergi.

Tænder

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care er et fuldfoder til udvoksede katte, der bidrager til en sund mundhygiejne. Det hjælper med at reducere dannelsen af plak, misfarvning af tænderne samt tandsten.

Diabetes

Til at understøtte din kat med diabetes, tilbydes Hills M/D Diabetes Care. Et komplet diætfoder til regulering af glukoseforsyningen. Hill's Prescription W/D Multi-Benefit er egnet til at hjælpe din kat på flere niveauer. Udover at regulere blodsukkeret (diabetes mellitus) hjælper det også til sunde urinveje, fordøjelsen samt vægtkontrol.

Lever, skjoldbruskkirtel og led

Hill's Prescription Diet L/D er specielt for katte med leversygdomme. Og Hill's Prescription Diet Y/D er et komplet diætfoder til voksne katte med problemer med deres skjoldbruskkirtel. Til katte med mobilitetsproblemer finder du J/D-foderet på vores hjemmeside. Dette tørfoder er antiinflammatorisk, lindrer ledsmerter og hjælper med at bibeholde sund brusk.

Vigtigt at bruge Hill's Prescription Diet kattefoder

Bemærk: Hvad din kats specifikke behov er, og hvilken behandling din kat har brug for, afgøres bedst i samråd med din dyrlæge. Vi råder dig derfor til at konsultere din dyrlæge, før du beslutter dig for at bestille et produkt fra Hill's Prescription Diet-sortimentet.

Holdbarheden af Hill's Prescription Diætfoder til katte er angivet på emballagen. Denne periode er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Mere fra Hill's Prescription Diet

Udover ovenstående tørfoder varianter sælger Brekz også Hill's Prescription Diet vådfoder på dåse og i poser. Du kan finde dem på siden Hill's Prescription Diet vådfoder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.