Hygiejne hund

Hygiejne hund

Pletfjernere, hundeposer, lugtfjernere og træningsunderlag. På denne side om hygiejne for hunde finder du alle de produkter, du kan bruge til at holde din hunds omgivelser rene og hygiejniske.
Læs mere ..
Hygiejne hund

Hygiejne for din hund

Hunde er fantastiske følgesvende, der bringer liv og glæde ind i vores liv. Som hundeejer er din pelsede følgesvends velbefindende uden tvivl øverst på din prioriteringsliste. Du deler dit liv med et væsen, der giver dig kærlighed og glæde, men det giver også et vist ansvar, især når det kommer til hygiejne. God hygiejne er afgørende for både deres og vores velbefindende.

Tips til god hygiejne

 1. Hundeafføring er ikke bare et irritationsmoment, det kan også udgøre en risiko på grund af bakterier og orm. Ved at fjerne efterladenskaber udenfor ved brug af hundeposer, bidrager du til et renere og sundere miljø for alle.

 2. Du og din hund tilbringer meget af jeres tid indendørs. Regelmæssig støvsugning og brug af desinficerende rengøringsmidler kan hjælpe med at fjerne hår og holde ubehagelige lugte og pletter under kontrol.

 3. Invester tid og tålmodighed i renlighedstræning. Det kan tage noget tid, før din hund er helt stueren, og uheld i huset kan være uundgåelige. Træningsunderlag og spray til fjernelse af pletter, lugt eller urin er vigtige under træningen.

 4. Rengøring af din hunds legetøj er lige så vigtigt. At vaske plyslegetøj og desinficere plastiklegetøj fra tid til anden vil ikke kun holde dit hjem rent, men også forlænge legetøjets levetid.

 5. Dårlig lugt kan være en konstant kamp, især hvis din hund elsker at rulle sig i mudderet, og du er nødt til at gå regelmæssige ture i regnvejr. Når du har vasket hunden med en passende hundeshampoo, kan du bruge en god lugtfjerner til at få dit hus til at lugte behageligt igen.

Ved at træffe foranstaltninger og bruge visse remedier kan du skabe et sundt og rent miljø for både dig og din firbenede ven. Et rent boligmiljø bidrager til både din og din hunds lykke og velvære, så I kan nyde hinandens selskab endnu mere.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste hundehygiejneprodukter online. Se vores sortiment og bestil hundeposer, plet- og lugtfjernere og mange andre praktiske hjælpemidler til de skarpeste priser!

Udvalg af hygiejneprodukter til hunde

Vi vil kort beskrive de produkter, der kan bidrage til et rent miljø og et hygiejnisk hjem.

 • Hundeposer: Et uundværligt redskab på gåture til at holde udemiljøet rent for alle. Fås i forskellige farver og typer. Du kan f.eks. vælge miljøvenlige hundeposer med en frisk mintduft og komposterbare hundeposer.

 • Træningsunderlag: Ideelle til renlighedstræning eller til ældre hunde, der har sværere ved at opfylde deres behov. Fås i forskellige størrelser. Måtterne har en fugtbestandig underside.

 • Lugt- og pletfjerner: En stærk allieret i kampen mod uønsket lugt og pletter. Urin er ikke let at fjerne med almindelige rengøringsprodukter. Efter rengøring er urinen stadig til stede på molekylært niveau, selvom den lugter frisk. Kæledyr kan stadig lugte urinen, og derfor er risikoen for gentagelser stor. CSI Urine Hund & Hvalp plet- & lugtfjerner er et eksempel på sprays, der er specielt designet til at fjerne lugt og pletter forårsaget af urin fra din voksne hund eller hvalp.

 • Hundebleer: Bleerne giver optimal beskyttelse til både hvalpe og voksne hunde. Så du kan bruge dem til hvalpe, der endnu ikke er stuerene, men også til tæver i løbetid og hunde med inkontinensproblemer. Takket være engangsbleen kan du forhindre din hund i at forrette sin nødtørft, hvor den ikke er ønsket i et ubevogtet øjeblik.

 • Tørremåtte: Scruffs Noodle tørrende måtte er den ideelle tørremåtte til at hjælpe din hund med at tørre. Du kan nemt bruge måtten derhjemme eller i bilen. Den er perfekt til hunde, der elsker at boltre sig i vandet på strandturen eller opsøge en mudderpøl i skoven. De absorberende mikrofiber-"nudler" sikrer optimal ydeevne.

 • Shampoo af mange typer kan findes under sektionen pelspleje.

Leder du efter andet hundetilbehør?

Ud over hygiejneprodukter finder du også en lang række andre produkter på siden med hundetilbehør.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.