Hundepude Lotta rektangulær med kant

Product Information
Mørkegrå
kr. 461,90 (kr. 461,90/ct)
kr. 461,90 (kr. 461,90/ct)
muldvarpegrå
kr. 461,90 (kr. 461,90/ct)
kr. 461,90 (kr. 461,90/ct)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Hundepude Lotta rektangulær med kant er en stor hundepude (100x70x15cm) med blødt fyld og syning i kanterne

  • Fås i to farver
  • Med aftageligt betræk (kan vaskes ved 30°)
  • Snavs- og vandafvisende

Mere info

Produktinformation Hundepude Lotta rektangulær med kant

Den flotte Hundepude Lotta rektangulær med kant er en dejlig stor hundepude med et blødt fyld af skum og polyester. Det gode ved denne dejlige pude er, at den har et aftageligt betræk, som du kan vaske ved 30°. Betrækket er fremstillet af vand- og snavsafvisende tekstil.

Denne Lotta hundepude fås i to farver: mørkegrå og taupe (beige). Lotta Hundepuden måler 100x70x15 cm. Hundepuden Lotta fås også med forhøjede kanter og som hundekurv i tre forskellige størrelser. Denne pude har syninger i kanterne.

Du kan bestille Hundepuden Lotta rektangulær med kant billigt hos Brekz. Se vores produktsortiment og køb det bedste hundetilbehør til de bedste priser. Nemt og hurtigt bestilt online!

Vejledning Hundepude Lotta

Bemærk: Brug kun dette produkt som det er beregnet til. Intet legetøj, tilbehør eller andet er uopslideligt. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller personskade.

Anden hundepude?

Vi har f.eks. også en Lotta hundepude med forhøjet kant i vores sortiment. Er du på udkig efter en anden hundekurv til din hund? Så kan du hurtigt og nemt finde det, du leder efter, på vores oversigtsside under Hundepuder og -madrasser.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.