Øvre gitter til hundegitter til bilen

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Øvre gitter til hundegitter til bilen er lavet for at kunne forhøje gitteret i biler med høje bagagerum.


Mere info

Produktinformation Øvre gitter til hundegitter til bilen

Øvre gitter til hundegitter til bilen er en udvidelse af Universelt hundegitter til bilen. Dette giver dig mulighed for nemt at omdanne bagagerummet i din bil til et hundebur. Hvis din bil har et stort bagagerum kan det være nødvendigt at udvide hundegitteret med et øvre gitter. På denne måde sikrer du at din hund er sikker i buret. Dette øverste gitter er lavet af letvægts aluminium og plastik og har en trinløs justerbar vinkel, så det kan installeres i alle biler. Størrelsen er 92 × 27 × 4 cm.

Køb et Gitter til udvidelse af hundegitter til bilen online op til 40% billigere hos Brekz. Med ordrer fra 449 DKK får du gratis forsendelse!

Andet produkt?

Leder du efter et andet produkt til sikker transport af din hund? Hos Brekz har vi et bredt udvalg af tilbehør til hunde på rejse. Kender du eksempelvis Trixie Petwalk Foldbar Gangbro til hunde? Trixie Petwalk Foldbar Gangbro til hunde er en rampe, som du kan bruge til at lade din hund let komme ind og ud af bilen.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
21-03-2023
1
2
3
4
5
Goeie kwaliteit en aanpasbaar naar de grote van de koffer. Ik had eerst de hondenren gekocht zonder dit bijhorend bovenhek voor in de auto ,maar Urx(mijn hond) kroop er telkens over. Nu door hetbovenhek niet meer. Uitstekend product !

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.