Hundekiks

Hunde er vilde med hundekiks. Disse lækre små hundesnacks er ikke kun velsmagende, men også sunde. For eksempel kan du give dem som en belønning eller som en snack. Brekz har et bredt assortiment af hundekiks.
Læs mere ..
Hundekiks

Hundekiks 

Din hund fortjener nogle gange en kiks. Nogle gange fordi han eller hun gør et godt trick, eller nogle gange bare som en velsmagende snack. Brekz tilbyder dig alle mulige forskellige typer hundekiks, så du altid har nok lager til at forkæle din elskede firbenede ven. For eksempel finder du biscuit-kiks, som du kan tilbyde som en lille snack. Der er også sticks til rådighed, der holder din hund beskæftiget i længere tid.

Når du har travlt med at træne din hund, for eksempel med at lære tricks eller aktiviteter som agility, kan de trænere, som Brekz tilbyder, være til stor hjælp. Selvfølgelig vil du have at din hund skal lære at lytte til dig, og der er jo ingen bedre måde at gøre det på end ved at belønne ham eller hende godt! Der findes forskellige typer hundekiks fra en lang række mærker.

Hos Brekz kan du købe de bedste og bedste hundekiks let og billigt online. Bestil alle typer hundekiks til lavpris hos Brekz, og modtag dem nemt derhjemme!

Holdbarheden for de forskellige hundekiks er angivet på emballagen. Disse oplysninger er normalt tilstrækkelige, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Sortiment af hundekiks

Nedenfor finder du et lille udvalg fra vores meget brede udvalg af hundekiks. Der er et meget bredt udvalg af hundekiks, så du kan være sikker på, at der også er noget velsmagende til din hund!

  • Munchy tilbyder for eksempel forskellige typer korte pinde, som du kan give din hund som belønning. For eksempel kan du vælge Munchy Mix til hunden. Disse tyggepinde er lavet af rå buffalo hud. Dette giver dem en fast struktur og sikrer lang tygge- og spiseglæde. Hunden får stærkere tænder ved at tygge og keder sig ikke. Proteinerne i tyggepindene er vigtige bygnings- og energimaterialer for hunden.
  • Orijen tilbyder dig en række med alle slags forskellige smag i bidder. For eksempel kan du vælge Orijen Wild Boar hundesnacks. Disse hundesnacks fra Orijen er lavet af 100% vildsvinskød og indeholder ingen konserveringsmidler. Næringsstofferne leveres af lokale landmænd og frysetørres derefter omhyggeligt i vores egne køkkener for at bevare alle naturlige næringsstoffer. Disse snacks er ikke kun meget velsmagende, men også nærende og sunde.

Andet produkt?

Hvis du er på udkig efter hundesnacks til din følsomme hund, kan du for eksempel se vores allergivenlige hundesnacks. For at se en oversigt over alle hundesnacks som Brekz tilbyder kan du besøge siden med hundesnacks.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.