Hunde rejsetilbehør

Hunde rejsetilbehør

En dag ude med din familie er altid sjov, især hvis familiehunden også rejser med. Derfor har Brekz et bredt sortiment af rejseprodukter til hunde. Når du tænker på disse produkter, kan du rejse uden problemer!
Læs mere ..
Hunde rejsetilbehør

Hunde Rejsetilbehør

Hos Brekz kan du vælge mellem en bred vifte af hunde rejseprodukter til når du rejser eller er på vejen med din hund. Vi har produkter til i bilen, på cyklen og at gå tur med din ven.

Se vores omfattende sortiment nedenfor, og bestil de bedste rejseprodukter til din hund nemt og billigt online hos Brekz!

I bilen

For at beskytte din bil mod snavs, fugt og hår fra din hund kan du vælge mellem forskellige bilmåtter og tæpper. Vi har for eksempel, Trixie Sikkerhedsnet til bilen der forbedrer sikkerheden for dig og din hund i bilen. Vi har også  Trixie Petwalk Foldbar Gangsbro til hunde som hjælper din hund til at komme ind og ud af bilen nemt og Trixie Bilstativ Aluminium som er et stativ til sikker transport af hunde i din bil.

Derudover sælger vi også forskellige slags Bilsædebeskyttelser af mærket Trixie som kan fås som Luksus variant og med Store eller Lille Sidevægge.

På cykel

Vi sælger en Cykelkurv til bagage holdere til hunde og katte som kan bære hunde og katte bag på cyklen som væger op til 8 kg. Cykeltaske til hund og kat ved rattet er en praktisk taske, som du kan bruge til at tage dit dyr med dig . Derudover har vi også en Cykeltrailer Runner i størrelserne Medium og Large, som vi også sælger tilbehør til såsom et Koblingsstykke, Reservehjul med dæk og reflektorer, en Trækstang of en Låsestang.

Til gåturen

Du kan bruge en lang række praktiske produkter til at gå. Vi har forskellige slags tasker som du kan bevare din snacks i mens du går tur med hunden, for eksempel Mini Snack taske 7x9cm til hunden, Trixie Snacktaske til hunden og Trixie Belønningstaske til hunde. Vi sælger også en drikkeflaske fra Beeztees til når du skal på en lang gåtur.

Andet

Andre nyttige ting inkluderer Beeztees Safety Blinker til hunde som er et lyshalsbånd med LED til halsbåndet eller snoren til din hund. Vi har også forskellige kølebånd, såsom Doggy Cool bandanas og No Stress Tabletter af Beaphar som modvirker uro og stress som kan opstå ved for eksempel fyrværkeri eller dyrlæge besøg.

Andet produkt?

Se også vores omfattende sortiment af halsbånd og hundesnore og bestil de bedste produkter til rejser og på farten let og billigt online!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.