Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Biokat's Active Pearls luftfrisker 700 ml

Product Information
Pr. stk.
kr. 54,90 (kr. 54,90/ct)
kr. 54,90 (kr. 54,90/ct)
2 stk.
kr. 99,90 (kr. 49,95/ct)
kr. 99,90 (kr. 49,95/ct)
3 stk.
kr. 139,90 (kr. 46,63/ct)
kr. 139,90 (kr. 46,63/ct)

Biokat's Active Pearls luftfrisker (700 ml) forbedrer kattegrusets lugtbinding på en naturlig måde.

  • Reducerer lugten af ​​kattebakken
  • Danner klumper
  • Lavet af kokosnøddeskaller
  • Uparfumeret

Mere info

Produktinformation Biokat's Active Pearls luftfrisker

Biokat's Active Pearls luftfrisker (700 ml) hjælper med at forbedre kattegrusets lugtbinding på en naturlig måde. Det naturlige aktiverede kulstof i dette 'deodoriserende middel', fremstillet af kokosnøddeskaller, tager sig af dette. Dette bæredygtige råmateriale er en meget porøs form for kulstof med en enorm indre overflade. På grund af de specielle fysiske egenskaber er dufte bundet til det aktive kul på en ekstremt effektiv måde. Aktivt kul har været brugt i husholdninger i lang tid, for eksempel i emhætter, i køleskabslugtfilterfilter og så videre. Derudover forbedrer kornene i de aktive perler dannelsen af ​​klumper, så du kan bruge normalt kattegrus i længere tid. Fordel Biokat's Active Pearls luftfrisker jævnt over kattegruset.

Hos Brekz kan du bestille deodoriserende kattegrus billigt online. Se vores sortiment og køb Biokat's Active Pearls luftfrisker 700 ml nu til de bedste priser. Bestil nemt og hurtigt!

Andet produkt?

Leder du efter en anden deodorizer til kattegrus, en med en dejlig frisk duft? Se derefter på Biokat's Deo Pearls luftfrisker 700 g. For kattegrus kan du tjekke vores side med kattegrus.

Luk