Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Rejsetaske til katte og små hunde

Product Information
Pr. stk.
kr. 171,90
kr. 171,90

Rejsetaske til katte og små hunde er en taske, hvor du kan tage din kat eller lille hund op til maksimalt 8 kg.

  • 43x25x25cm
  • Op til 8 kg
  • Justerbar skulderrem

Mere info

Produktinformation Rejsetaske til katte og små hunde

Rejsetaske til katte og små hunde er en praktisk taske, som du kan transportere din kat eller lille hund med. Tasken har en justerbar skulderrem, der gør det nemt at bære den.

Rejsetaske til katte og små hunde har også små huller foran og på siderne, så din hund eller kat kan se ud og altid har nok frisk luft. Dette produkt er kun egnet til dyr med en kropsvægt på op til 8 kg.

Hos Brekz kan du bestille Rejsetaske til katte og små hunde billigt online. Se vores sortiment og køb dyreudstyr nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Andet tilbehør?

Vi har også denne stilfulde Jack & Vanilla bæretaske til transport af katte og hunde. Hvis du leder efter et andet tilbehør til din kat, kan du finde en praktisk oversigt over vores andre artikler på vores oversigt af rejsetilbehør til katte.

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhinder dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Luk