tilbage
Hundepuder og hundemadrasser

Hundepuder og hundemadrasser

Leder du efter en ortopædisk pude til din hund med ledsmerter, eller en hundemadras med vand- og smudsafvisende egenskaber? Se de flotteste hundepuder og - madrasser i forskellige former og størrelser! 
Læs mere ..
Hundepuder og hundemadrasser

Hundepuder og hundemadrasser

For en hund er en hundepude eller -madras et dejligt og behageligt sted, hvor den kan hvile sig. Ligesom for mennesker er det også rigtig vigtigt for hunde, at de får en god (natte-) søvn. En god søvn bidrager til dit kæledyrs fysiske og mentale sundhed. Efter lange gåture og leg er det derfor vigtigt, at din hund har mulighed for at hvile sig optimalt, så den kan lade op til nye aktiviteter. En behagelig hundepude er således medvirkende til et sundt og lykkeligt hundeliv.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste hundepuder online. Se vores sortiment og bestil de mest behagelige hundepuder og hundemadrasser til de skarpeste priser!

Vores udvalg af hundepuder

Brekz tilbyder et bredt udvalg af forskellige flotte hundepuder, så du kan skabe et behageligt sted for din hund, hvor den kan hvile sig. Sortimentet omfatter puder af forskellige mærker, herunder Jack & Vanilla. Du kan også finde puder fra vores eget mærke med forskellige typer, der alle er fremstillet i materialer af høj kvalitet og som er rigtig behagelige for din hund. Lige fra Brekz hundepude Max til ortopædiske hundemadrasser og puder som passer til hundebure. Der er noget for enhver smag. Og selvfølgelig er de ydermere praktiske for dig som hundeejer. Jack & Vanilla Waterproof pude er f.eks. vandafvisende.

Hvilken hundepude passer bedst til din vovse?

Det er meget forskelligt, hvordan hunde foretrækker at ligge og hvile sig. Nogle hunde foretrækker at ligge udstrakt på en flad hundemadras, mens andre foretrækker en pude med en forhøjet kant rundtom. Hundekurv Liano er en flot, hyggelig hundekurv med en forhøjet kant.

Der findes hundepuder med aftageligt betræk, skridsikker bund samt madrasser af vandafvisende materiale. Du kan også vælge vores bæredygtige produkter, som f.eks. Scruffs Chester hundepude, en komfortabel hundeseng med 100 % fyld af genbrugsfibre. I vores sortiment finder du hundemadrasser, kurve og puder til de mindste hunde og helt op til hundepuder i XXL-størrelse. Med andre ord indeholder vores sortiment puder til alle vovser store som små. Hundepuden Harvey fås f.eks. i 4 forskellige størrelser. Med en ekstra stor variant, så selv de største firbenede venner kan nyde godt af denne velpolstrede og bløde plys hundepude.

Til hundeburet

For at gøre din hund det ekstra behageligt i dens bur, kan du vælge mellem forskellige Vet tæpper og puder. Nogle er vandafvisende, og andre har et sødt mønster, som f.eks. denne grå vetbed med pote print. Specielt til hunde, der har gavn af en allergivenlig hundepude, kan vi tilbyde HuggleFleece Mat. En hundemåtte lavet af syntetisk lammeuld uden fyldstoffer. Den holder desuden rigtig godt på kropstemperaturen og giver ekstra støtte til leddene.

Ortopædiske hundepuder giver optimal støtte til kroppen!

For hunde med ledsmerter kan en ortopædisk pude, som Jack & Vanilla Waterproof ortopædisk madras eller Brekz ortopædisk Pepper (stone) være en fin løsning. Disse hundepuder fordeler trykket jævnt over hele kroppen. Som følge heraf bliver de smertende led mindre belastet og symptomerne reduceres oftest. Når hunden ligger ned, former madrassen sig efter kroppen og skaber kun lidt eller intet tryk på de smertefulde led. Desuden vender disse ortopædiske hundepuder tilbage til deres oprindelige form, så de bevarer deres optimale understøttende egenskaber.

Andet produkt?

Vil du hellere bestille et blødt tæppe eller en hyggelig kurv til din firbenede ven? Så tag et hurtigt kig på vores side med hundetilbehør!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.