Brekz hundekurv Milano (sage)

Product Information

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Brekz hundekurv Milano (sage) er en komfortabel og holdbar hundekurv fremstillet af genbrugspolyester. Fås i hele fire forskellige størrelser. Farven "sage" på denne kurv kan bedst beskrives som mørkegrå med en grøn undertone.

  • Med vandafvisende underside
  • Aftageligt og vaskbart betræk
  • Med pæn afrundet afslutning (piping)

Mere info

Produktinformation Brekz hundekurv Milano (sage-grøn)

Brekz hundekurv Milano (sage-grøn) er en dejlig soveplads for din firbenede ven. Hundesengen har en behagelig pude, der er fastgjort i kurven, så den ikke flytter sig for meget, når din hund ligger ned. Polstringen sikrer, at din hund ligger dejlig blødt og er desuden fremstillet af fuldt genanvendt polyester. Et godt valg for din hund og for miljøet!

Hundekurv Milano er smukt udført med runde "piping" (kanter) og er nem at holde ren. Undersiden er vandafvisende, og betrækket er aftageligt og kan vaskes i maskine. Fås i ikke mindre end fire forskellige størrelser: 60x45, 80x60, 100x70, 120x80.

Bemærk venligst: Ingen hundekurv er uopslidelig. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tilskadekomst. Du vil modtage garanti for fabrikationsfejl vedrørende syninger og eventuelle lynlåse. Stoffet er udelukket fra garantien.

Hos Brekz kan du bestille Brekz hundekurv Milano (sage) billigt. Se vores sortiment og køb de bedste hundekurve nu til de bedste priser priser. Bestil hurtigt og nemt online!

Andet produkt?

Leder du efter en ortopædisk pude i stedet for en kurv? Ortopædisk seng Pepper er en komfortabel madras med fyld af hukommelsesskum som hjælper med at støtte kroppen. På siden med hundetilbehør finder du en oversigt over forskellige komfortable sovemuligheder til din hund.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.